Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Thursday, 12 September 2013

SIJIL HALAL SHAKLEE



 "Produk Shaklee ni halal ke?"

Saya sangat gembira kerana anda adalah pelanggan yang betul-betul memilih yang terbaik untuk diri anda. Memang kita disyariatkan untuk menjaga segala pemakanan kita, halalan toyyiba.

Jadi, sebagai bukti bahawa produk Shaklee yang dipasarkan di Malaysia adalah halal, saya lampirkan sijil halal Shaklee yang disahkan oleh Islamic Services of America I.S.A. Sijil halal ini perlu diperbaharui setiap tahun, taklah terjadi kes guna sijil halal tamat tempoh dan sebagainya. Ha.. macam mana nak tau I.S.A tu betul-betul organisasi yang bertauliah? Jangan bimbang. I.S.A adalah badan keislaman yang diiktiraf oleh JAKIM. Boleh layari Laman WeB JAKIM dan tengok halaman 18 kalau tak silap saya.


 Sebenarnya banyak produk farmaseutikal (sama ada jenama popular atau tidak popular) yang kita tak dapat nak pastikan status halalnya, sebab kebanyakan supplemen dan ubat datang dari luar negara. Mana ada cop halal JAKIM kan. Jadi, sekurang-kurangnya jika anda pilih Shaklee, perkara tersebut dah tak perlu dirisaukan lagi, boleh dimakan tanpa rasa was-was. Selain halal, produk Shaklee juga adalah selamat dan semulajadi. 


Berminat untuk mencuba Produk Shaklee sila hubungi saya …
          Your Shaklee Independent Distributor
Salmiah Othman
SMS | Call : 019-8769412
Shaklee ID : 949800
FB Page : http://www.facebook.com/Mamaanisshop
Email : salmiah80@gmail.com
Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop dan Facebook saya juga, kalau sudi add la saya 

No comments:

Post a Comment