Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Tuesday, 28 February 2017

STICKY POST: BERITA BAIK BUAT PELANGGAN SHAKLEE DI SARAWAK. READY STOCK AVAILABLE UNTUK C.O.D

Pengedar Shaklee Kuching


Untuk order dan sebarang pertanyaan...

Hubungi saya segera:

Your Shaklee Independent Distributor
Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com

Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop danFacebook saya juga, kalau sudi add la saya :)

Wednesday, 15 February 2017

Bagaimana Vivix Membantu Pesakit Kanser

Bagaimana #Vivix membantu pesakit #Kanser?

Kandungan yang terdapat di dalam Vivix.. adalah #Resveratrol yang mampu untuk menghentikan proses kanser tersebut dengan beberapa cara:

1. Menyekat penyerapan estrogen dan androgen (tidak kiralah sel kanser positif ataupun negatif)

2. Melindungi sel-sel sihat dan pada masa yang sama membunuh sel-sel kanser.

3. Mengaktifkan sel-sel penumpas tumor dan juga sel penyahtoksik bahan kimia → membantu untuk melawan dan menghapuskan tumor yang membesar dan juga menyingkirkan bahan kimia bahaya dari badan pesakit kanser.

4. Menyekat sel-sel kanser dari berhubung dan tersebar.

5. Menyekat kemampuan sel kanser untuk metasis ke tulang.

6. Di dalam Vivix juga terdapat kandungan Poliphenol Resveratrol yang turut melindungi DNA sel, menghalang radiasi yang menjadi penyebab kanser, serta melawan radikal bebas dan imflamasi.

Ikhtiar sebelum parah..inshaAllah dgn izin Allah..

Untuk order & pertanyaan..
Salmiah
019-8769412


Friday, 3 February 2017

Tingkatkan Sistem Imun Badan Dengan Nutriferon Shaklee

Assalamualaikum…Salam ceria di pagi sabtu….

Sekarang cuaca x menentu..
Sekejap panas membahang...Sekejap hujan berdentum dentam...Memang senang kena demam...Perubahan suhu mendadak ni kadangkala bukan sahaja memberi kesan pada orang yang sistem imun rendah.. Malah, yang susah demam pun boleh kena...lebih2 lagi kanak2.. Jadi memang kena sentiasa berjaga-jaga..

Jadi..kita boleh tingkatkan sistem imun badan dengan#NUTRIFERON...Nutriferon adalah produk Shaklee yang dihasilkan bertujuan untuk ‘boost’ sistem perlindungan imuniti tubuh – interferon..


#Interferon adalah sejenis protein yang dihasilkan oleh tubuh kita untuk melawan virus.. sekaligus mengelakkan virus tersebut ‘membiak’ dalam tubuh kita.
Setiap orang mempunyai sistem imun yang berbeza...Sistem imun kita ialah bagaimana kita melawan jangkitan kuman dan penyakit...

Kadang-kadang sistem imun tidak berfungsi dengan betul dan dengan itu kita perlu sistem imun tambahan untuk meningkatkan imuniti badan kita...

Manfaat Utama Nutriferon 

Mengukuhkan Sistem Imun dalam masa 3 hari 

Ianya adalah satu-satunya interferon semulajadi di dunia. Kajian-kajian telah menunjukkan bahawa interferon mampu merangsang dan mempertingkat secara keseluruhan system imun tubuh dengan menerahkan system pertahanan semulajadi tubuh berfungsi untuk membunuh: T-cells, B-cells and makrofag. 

Melawan Kanser &Tumor 

Interferon semulajadi mengandungi polisakarida yang merangsang dan mengaktifkan immunoglobulin melawan sel-sel tumor dan kanser. Selain dari itu ia juga mampu mengurangkan ketidakselesaan pada waktu rawatan kemoterapi.

Melindungi dari influenza 

Ia mengimbangi kepada respon alergi persekitaran dan pencemaran udara, melindungi dengan berkesan daripada virus, mikrob, termasuk selesema, flu, alergi, inflamasi dan influenza.

Meringankan Stres & Kelesuan 

Meringankan kemudaratan yang disebabkan oleh keresahan, stress, kelesuan dan gaya hidup yang sibuk.

