Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Saturday, 31 December 2016

STICKY POST: BERITA BAIK BUAT PELANGGAN SHAKLEE DI SARAWAK. READY STOCK AVAILABLE UNTUK C.O.D

Pengedar Shaklee Kuching


Untuk order dan sebarang pertanyaan...

Hubungi saya segera:

Your Shaklee Independent Distributor
Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com

Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop danFacebook saya juga, kalau sudi add la saya :)

Wednesday, 7 December 2016

Promosi Shaklee Collagen Powder Disember 2016



Ada 2 promosi seperti biasa:

1) Beli 6 Percuma 1

Dengan setiap pembelian 6 kotak Collagen Powder, anda bakal menikmati:

PERCUMA 1 kotak Collagen Powder bernilai RM316
PERCUMA keahlian Shaklee bernilai rm80
PERCUMA kos penghantaran
CASH BONUS lebih daripada rm100

2) Beli 2 Dapat Diskaun 5%


Jadi jangan risau, jika belum mampu dengan pilihan pakej #1, boleh rebut pakej kedua ni dan nikmati penjimatan sehingga 5%.

3) Beli 3 Kotak

Kalau nak lagi jimat, saya cadangkan beli 3 kotak Collagen Shaklee. Apa yang anda akan dapat?

PERCUMA keahlian Shaklee bernilai rm80
PERCUMA kos penghantaran
CASH BONUS lebih daripada rm30
Diskaun 5% bagi 2 kotak Collagen Powder

Untuk order dan sebarang pertanyaan...
Hubungi saya segera:
Your Shaklee Independent Distributor
Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com
Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop danFacebook saya juga, kalau sudi add la saya :)

Tuesday, 6 December 2016

Kedai Alam Maya Bisnes Shaklee Saya

Assalamualaikum..selamat tengahari...

Baru lepas lunch..rasa teringin pulak nak update kedai alam maya bisnes shaklee saya...

Medium pertama pastinya Fb saya Salmiah Binti Othman ..jemput bersama saya ikuti sharing tentang produk shaklee..jangan jemu ya kawan2 kalau asyik lalu di wall kawan2 pasal shaklee je...hihi..yang sentiasa support..really2 appreciate it... Yang nak Add Friend pun boleh :)


Seterusnya blog kesayangan saya nie www.Mamaanisshop.com ..blog yg lahir pada Julai 2013 setelah sel otak berhubung untuk terus aktif dalam bisnes shaklee...di blog nie banyak yang saya share tentang produk..tentang bisnes shaklee..tips2..dannn macam2 lagi...terima kasih pada sifu blog saya Fahmy Shuhaimi yang banyak beri tunjuk ajar dalam berblogging nie..

Then my Fanpage FB  Mamaanisshop...yang saya create d awal permulaan bisnes shaklee dgn tunjuk ajar bonda shaklee Adilah Manaf Celikvitamin...banyak info tentang produk shaklee yang saya kongsikan d Page yang comel nie yang cover nya d hadiahkan oleh teman Mira Faizura...tq  Jemput la LIKE ye kwn2...

Satu lagi kedai online saya iaitu my insta @salmiah_shakleekuching ..jangan lupa FoLLoW ya :)

Dalam bisnes online...kita sendiri yang kena iklankan kedai maya kita...Lainlah kedai nyata.. bila kita buka kedai...orang yang lalu depan kedai kita akan tau & singgah kat kedai kita...

Tapi kedai online..kalau kita x promote... memang orang tak akan tau....so kena rajin la promote...Terima kasih pada yang LIKE & Follow ..u ollss memang awesome..semoga murah rezeki korang...aamiin..

Sekiranya teman2 berminat nak join bisnes Shaklee secara online... sila hubungi saya untuk daftar keahlian...

Hubungi saya segera:
Your Shaklee Independent Distributor
Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com
Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop danFacebook saya juga, kalau sudi add la saya :)



Top of Form
Bottom of Form