Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Wednesday, 17 July 2013

Set Menyusu Bajet



CADANGAN SET PENYUSUAN BUDGET SHAKLEE

Pelbagai Set Penyusuan Shaklee yang ditawarkan dipasaran, semuanya bergantung pada poket-poket ibu sendiri. Bukan saja 'breast' penuh dengan susu hingga memancut-mancut, malahan susu akan menjadi lebih pekat kerana penuh dengan khasiat dan vitamin. Lagi yang menariknya tentang set yang HOT ini ibu sendiri menjadi lebih sihat dan bertenaga. Tiada masalah sakit badan untuk bangun berkali-kali menyusukan anak, mengepam di tempat kerja juga melaksanakan tanggungjawab sebagai ibu dan isteri.

Alhamdulillah, dengan Set Penyusuan Shaklee kerja menyusukan anak, mengepam susu dan membuat kerja rumah menjadi 'kacang'. Dalam diam-diam makin ramai ibu yang telah percaya akan kehebatan Set Penyusuan Shaklee ni. Takkan nak tengok je ibu-ibu lain berjaya menyusukan anak, kita sendiri pun mestilah mahu menyusukan anak kan, jika boleh hingga usia 2 tahun@ lebih…

Okay ... Tak mau cakap banyak.... Just nak bagi tau, untuk ibu yang mungkin tak dapat beli set 3M,  (gambar produk untuk Set 3M ) 

mungkin kerana kewangan or rasa terlalu banyak pil yang nak ditelan dalam satu masa, boleh try set menyusu yang paling bajet ni iaitu hanya dengan hanya mengambil  ESP dan ALFALFA untuk banyakkan susu ( milk booster) . InshaAllah, semoga usaha puan-puan untuk menyusukan anak akan berjaya dengan sepenuhnya, dengan izinNya juga of course ! ..Haaaa…ni dia set menyusu bajet tu...


saya sendiri consume set nie plus Lecithin, alhamdulillah memang best..susu lebih meriah, lebih pekat, yang lebih mengembirakan bila baby tidur lena je sebab rasa lebih kenyang...ibu pun boleh tumpang sekaki...hehe..

Hasilnya cukup memuaskan. Jadi, anda bagaimana? Bukan kuantiti susu sahaja yang patut ditekankan  tetapi untuk memastikan anak mendapat khasiat terbaik, KUALITI susu patut diutamakan juga ye.... Maka Shaklee boleh membantu. Susu lebih pekat macam KOLOSTRUM..

LAGI DAN LAGI .....Sebenarnya ESP dan Alfalfa bukan saje dapat memudahkan ibu terus menyusukan anak walaupun bekerja. Ianya lebih dari itu, jom tengok kelebihannya...
Kelebihan ESP:
  1. Kulit semakin cantik, gebu, halus dan berseri
  2. Parut di muka jadi pudar
  3. Tenaga berpanjangan pagi ke malam
  4. Kurang letih 
  5. Memberi rasa kenyang yang agak lama, sesuai bagi ibu yang nak menghilang berat badan
  6. Sistem perlindungan badan semakin bagus
  7. Mengawal paras kolestrol
  8. Menyokong kesihatan jantung dan prostat
  9. Penyerapan vitamin lain lebih baik dengan ESP
  10. Mengurangkan alergik
Kelebihan Alfalfa:
  1. Sistem penghadaman lebih baik
  2. Mengawal kolestrol dalam darah
  3. Membuang toksik dalam badan
  4. Mengurangkan masalah gastrik
  5. Membantu merawat keputihan
  6. Mengelakkan bau badan (tak payah beli deodorant)
  7. Mengurangkan asthma
  8. Memberi kesan 'Kacip Fatimah'
  9. Meningkatkan kesuburan
  10. Juga, hubungan suami isteri menjadi lebih HOT!

untuk mendapatkan Set Menyusu Bajet Shaklee yang bermutu tinggi, boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.



Berminat? Boleh hubungi saya SEKARANG!!!!

Your Shaklee Independent Distributor
Salmiah Othman
SMS | Call : 019-8769412
Shaklee ID : 949800
FB Page : http://www.facebook.com/Mamaanisshop
Email : salmiah80@gmail.com

ASB Mega 2.0 highlight from iReach HD on Vimeo.

No comments:

Post a Comment