Melambatkan penuaan 

Formula unik Nutriferon Shaklee merangsang pengeluaran makrofag untuk mengurangkan radikal bebas, virus dan kuman. Justeru itu sel-sel akan menjadi lebih sihat.

Mengurangkan Infeksi oleh pesakit-pesakit Hepatitis B & C 

Keberkesanan Nutriferon Shaklee dalam menmerangi virus akan mengurangkan infeksi dan meminimumkan ketidakselesaan, seperti kembung perut, rasa mual, muntah dll kepada pesakit-pesakit Hepatitis B & C.

Mempertingkatkan Menopaus 

Hypertensi, tahap kolesterol yang tinggi, kitaran darah, dan masalah lain berkaitan menopaus akan menjadi lebih baik.
Mempertingkatkan PMS 
Terbukti secara klinikal mengurangkan symptom yang terjadi akibat ketidakseimbangan system endokrin iaitu kekejangan waktu haid, sakit  belakang, sakit payudara, masalah jerawat, kegelisahan, insomnia dan mood swing.
Nutriferon sangat-sangat membantu..sesuai untuk semua golongan terutamanya mereka yang mudah dijangkiti penyakit...sentiasa SELAMAT..BERKESAN..DAN 100% SEMULAJADI..

Nutriferon merupakan rumusan berpaten yang dikeluarkan oleh shaklee & tidak dijual dimana-mana kedai atau farmasi..






Nak dapatkan nutriferon utk anda & keluarga...Boleh hubungi saya :)



Your Shaklee Independent Distributor

Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com

Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di
Fan Page Mamaanisshop dan Facebook saya juga..




Promosi Shaklee Bulan Februari 2017

Yeayyy...

Kedatangan bulan baru...


Selepas promo bulan Januari yang gempak melabuhkan tirai…
jom kita lihat apa pula promo bulan Februari yang best nie...

Berita baik untuk yang nak berdiet… 

nak slim… nak kempis perut..juga untuk ibu menyusu..

 Buy 1 Free 1 untuk Lecithin dan Alfalfa..wah..menarik kan..?

Berita baik juga untuk semua Pengguna tegar Ostematrix.. 
kalsium untuk kecergasan diri dan kesihatan tulang...

Promo
Beli 6 Percuma 1
Beli 2 Diskaun 5%  



Ada lagi...Pada yang nak cuba atau sudah merasa dan nak repeat order Vivix... 
Ada hadiah best menanti tau...



Jika berminat hubungi terus k..:)



Your Shaklee Independent Distributor

Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com

Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di
Fan Page Mamaanisshop dan Facebook saya juga..



Monday, 30 January 2017

Siapa Yang Perlukan Vivix Dan Kebaikan Vivix Shaklee

VIVIX atau tonik ajaib Shaklee semakin mendapat tempat di hati peminat-peminat supplement…Ini kerana kebaikan & khasiatnya yang jarang dijumpai dalam mana-mana supplement lain….Bolehlah dikatakan keajaibannya terdapat dalam 1 botol.

Siapa yang memerlukan Vivix?

Ya..sesiapa sahaja yang mahu mendapat khasiat polifenol semulajadi yang tinggi demi sebuah kesihatan...

Antara golongan yang memerlukan VIVIX ialah

  • yang mengidap kanser atau yang berisiko mendapat kanser
  • pengidap kencing manis / diabetes
  • pengidap darah tinggi
  • SLE
  • gout
  • Nyanyuk
  • yang ada masalah jantung
  • kolesterol tinggi 
  • perokok tegar
  • ketagihan alkohol
  • ketagihan dadah
  • masalah penglihatan
  • strok / angin ahmar
  • wanita yang mengidap cyst
  • ketahanan badan yang lemah
  • anti-penuaan / mereka yang tampak berusia dari usia sebenar / awet muda
  • pengidap asma
  • yang ingin menurunkan berat badan
  • masalah sendi / tulang
  • masalah saraf

10 KEBAIKAN VIVIX SHAKLEE YANG PERLU ANDA KETAHUI

1) Vivix Shaklee berfungsi sebagai anti-penuaan...Ia membantu penggunanya tampil lebih muda dan awet muda..

2) Vivix Shaklee membantu mengelakkan kanser...Ia berfungsi merencatkan pertumbuhan sel kanser dan seterusnya mengelakkan sel kanser tersebut dari merebak...

