Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Wednesday, 11 December 2013

Tambah Pendapatan Dengan Menjadi Ahli Shaklee


Anda nak cari peluang tambah pendapatan?
Anda nak cari peluang bisnes online?
Anda berminat nak jadi ahli Shaklee?
Anda berminat nak jual Shaklee?



JOM SERTAI SAYA CARI PELUANG TAMBAH PENDAPATAN!!

Bagaimana caranya?


1. Daftarkan diri anda dengan menjadi AHLI SHAKLEE TERLEBIH DAHULU.

Buat pembayaran sebanyak RM75 (S/M) dan RM 85 (S/S)  ke akaun berikut :-
MAYBANK : 116015024178 (SALMIAH BINTI OTHMAN)
Emel : salmiah80@gmail.com
Isi borang pendaftaran.Klik di sini untuk borang pendaftaran
Saya akan lakukan proses pendaftaran anda...

2. Setelah anda menjadi ahli Shaklee dibawah tajaan saya, anda akan berpeluang memperolehi faedah berikut :-

  Kumpulan rahsia di FB utk perbincangan teknik jualan, produk dan soalan peribadi yg berkaitan.
  Kelas bimbingan secara bersemuka jika dirasakan perlu
  Tips khusus termasuk ilmu SEO utk sesiapa yg mempunyai website@blog
  Penekanan amalan rohani

Ok, sekarang anda dah jadi ahli Shaklee. So, apa langkah seterusnya?

1. Mulakan dengan berkongsi kebaikan memakan vitamin samada di FB, fanpage, twitter ataupun blog.

Eh, stok belum ada dah boleh promote ke?? Mesti ni soalan yg berlegar di fikiran anda kan? Ya, itulah kelebihan Shaklee. Anda boleh mula membeli produk bila ada customer membuat tempahan. Dan anda tak perlu susah2 pergi beli kat cawangan Shaklee kemudian termengah2 ke pos office utk pos pula. Dengan Shaklee, anda cuma perlu buat pembelian secara online shopping di laman web Shaklee..haa..laman web ini khas untuk member sahaja..selepas anda mendaftar sebagai ahli Shaklee, akan dapat ID n password untuk anda log in masuk ke laman web Shaklee...kemudian, barang tersebut pula boleh dihantar terus ke alamat pelanggan anda. Senang bukan?..kalau ada yang masih belum clear, xpe..boleh hubungi saya...

Haa..ni kalau anda yang ada budget lebih...boleh je kalau nak beli stok awal2. Just beli hot item je...kalau customer nak dah boleh pos @ cash on delivery terus...

2. Sambil2 anda berkongsi kebaikan vitamin2 ni, secara tak langsung anda akan menambah ilmu anda berkaitan produk vitamin. Jadi tak payah risau kalau ada customer dok bertanya2 pasal kebaikan vitamin. Paling tidak pun anda boleh bertanya atau merujuk kepada group atau bertanya kepada mentor anda.

Macam best je, minimum modal dan senang nak manage especially sebagai side income. Oh ya, bagaimana yg dikatakan tambah pendapatan? Dapat untung runcit je ke?

1. Selain daripada dapat untung runcit, anda juga akan memperolehi point yg akan ditukarkan kepada tunai setiap bulan,

2. Bukan itu sahaja, anda juga boleh mendapat elaun kereta dalam bentuk tunai.

Menarik bukan?

Untuk maklumat lebih lanjut, sila hubungi saya atau anda terus je buat bayaran dan isi borang pendaftaran Ahli Shaklee serta memulakan perniagaan di bawah bimbingan saya...selamat Maju jaya!!!! ...dan sentiasa ingat ,Kejayaan hanya bagi mereka yang berusaha..x datang bergolek...yang penting rajin , kuat berusaha dan selebihnya kita serah pada yang Maha Kuasa..yakin dan berdoalah padaNya...InshaAllah...





 Hubungi saya segera:

Your Shaklee Independent Distributor
Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com


Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop dan Facebook saya juga, kalau sudi add la saya :)

No comments:

Post a Comment