STICKY POST: BERITA BAIK BUAT PELANGGAN SHAKLEE DI SARAWAK. READY STOCK AVAILABLE UNTUK C.O.D

Pengedar Shaklee Kuching


Your Shaklee Independent Distributor

Salmiah Othman

 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com

Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop danFacebook saya juga, kalau sudi add la saya :)

Bisnes Modal Kecil Tapi Menguntungkan

Alhamdulillah..sekarang ramai yang tercari-cari peluang dan membuat keputusan untuk menambah pendapatan dengan  berbisnes..tak kira bisnes secara online ataupun offline bagi menampung tuntutan kewangan keluarga..Tapi..bila sebut pasal bisnes nie..perkara pertama yang bermain di fikiran adalah modal..betul tak..? saya pun masa mula-mula buat bisnes online nie pun fikir mana nak dapat modal untuk buat bisnes..tapi sebaliknya..Bisnes yang saya join sejak 5 tahun yang lalu..hanya perlukan modal yang kecil tapi pulangannya amat menguntungkan..



Bisnes yang saya maksudkan adalah bisnes online Shaklee..pada yang belum tahu apa itu Shaklee..Shaklee adalah sebuah syarikat yang mengeluar dan menjual produk makanan tambahan (suppliment) untuk kesihatan..juga produk penjagaan wajah dan penjagaan rumah…Semua produk keluaran Shaklee ini dijamin selamat..berkesan dan semulajadi..sesuai untuk pelbagai peringkat umur dari kanak2 hingga warga emas.

Bisnes Shaklee ini juga sangat mudah kerana segala urusan anda boleh settlekan hanya secara online saja..Tak perlu pun nak beratur panjang kat pejabat pos untuk mengepos barang..segalanya hanya dihujung jari..Anda tidak perlu mengeluarkan wang berpuluh-puluh ribu atau beratus-ratus ringgit untuk memulakan bisnes Shaklee..Modal untuk bisnes Shaklee cuma RM75 sahaja..Modal kecil..tapi pulangannya inshaAllah menguntungkan..Yang perlu ada..kesungguhan..rajin..sabar..usaha dan semestinya doa pada Yang Maha Pemberi Rezeki..

Bisnes Shaklee tak perlu risau nak simpan stok..Setiap kali dapat order dari customer..anda hanya perlu log in ke website Shaklee..klik klik buat order..buat bayaran dan Shaklee akan tolong pos bagi pihak anda..terus ke alamat customer..Sedar-sedar barang dah sampai..Untung sangatlah sebab tanpa keluar dari rumah pun boleh bisnes..mudah kan??

Dengan bisnes Shaklee nie..anda bukan saja dapat keuntungan runcit tapi boleh dapat bonus setiap bulan apabila mencapai point tertentu..



Kalau kerja makan gaji bonus akan dapat setahun sekali kan? Tapi dengan bisnes Shaklee nie anda akan dapat tiap-tiap bulan..best tak? Cukup pertengahan bulan..bonus pun akan dimasukkan ke dalam akaun bank! Sedar-sedar duit main bertambah. Tapi ingat..Bisnes Shaklee tiada istilah goyang kaki..duit pun masuk! NO..NO..NO!!

Dengan bisnes Shaklee sudah ramai yang mendapat keuntungan yang berlipat kali ganda daripada modal..Saya sendiri sedang menikmati bonus 4 angka setiap bulan dari bisnes Shaklee..Memang berbaloi..Bisnes Modal Kecil..tapi pulangan menguntungkan..Banyak lagi kelebihan bisnes Shaklee Dan Kenapa Anda Patut Memilih Bisnes Shaklee Sebagai Salah Satu Punca Pendapatan..

Bimbingan Percuma Buat Bisnes Shaklee

Siapa yang nak join saya buat side income? Nak tambah pendapatan? Anda semua sangat-sangat dialukan..Bimbingan dan ilmu yang ada akan saya kongsikan...