3) Vivix Shaklee juga membantu melindungi jantung dan ia dapat mengurangkan risiko serangan jantung secara tiba-tiba...

4) Vivix Shaklee melindungi saraf manusia dan seterusnya meningkatkan kesihatan sendi dan tulang..

5) Bagi pesakit kencing manis/diabetis, Vivix Shaklee dapat mengurangkan bacaan darah dalam gula dan mengurangkan komplikasi akibat penyakit tersebut...

6) Vivix Shaklee mengurangkan risiko penyakit nyanyuk @ alzheimer...

7) Membantu merawat penyakit Parkinson.

8) Vivix Shaklee membantu pesakit strok/anginahmar...

9) Penggunaan Vivix Shaklee secara konsisten dapat meningkatkan sistem imun badan...

10) Menjamin kesihatan yang menyeluruh dan bebas dari penyakit merbahaya...

Info lanjut tentang vivix shaklee..DI SINI

Jom kita lihat testimoni testimoni pelbagai masalah kesihatan yang dapat dikawal dan dilenyapkan oleh vivix…




Ramai pengguna Vivix yang sangat berpuas hati dengan kesan yang mereka dapat selepas mengamalkannya....Produk yang berkualiti memang berharga...

Tak gitu?

Nak dapatkan harga promosi..jauh lebih murah....!!!

Vivix offer hingga esok !!!!!
Buy 6 free 1
Buy 2 less 5%
Free membership
Free postage
Cash back bonus mid febuary..


Jika anda berminat untuk mencuba Vivix untuk mencegah daripada penyakit-penyakit kronik... boleh hubungi saya 

Your Bisness Mentor

Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com

Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop danFacebook saya juga, kalau sudi add la saya :)


Tuesday, 3 January 2017

Set Berpantang/Set Bersalin Shaklee : Terbaik Untuk Ibu Dan Bayi

Set Bersalin/Berpantang Shaklee telah terbukti selamat dan terjamin untuk kedua-dua ibu dan bayi…Set ini boleh dimakan sejurus selepas bersalin kerana ianya adalah vitamin semulajadi.
Tidak memudaratkan malah memberikan kesihatan dan nutrisi yang baik untuk ibu dan bayi.


Antara feedback customer yg mengambil set berpantang shaklee...

Masalah sembelit semasa berpantang dah tiada..
Anak dulu selalu menangis tak cukup susu.. tapi sekarang alhamdulillah dah tak menangis lapar lagi..susu badan meriah...
Lenguh badan dan sakit pinggang sepanjang berpantang dah kurang...
Lebih cergas dan bertenaga...

Alhamdulillah...


Mari kita baca khasiat dan kebaikan set bersalin Shaklee ini.....


Ibu yang sedang berpantang di galakkan ambil vita lea sebab semasa dalam pantang banyak makanan yang kita x boleh makan so tenaga kita akan berkurang…Ibu banyak kehilangan darah selepas bersalin..oleh itu ibu perlu ambil makanan yang seimbang dan berkhasiat bagi menggantikan semula darah yang hilang.

Mengandungi zat besi yang sangat penting dalam pembentukan sel darah merah.
Kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu pucat,letih dan lesu serta tidak bermaya…Kalau nak bf baby…pengambilan zat besi adalah sangat penting.

Vita lea x blh di ambil dengan minuman bersusu kerana ia akan mengurangkan efisiensi penyerapan zat besi oleh badan.
 
Membantu menstabilkan hormon badan kita
Jika kurang B complex boleh menyebabkan ibu dalam pantang mengalami gangguan emosi..
Membantu kita lebih bertenaga dan emosi lebih seimbang.
Menukarkan makanan kepada tenaga

Berkonsepkan pelepasan masa.. Ia melepaskan vitamin c secara sedikit demi sedikit mengikut keperluan badan dan demi memastikan badan kita sentiasa cukup vitamin c dalam meningkatkan antibodi secara konsisten.

Vita c sangat perlu dalam membantu badan pulih dari proses kelahiran…ia juga mempercepatkan penyembuhan luka jahitan & memperbaiki tisu sel yang rosak semasa bersalin....

