Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Thursday, 12 December 2013

Syoknye Dapat bonus Lagi : Pay Day




Alhamdulillah..Jumaat yang penuh barakah…

“Harimau mengaum “ statusnya…

Bila masuk tengah bulan mulalah wall fb,twitter para SID 
penuh dengan status "harimau dah mengaum" hehehe.. 
kenapa? Sebab its our PAY DAY with Shaklee!!!

Memang kami cukup maklum, kalau ada status macam nie setiap tengah bulan,
maknanya bonus Shaklee dah pun dikreditkan 
ke akaun semua Shaklee Independent Distributor yang layak mendapat bonus…

Syukur alhamdulillah…bonus 4 angka lagi bulan nie...
bulan depan..5,6 inshaAllah..usaha lebih..bonus pun lebih..

Jadi apa tunggu lagi tak kan nak tengok je 
kawan-kawan post status harimau mengaum masa tengah bulan? 
Tak nak merasa sama ke??



Business Shaklee memang mudah.. 

yuran keahlian hanya RM75 (S/M) dan RM 85 (S/S) 
bonus setiap bulan even kalau hanya beli vitamin untuk makan sendiri..
pembelian minimum 150uv untuk dapat cash bonus.. 

 tak memerlukan maksimum order.. 

tak perlu nak simpan stok banyak2.. 

order vitamin dengan Shaklee hanya melalui pembelian secara online shopping di laman web Shaklee

kalau nak gie kelas, depan komputer pun boleh, waktu malam2 pun boleh.. maklumlah, kelas untuk business ni 90% melalui online! 

kalau nak virtual class pun, boleh angkut suami & anak2 sekali.. santai jer kelasnya.. 

kalau agak2 tak ada masa nak ke pejabat pos, Shaklee sendiri yang tolong poskan vitamin dekat pelanggan.. 


Jadi, kalau ada yang pernah amalkan Vitamin Shaklee ni, apa kata korang join jadi ahli.. banyak kebaikannya.. badan sihat plus poket pun sihat.. hehehe.. dapat jugaklah tolong cover perbelanjaan seharian kan.?. sambil makan vitamin untuk diri sendiri pun dah boleh jana pendapatan!

Berminat utk menjana pendapatan bersama shaklee dan team shaklee saya..
boleh Pm saya di facebook..jangan lupa add saya dulu ye..:)

 Hubungi saya segera:

Your Shaklee Independent Distributor
Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com

No comments:

Post a Comment