Sebelum tu..saya perkenalkan diri saya..Nama saya Salmiah binti Othman..Senior Supervisor dalam Shaklee Malaysia..telah bersama bisnes Shaklee sejak tahun 2013.Pada mulanya hanya ingin menjadi ahli kegunaan sendiri saja..tetapi apabila melihat peluang-peluang yang Shaklee tawarkan kepada ahlinya yang menjalankan bisnes Shaklee ini..saya terus mengambil keputusan untuk join bisnes ini..Mula serius dalam bisnes Shaklee lebih kurang sebulan lebih selepas menjadi ahli dan hingga sekarang masih menjalankan bisnes Shaklee ini secara part-time..


Kenapa Anda Perlu Memilih Saya Sebagai Upline Untuk Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee?



1) Kerana saya serius ingin membantu sesiapa saja yang juga serius untuk mengubah tahap kesihatan dan ekonomi keluarga mereka melalui Shaklee.

2) Shaklee telah memberikan saya pendapatan sampingan 4 angka walaupun hanya menjalankan bisnes secara part-time..jadi saya juga mahu orang lain turut merasa dan dapat apa yang saya sudah dapat..terutama anda yang ingin menambah pendapatan ekonomi keluarga..

Jom! bersama-sama dengan saya membina sebuah legasi bisnes yang boleh kita wariskan kepada anak cucu kerana bisnes Shaklee ini bersifat kekal dan semakin berkembang kalau anda betul-betul SERIUS..Bimbingan bisnes daripada saya adalah secara percuma…yang penting anda ada kesungguhan dan tidak mudah berputus asa..BUILT TO LAST!


Jom kita sama-sama untung inshaaAllah berganda-ganda hanya dengan Modal Yang Kecil..Langkah seterusnya..Hubungilah saya untuk daftar ahli shaklee & InshaAllah saya akan membantu ANDA untuk mulakan bisnes Shaklee..


Kalau anda berminat untuk menyertai team saya..
Boleh hubungi saya terus untuk Mendaftar Sebagai 
Ahli Shaklee dan juga sebarang pertanyaan..



SMS | Call : 019-8769412
Shaklee ID : 949800
FB Page : Mamaanisshop

 Email : salmiah80@gmail.com

KLIK DI BAWAH UNTUK MENDAFTAR AHLI SHAKLEE




KLIK UNTUK BACA JUGA



Pencuci Muka Shaklee : Youth Luminous Gel Oil Cleanser Lain Dari Yang Lain

Pencuci Muka Shaklee Youth Luminous Gel Oil Cleanser memang lain dari yang lain..Saya sendiri telah mencuba Pencuci muka Luminous Gel Oil Cleanser nie.. Bila pakai..memang rasa gentle dan smooth sangat kat kulit..Takde rasa kasar dan lebih best..tak rasa kering langsung lepas dibilas..Muka saya nie jenis kering..dulu pernah pakai beberapa pencuci muka yang berada di pasaran..lepas cuci..kulit akan rasa tegang dan muka bertambah kering..sebab tu kadang-kadang tak cuci muka langsung dengan pencuci muka..tapi sejak menggunakan Luminous Gel Oil Cleanser nie memang rasa kulit muka lembut selepas di cuci..memang jatuh cinta habis-habisan la..hehe..nak kulit cantek dan awet muda gitu..

                  

Untuk pengetahuan semua..Pencuci Muka Youth Lominous Gel Oil Cleanser nie sesuai untuk semua jenis kulit..untuk kulit kering ke..kulit berminyak ke..kulit normal ke semua boleh pakai…Nak share dengan suami..adik beradik ke..tapi kalau boleh dapatkan la satu set untuk setiap orang..pasti tak menyesal bila dah guna..

Apa yg best tentang Luminous Gel Oil Cleanser ni?

1) Luminous Gel Oil Cleanser ini merupakan pencuci muka 3-dalam-1, tidak mengandungi sebarang unsur sabun dengan PH seimbang dan hampir tidak berbuih ketika digunakan.

2) 100% vegan atau bahasa mudahnya diperbuat dari semata mata tumbuh tumbuhan/botanikal.

3) Mengandungi gabungan vitamin utk kulit dan polifenol serta alga hijau untuk memperhalus kulit dengan lembut, menyuci, dan menyediakan (prepare) kulit anda untuk langkah seterusnya.