Ia memberi tenaga, membantu melancarkan penghasilan susu, penting untuk kelenjar dan tumbesaran, mencantikkan kulit si ibu, dan membantu kawal paras kolesterol dan memberikan rasa kenyang pada kadar yang lama. Sangat bagus untuk perkembangan dan tumbesaran bayi kerana khasiat ESP ini dapat mengalir kepada bayi melalui susu ibu…Apa bezanya soya Shaklee ini dengan soya lain yang berada di pasaran? Soya Shaklee adalah non GMO soy. Ia juga dibasuh bukan menggunakan alkohol. Diproses dengan suhu yang sangat sederhana agar enzim didalamnya tidak musnah. Kualitinya sangat tinggi.


OsteMatrix membekalkan nutrien-nutrien harian termasuk kalsium yang dapat membantu dalam pembentukan dan penjagaan tulang dan gigi. Ia juga mengandungi magnesium, vitamin D dan mineral zink, tembaga dan manganese untuk membantu dalam memelihara kesihatan yang baik. Taplet yang bersaiz kecil dan disalut licin ini juga mudah ditelan…ostematrix membantu dalam masalah sembelit ibu semasa berpantang…


Memang bagus untuk ibu yang tengah berpantang atau pun yang lepas berpantang yang mengalami masalah sejuk2 dan lenguh2 sendi…Omega nie memang banyak khasiat..membantu merendahkan kolestrol jahat & mengurangkan risiko kebas2 kaki..

DHA yang terkandung di dalam Omega Guard akan menyingkirkan lemak berlebihan yang tidak diperlukan oleh badan…Jadi ibu menyusu akan kekal langsing dalam tempoh penyusuan, ditambah lagi dengan kebenaran bahawa pembakaran lemak akan menjadi aktif semasa sesi penyusuan dilakukan. Gabungan inilah yang akan menghasilkan badan yang sihat dan langsing kepada ibu menyusu. Ibu-ibu akan menerima 2 pakej kebaikan  iaitu badan ramping dan sihat, dapat juga menyusukan bayi...

Bayi yang disusukan oleh ibu yang mengambil Omega Guard Shaklee juga akan mendapat kebaikan bersama, DHA akan membantu bagi mengoptimumkan fungsi otak. Otak anak akan lebih aktif dan hasilnya anak semakin pintar. 

Raja segala tumbuhan
Membantu meningkatkan imunisasi…
Mengandungi kalsium untuk keperluan tulang dan gigi ibu-ibu.
Bagi ibu-ibu yang menyusu ia sangat membantu mencepatkan penghasilan susu ibu.

Kelebihan set bersalin Shaklee kepada ibu berpantang

1) Luka yang di alami semasa bersalin dapat sembuh dengan cepat terutama sekali luka di dalam rahim.

2) Semasa melahirkan bayi..isteri akan kehilangan darah merah yang banyak.Multivitamin yang mengandungi zat besi dapat membentuk dan membina darah merah yang diperlukan oleh badan isteri.

3) Tenaga juga banyak digunakan oleh ibu semasa meneran dan menyebabkan ibu berasa letih.Apatah lagi isteri yang bangun lewat malam untuk menyusukan bayi mereka.Dengan itu set ini dapat memastikan isteri kekal sihat dan bertenaga.

4) Stress yang dialami semasa peringkat berpantang perlu dikawal bagi mengelakkan penyakit lain seperti meroyan terjadi kepada ibu bersalin.Nutrisi yang ada pada vitamin dapat memberikan ketenangan kepada isteri untuk menambahkan keceriaan pada diri mereka.

5) Mengurangkan rambut gugur…Rambut akan menjadi lebih kuat dan bersinar..

6) Meningkatkan pengeluaran susu badan untuk diberikan kepada bayi sebagai makanan mereka…

7) Tambahan Ostematrix dan Alfalfa dapat mengelakkan sembelit kepada isteri yang bersalin.....Ini kerana vitamin ini dapat melembutkan najis dan melancarkan sistem perkumuhan anda...
  Jom lihat Testimoni 




 
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=a562fd35af2738ce6d88f785ef4eb134
 
Untuk maklumat lanjut &
Free consultation

Hubungi :
Your Shaklee Independent Distributor
Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com

Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop dan Facebook saya juga, kalau sudi add la saya :)