Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Monday, 18 November 2013

Set Bersalin Shaklee Terbaik dan Jimat!!!



Semestinya Set Bersalin Shaklee! Susu meriah, badan sihat dan bertenaga semasa berpantang dan yang paling best masih boleh diteruskan walaupun baby jaundice! Tiada effect pada baby.. malah parut bersalin caesar pun cepat hilang..

- badan ibu kembali cergas selepas bersalin
- luka-luka cepat sembuh
- bayi terhindar dari jaundis / kuning
- vitamin yang tidak panas
- sangat sesuai untuk ibu-ibu yang tak suka makan jamu
- sesuai untuk ibu bersalin secara pembedahan
- kulit ibu lebih cantik lepas berpantang, kulit bayi juga gebuss
- elak sembelit, buang angin dalam badan
- tidak mengganggu penyusuan susu ibu
- susu lebih lancar, banyak... (sekiranya ibu tidak mengabaikan konsep penyusuan susu ibu)
- mengurangkan keguguran rambut
- mengembalikan berat badan ideal..turunkan berat badan
- hilangkan kebas2 urat, tangan kaki
- mengawal emosi atau lebih jelas 'meroyan' sewaktu berpantang

Testimoni
========

Assalam sis..
saya dah seminggu berpantang..memang best ambil set berpantang shaklee nih..susu mencurah2..luka pun dah baik,benang dah ada yang tertanggal..memang best badan pun segar je tak macam berpantang baby first dulu...saya dah buat keje sendiri basuh baju n lampin baby.masa sidai baju kat luar jiran depan rumah tanya mak saya dia tak jait ke..tengok cergas je siap sidai baju lagi.mak cakap banyak jait luka dia..entah lah dia makan ubat ape ke dalam pantang kali ni..hehe


shah irma
Alhamdulillah,today is my 11th day of confinement.juz nk share experience..4 hari sblum ceaser,saya amik b complex,vita lea dgn oste..Alhamdulillah during surgery x de apa2 masalah,sbb doc sgt risau memandangkn darah dlm badan x cukup(saya ada symptom darah cair wktu pregnncy).1 jam lps ceaser,saya dh mintak nurse bwk bby dlm bilik untuk brsfeed...sampai nurse tkejut sbb normally ibu2 lps ceaser akn rs lemah due to ubt bius n so on..lbh2 lg jahitan dperut yg sgt fresh,normally patient akn takut untk mmbuat any movemnt...sememangnya bila bius habis akn rs sakit,tp badan msh mampu dan kuat untk melawan rs sakit..n amazingly susu pun terus keluar,bila bby hisap untk prtama kalinya..slps bsalin saya consume zinc n esp..stock trkumpul is 30 auns...Alhamdulillah..even skali pump saya hanya dpt x sampai 4 auns tp susu nmpk.pekat..mgkin saya perlu tingkatkn power pumping spt yg dcadangkn dlm page ini..
Klik untuk baca lanjut
Set Bersalin/berpantang Shaklee

Kini.. lebih mudah sekali nak order suplemen Shaklee.. hanya Klik pada “ORDER NOW” dibawah ini sahaja, anda boleh membuat pesanan terus kepada Shaklee. Ianya Mudah, Cepat dan Ringkas!!! Anda
pasti teruja. Order sekarang dan “Happy shopping”…



Hubungi saya segera:
Your Shaklee Independent Distributor
Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com

Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop danFacebook saya juga, kalau sudi add la saya :)

No comments:

Post a Comment