Kelebihan Luminous gel oil cleanser?

1) Sesuai untuk semua jenis kulit.
2) Membersih dengan lembut.
3) Menghalus dan melembutkan kulit.
4) Menyegarkan kulit

Bahan-bahan Utama Luminous Gel Oil Cleanser

1) Vital Repair+®,
2) Ekstrak Anggur Muscadine
3) Ekstrak Alga Hijau yang menghaluskan.

BACA JUGA : RAMUAN SET YOUTH SKINCARE 100% SEMULAJADI, SELAMAT DAN BERKESAN

Pencuci Muka Terbaik Dengan Kuasa Botani

YOUTH™ adalah sebuah revolusi..Dengan 8 paten dan paten-diproses, setiap produk YOUTH diformulasi secara spesifik untuk menangani pelbagai faktor penuaan kulit..samada ianya akibat daripada cara hidup..kerosakan persekitaran mahupun penuaan semulajadi.



Kajian klinikal mendapati bahawa 100% wanita mempunyai kulit yang kelihatan lebih muda dengan penambahbaikan hanya dalam 7 hari menggunakan YOUTH. Malah, penggunaan berterusan YOUTH telah membantu 2/3 wanita mengubah kulit mereka kepada sedekad lebih muda.

Review Youth Shaklee Skincare

Di bawah adalah antara review yang diperolehi oleh pengguna Youth skincare.

1) Hampir 100% Pengguna Youth Shaklee Skincare mendapat kesan positif
2) Untuk Masalah Jerawat di Wajah Remaja, Jerawat Pasir, Jerawat Batu, perubahan dilihat seawal 7 hari penggunaan.
3) Untuk Masalah Kedutan di dahi (wrinkles) perubahan iaitu garis halus kedut hilang dalam masa 30 hari.
4) Untuk masalah Jerawat di wajah matang (maksudnya yang dah tua pun berjerawat) dan kulit berminyak, perubahan ketara dilihat selepas 30 hari Penggunaan Youth SHAKLEE
5) Untuk Masalah Kulit Jeragat Tompok / Hyperpigmentation / Kulit Berjeragat, kesan jeragat pudar kelihatan seawal 60 hari penggunaan.
6) Untuk masalah garisan halus di mata / kedutan di mata, kesan garisan / kedutan mulai hilang kelihatan seawal 30 hari.


Jom lihat testimoni mereka yang berpuas hati dengan Youth Skincare







Untuk dapatkan kesan yang optimum..gunakanlah Set Lengkap Youth Skincare ini. !!!!



 Anda yang berminat untuk mencuba Youth Skincare Shaklee..
atau Vitamin-Vitamin Shaklee..

Boleh hubungi saya terus untuk order dan sebarang pertanyaan..

Pengedar Shaklee Anda 


SMS | Call : 019-8769412
Shaklee ID : 949800
FB Page : Mamaanisshop
 Email : salmiah80@gmail.com

ORDER SET YOUTH SKINCARE SHAKLEE KLIK DIBAWAH



ORDER VITAMIN SHAKLEE KLIK 






 KLIK UNTUK BACA JUGA



Produk Penjagaan Muka Tanpa Bahan Kimia, Selamat dan Berkesan.

Hari nie saya nak share tentang Produk Penjagaan Muka Tanpa Bahan Kimia, Selamat dan Berkesan…Seperti yang kita lihat sekarang.. banyak produk penjagaan muka yang dijual di pasaran..muncul produk-produk baru nie bagaikan cendawan tumbuh selepas hujan..Tapi..sejauh mana kita kenalpasti dan mengambil berat bahan-bahan yang digunakan dalam produk yang kita gunakan tu..terutama produk penjagaan muka..jangan cepat teruja ye dengan produk yang memberikan kesan yang cepat dan singkat nie..


Ramai yang nak putih cepat..kulit cerah..nak jerawat hilang dalam masa yang cepat tanpa mengetahui kandungan dalam sesuatu produk yang diambil..

