Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Wednesday, 11 December 2013

Seronok Buat Bisnes Shaklee..



Assalamualaikum dan salam sayang semua…

Pagi nie terdetik nak share sikit tentang keseronokan buat bisnes Shaklee nie..
Kepada kawan2 yg sekarang tengah bekerja.. nak cari income lebih dan surirumah yg saja2 duduk rumah tak tahu nak buat apa untuk isi masa.... boleh la try berbisnes dengan shaklee...

Buat sharing secara ikhlas nak bantu org selesaikan 
masalah adalah sesuatu kelegaan bagi saya.. 
kadang2.. x blh nak tgk kawan2 mengadu kat fb yg diaorg tgh sakit...
mesti nak suggestkan produk Shaklee kat dia..
saya suggestkan satu2 produk tu melalui pengalaman sendiri dan  
individu lain yg boleh kita gunakan untuk penyelesaian masalah bagi org lain..
mana tau boleh membantu kan...

Satu kelebihan shaklee yang saya rasakan adalah..
dapat kenal dengan lebih ramai lagi teman2 di luar sana…di tambah lagi..rakan2 dlm bisnes shaklee ni.. mengajar kita lebih mendekati Allah, doa..tawakal dan berusaha... apa yg kita usaha itu yg kita dapat...
Kalau ada yg berminat nak join shaklee...di alu-alukan...
apa yg kita nak kena buat secara ikhlas dan bukan kerana keterpaksaan...
kalau nak tau lebih.. blh pm saya di Facebook...
saya boleh terangkan serba sedikit seperti upline saya buat sblm ni...

Sepanjang 7 bulan bersama shaklee...saya happy sgt..
financial freedom dah semakin nampak dengan jelas apabila bersama shaklee..
semua tu juga atas keberkatan dan izin Allah utk saya dipertemukan dengan bisnes ni..
Ada yg masih ragu2 nak menjana pendapatan bersama shaklee? Kami di shaklee tidak mengabaikan mereka yang ingin berjaya…. yang ingin meningkatkan taraf ekonomi mereka...

InshaAllah…

Berminat utk menjana pendapatan bersama shaklee dan team shaklee saya..
boleh Pm saya di facebook..jangan lupa add saya dulu ye..:)

 Hubungi saya segera:

Your Shaklee Independent Distributor
Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com



No comments:

Post a Comment