Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Sunday, 15 December 2013

Kenapa Mesti Jadi Ahli Shaklee?



 Jika anda pengguna tegar Shaklee haruslah DAFTAR AHLI SHAKLEE sekarang!! Banyak faedah yang anda akan dapat.
Antaranya:

1)    dapat beli Shaklee dengan harga yang lebih rendah dari harga retail.
Diskaun 10-20 % dari harga retail

2) Boleh dapat cash bonus based on pembelian setiap bulan.
Yang ni ada term and condition.

3)    Boleh beli buy 6 free 1. Setiap bulan, Shaklee akan buat promosi beli 6 produk dapat 1 percuma.Yang ni boleh share-share dengan member Shaklee yang lain di bawah saya. So, dapat harga yang lebih murah dari harga member.
kalau dah memang favourite produk beli je terus 6 botol,
terus dapat free 1. Kan best :)

Jika anda ingin berbisnes dengan Shaklee, lagi banyak bonus yang Shaklee offer.
Saya ada ceritakan di SINI. Sila klik.

Soalan yang sering ditanya tentang menjadi ahli Shaklee.

1) Bagaimana nak daftar sebagai ahli/pengedar Shaklee?

Untuk FREE MEMBERSHIP SHAKLEE,
anda perlu membuat pembelian dalam rm 650 dalam satu resit.
Anda perlu hubungi saya ( saya akan uruskan proses pendaftaran)
atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan daftar dengan menggunakan ID saya 949800  (Salmiah Othman) sebagai sponsor.

atau

anda boleh buat pembayaran sebanyak 75 (S/M) dan RM 85 (S/S) ( termasuk postage) dan anda terus boleh jadi ahli Shaklee dan beli produk dengan harga ahli.

2) Perlu tak renew keahlian?
Tak perlu selagi at least anda membeli sekali dalam setahun.

3) Perlukah membuat pembelian setiap bulan?
Tidak perlu.

4) Bolehkah saudara mara saya menggunakan ID anda untuk beli produk Shaklee?
Boleh sangat. Jika pembelian melebihi 150uv (dalam RM500>), anda berhak mendapat bonus dari Shaklee. Lagi banyak anda beli, lagi banyak bonus yang anda boleh dapat.

5) Bagaimana nak dapatkan info produk Shaklee?
Bila anda menjadi member anda akan mendapat beg memberkit Shaklee. Dalam beg tersebut, anda dibekalkan
1) produk info
2) produk guide
3) business manual dan lain-lain lagi.

Jika anda berdaftar di bawah saya, saya akan masukkan anda dalam secret group FB saya. Di situ anda boleh bertanya jika ada perkara yang kurang faham atau sebarang konsultansi.

Sudah bersedia untuk dapatkan keahlian Shaklee??

Jangan malu-malu untuk hubungi saya ya..

Cepat jangan lepaskan peluang!!!!!


 
Hubungi saya segera:

Your Shaklee Independent Distributor
Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com


Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop dan Facebook saya juga, kalau sudi add la saya :)

No comments:

Post a Comment