Betul tak??..Nasihat saya..jangan abaikan keselamatan diri kita..nak sangat kulit muka yang putih tanpa memikirkan kesan sampingan..Walau apapun produk yang kita pakai..pastikan ianya adalah produk penjagaan muka tanpa bahan kimia..selamat untuk kulit kita dan juga berkesan..Jangan kita mudah terpengaruh dengan kesan putih dalam jangka masa 3-5 hari..tapi kita tak periksa dulu apa kandungan bahan yang ada dalam produk tu…Adakah ianya selamat untuk kita? Apa kesan yang kita akan dapat selepas mencuba sesuatu produk…

Jadi..lihat dulu kandungan-kandungan yang terdapat di dalam produk tersebut sebelum nak beli..Jangan hanya disebabkan testimoni pengguna yang mendapat kesan dengan cepat..kita teruja nak beli..

Produk Penjagaan Muka Shaklee..Tanpa Bahan Kimia, Selamat dan Berkesan

Saya telah memilih produk penjagaan muka yang bebas bahan kimia berbahaya..sudah tentunya produk Shaklee menjadi pilihan saya kerana saya ambil tahu..apakah kandungan-kandungan di dalam produk ini..Polisi produk Shaklee adalah  produk yang sentiasa selamat, sentiasa berkesan dan sentiasa mesra alam..Lebih hebat lagi, Shaklee dah berada di Malaysia lebih 30 tahun..memang tidak ragu-ragu untuk menggunakan produk Shaklee..




Produk Penjagaan Muka Shaklee : YOUTH SKINCARE, Tanpa Bahan Kimia, Selamat dan Berkesan

Terdapat 6 Produk dalam Set Penjagaan Kecantikan Skincare YOUTH SHAKLEE yang mengandungi 4 langkah asas :

Langkah pertama : Membersih dengan YOUTH LUMINOUS GEL OIL CLEANSER


Langkah kedua : Menutup pori yang sudah dibersihkan dengan YOUTH PERFECTING SKIN TONER


Langkah ketiga : Memulih dan memperbaiki kulit dengan SHAKLEE YOUTH ACTIVATING SERUM


Langkah keempat : Melembap dan memberi nutrisi kepada kulit dengan YOUTH AGE DEFENSE MOISTURIZER SPF 50 pada waktu siang dan YOUTH ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM


Rawatan Malam :

YOUTH ADVANCE RENEWAL NIGHT CREAM


Penjagaan extra dan istimewa : RADIANCE C + E yang mengandungi 20% Vitamin C Bioavailable untuk rawatan intensif terhadap semua masalah kulit seperti :

2) Jerawat
3) Parut Berlubang / Parut Berkawah / Parut Jerawat
4) Hyperpigmentation
5) Jeragat Bertompok
6) Kedutan
7) Sagging / kendur


Untuk meningkatkan keserian dan kecerahan kulit, serta menghilangkan kedutan dan menegangkan kulit, boleh ikhtiar dengan YOUTH RADIANCE C + E

SKINCARE SHAKLEE YOUTH diuji secara klinikal dan diuji secara dermatologi..ia turut diuji oleh pakar mata (Ophthalmologist) membuktikan bahawa skincare ini selamat untuk mata..tidak merengsakan walaupun pada mata yang sensitif.


Kena berhati-hati ye memilih Produk skincare di luar sana..terutama Set Penjagaan untuk kulit muka..Bahan-bahan kimia yang ada dalam sesuatu produk..jika digunakan dalam tempoh yang lama..masalah lebih besar akan timbul…

Klik Youth Skincare untuk info dan testimoni best tentang Skincare Terbaru Youth Skin Care By Shaklee.. Juga DISINI

 Anda yang berminat untuk mencuba Youth Skincare Shaklee..
atau Vitamin-Vitamin Shaklee..

Boleh hubungi saya terus untuk order dan sebarang pertanyaan..

Pengedar Shaklee Anda 


SMS | Call : 019-8769412
Shaklee ID : 949800
FB Page : Mamaanisshop
 Email : salmiah80@gmail.com

ORDER SET YOUTH SKINCARE SHAKLEE KLIK DIBAWAH


ORDER VITAMIN SHAKLEE KLIK 






 KLIK UNTUK BACA JUGA