Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Sunday, 4 August 2013

Tips Ingin Hamil Dengan GLA Complex



Alhamdulillah..
Semoga kita semua sentiasa dirahmati Allah s.w.t….. 

Ramai pasangan yang sudah lama berkahwin dan masih belum dikurniakan zuriat. Pelbagai petua dan cara dah cuba tapi masih lagi belum hamil. Ramai wanita yang nak hamil dan ingin hamil cepat tapi tidak tahu bagaimana. Belum terlambat untuk anda mencuba GLA Complex Shaklee.
Tapi bagaimana GLA mampu membantu anda untuk hamil? Mari kita baca...;)
Bagaimana GLA Complex membantu anda untuk cepat hamil?
GLA (gamma linolenic acid) menurunkan kolesterol dan ia membantu melegakan sindrom pra haid (PMS) seperti senggugut, dan membantu meningkatkan lendir servik yang berkualiti untuk kesuburan. Ia juga membantu dalam melegakan kesakitan dan kekejangan kerana GLA ditukarkan kepada prostagdalin E1.

Bagaimana GLA Complex membantu wanita yang ingin hamil cepat?

GLA membantu seorang wanita menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan iaitu lendir yang bewarna putih telur. Perasan tak sebulan sekali seorang wanita akan mengeluarkan cecair yang sebegitu, yakni sewaktu subur. Namun, tak semua orang mendapati cecair yang dihasilkannya sebegitu ‘subur’. Di sinilah fungsi GLA untuk membantu dalam penghasilan cecair yang melambangkan kesuburan ini, yang membantu sperma untuk berenang ke uterus, terus ke tiub falopio untuk bersenyawa dengan sel ovum.Bukan itu saja, cecair ini juga membantu sperma untuk terus hidup dalam tiub falopio sehingga 5 hari. Jadi, kalau tak ‘kena’ hari subur pun masih ada peluang sebab sperma masih ada di situ sampai hari ke-5
Jadi, puan2 yang masih belum dikurniakan rezeki anak, cuba periksa cecair serviks anda. 
Kalau cecair tu tebal, kecoklatan, kering… itu petanda kurang baik sebab ia boleh menghalang persenyawaan.
Jadi, penting ya untuk mengenali ‘cecair kesuburan’ kita ni.

Jadi, jika puan-puan sekalian ingin dapatkan GLA dengan harga SUPER BEST boleh hubungi saya 019-8769412.  
Puan-puan juga akan mendapat konsultasi percuma selama menjadi pelanggan saya…

Dalam entry sebelum ni saya ada menjelaskan tentang satu-persatu tentang vitamin untuk subur ni…
Dapatkan set lengkap untuk kesuburan dengan HOT PRICE dari saya….


Set kesuburan shaklee untuk wanita mengandungi:
1) vitalea
2) B Complex
3) Vita-C
4) Alfalfa
5) GLA Complex

Set kesuburan shaklee untuk lelaki mengandungi:
1) Vita Lea
2) B complex
3) Vita C
4) Zinc Complex
5) Vita E

Antara testimoni mereka yang telah menggunakan set kesuburan shaklee




Anda Berminat?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Salmiah Othman
SMS | Call : 019-8769412
Shaklee ID : 949800
FB Page : http://www.facebook.com/Mamaanisshop
Email : salmiah80@gmail.com
 

No comments:

Post a Comment