Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Thursday, 14 November 2013

Alhamdulillah..Bonus Shaklee Dah Masuk !!!


Alhamdulillah, syukur ya Allah ..bonus Shaklee dah masuk ke akaun Maybank petang nie..4 angka jugak lah yang dapat tuk bulan ni...berkat usaha, doa dan kesabaran...

Tengok bonus yang dpt..makin lagi bersemangat...
Tapi..bukan bonus itu yang nak saya banggakan...
Dari bonus itulah yang menunjukkan betapa ramai yang dah sedar akan pentingnya penjagaan kesihatan...
Bonus itu yang menunjukkan saya telah berjaya sharing kebaikan produk dengan ramai orang...
Bukan bonus je yang saya kejar tiap2 bulan...bukan sekadar menjual produk, tetapi ingin berkongsi kebaikan produk yang telah saya rasai keberkesanannya hampir 5 bulan ini...
saya mahu orang lain juga sihat secara semulajadi dan sihat cara yang selamat...


Kalau anda mahu gaya hidup sihat mcm saya & pengguna shaklee yang lain, anda masih belum terlambat...peluang sentiasa terbuka untuk anda...mencegah lebih baik dari merawat...

Dan kalau sambil2 nak jugak bonus mcm saya, pun boleh jugak..saya akan guide anda...bukan setakat bonus je...banyak lg insentif lain yang anda boleh dpt...yang penting usaha...dan untuk anak2 shaklee ku, tak kisahlah anda semua dapat berapa pun, semua tu atas usaha anda sendiri.. Jika usaha anda lebih, inshaAllah bonus anda juga akan dapat lebih.. 


Inginkan lebih bonus bulan ni? ada lagi baki 16HARI... usaha dan doa lah bersungguh2 ye.. LIPATGANDAKAN AMALAN kejar PAHALA... pahala tu umpama duit untuk bank akhirat kita kelak.. rajin2 kan diri buat tahajud cinta.tingkatkan amalan rohani... inshaAllah rezeki tak disangka2 akan masuk :) ***Sayang anda semua ***



With my great leaders!!!



Jom bersama2 kami dan mereka2 yang hebat nie...


Anda berminat nak join SHAKLEE ???


Hubungi saya segera:

Your Shaklee Independent Distributor
Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com

Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop danFacebook saya juga, kalau sudi add la saya :)

No comments:

Post a Comment