Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Monday, 14 October 2013

Testimoni Set Skincare atau Set Kecantikan kulit Shaklee

Assalamualaikum semua.....

Pagi2 nie saya nak share lagi tentang Set kecantikan kulit Shaklee..ramai lagi yang tak tahu tentang set nie...Apa yang best tentang set kecantikan kulit SHAKLEE nie???, ye ke?? dalam masa 2 minggu dah boleh rasa perubahan struktur kulit?? Belum cuba belum tahu kan ..haa..lagi- lagi yang ada masalah jerawat bernanah tuu..kulit kusam, jeragat dan masalah kulit muka yang lain ...jom try Set Kecantikan Shaklee nie ...


FULL SET KECANTIKAN KULIT - RM ???

VITA C tahan 6 bulan
VITA E tahan 4 bulan
B COMP tahan 4 bulan
ESP tahan 2- 3 bulan

SET BAJET - RM ??
VITAMIN E /ESP

Haa !!! Sebab tu ramai yang nak beli set skin care ni sebab tahan sehingga 6 bulan....yang lain mmg 4 bulan. sehari makan sebiji dah cukup ! jangan terlebih2..ikut cara pengambilan yang saya sarankan. hehee nak tips2 kenalah email..saya akan basi harga terbaik dan macam2 yang korang boleh buat dengan vit e dan vit c serta esp ! best sangat !

Kepada yang nak tau kepentingan setiap vitamin dalam set ini boleh baca di bawah ini. supaya anda tahu setiap kepentingan vitamin yang anda makan..ni main telan jeee..tak tahu sifat2 vitamin camane..so sebab tulah saya akan aturkan jadual pemakanan vitamin anda supaya lebih berkesan dan teratur.

Kulit anda akan makin cerah dan berseri tauu..try la this set. dalam masa 2 bulan pun boleh rasa kesan lagi2 amik ESP ! kulit gebus2..putih berseri..

(Set Skincare yang merangkumi B-complex, Vitamin C dan juga Vitamin E  + ESP)

B-complex – Mengandungi 8 kumpulan vitamin B yang melengkapi antara satu sama lain. Ianya membantu untuk mengekalkan tona kulit yang sihat. Umum mengetahui yang B-complex sangat berguna untuk mengawal stress dan membuatkan kita jadi gembira serta tenang. Jangan lupa yang stress adalah punca kepada masalah serius kulit berjerawat.

Vitamin C – antikoksidan yang berfungsi untuk melindungi antioksidan lain. Ianya juga bertindak melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas yang menjadi punca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan.Vitamin C juga bertindak melindung dan membaiki kulit. Selain itu, Vitamin C adalah bahan utama dalam sintesis kolagen.

Vitamin E – Merupakan antioksidan yang powerful dan tidak dapat dihasilkan oleh badan. Bertindak meneutralkan radikal bebas serta mencegah proses penuaan daripada berlaku. Kajian menunjukkan pengambilan vitamin E untuk jangka panjang akan dapat mengurangkan sunburn akibat dedahan kepada sinaran UVB. Oppss, jangan salah sangka yang anda akan selamat daripada dibakar matahari dengan mengambil vitamin E atau lotion mengandungi Vitamin E. Cuma ianya akan membantu untuk mendapatkan kulit yang sihat jika mengambil vitamin antioksidan secukupnya.[Sumber: webmd]

Selain 3 vitamin di atas, pengambilan set ini bersama-sama dengan GLA complex dan Energizing Soy Protein (ESP) sangat disarankan.

ESP – diperbuat daripada non-GMO (genetically modified organism) soya yang lengkap dengan 9 asid amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan. Sel kita diperbuat daripada protein dan ESP membantu untuk menghasilkan sel yang sihat, menggantikan sel kulit yang sudah mati serta membaiki struktur kulit semula.


Nota : ESP membantu penyerapan vitamin lain dengan LEBIH CEPAT berbanding tanpa pengambilannya

Jom lihat testimoni-testimoni yang awesome2 nie...












awesome - awesome kan testimoni set ni..memang best sangat ! jimat ! tahan lama.

Bagaimana hendak mendapatkan produk-produk di atas? 
 Hubungi saya segera:

Your Shaklee Independent Distributor
Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412 Shaklee ID : 949800 FB Page : http://www.facebook.com/Mamaanisshop Email : salmiah80@gmail.com

Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop danFacebook saya juga, kalau sudi add la saya :)

Klik untuk baca

Lepas 7 Tahun Geram Muka Berjerawat Teruk, Ini Yg Dia Buat from iReach HD on Vimeo.

No comments:

Post a Comment