Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Tuesday, 7 January 2014

Fungsi Alfalfa Complex Shaklee



Assalamualaikum dan selamat pagi kepada
semua pengunjung setia Blog Mamaanisshop…

Dah masuk minggu kedua di bulan pertama tahun 2014,
Pasti anda semua masih berkobar-kobar dengan azam
baru untuk tahun baru ni kan???
Apa pun azam anda semua mahupun impian anda,…
saya  doakan semoga semuanya dipermudahkan dan
anda semua dapat merelialisasikan impian tersebut di tahun baru ni..InshaAllah..

Semua dah tahu agaknya Promo Shaklee bulan nie iaitu ALFALFA Complex
Pasti penggemar tegar Alfalfa gembira mendengar  SALE JANUARI ini
Jadi boleh lah rembat sebanyak yang mungkin Alfalfa Complex yang harganya jatuh terjunam nie!!!!


Ada lagi yang masih belum tahu Fungsi Alfalfa nie??

Jom kita tengok sekali lagi ye….

FUNGSI ALFALFA COMPLEX

1. Dikatakan tumbuhan terbaik yang mengandungi segala zat keperluan harian tubuh manusia.

2. Melegakan sakit sendi dan belakang.

3. Menghilangkan kelesuan dan tekanan.

4. Memberi sensasi ‘rasa sejuk’

5. Memberi kelegaan semasa haid

6. Merawat arthitis

7. Bagus untuk elergi dan ekzema

8. Merawat athma

9. Mencuci usus bagi membuang toksik

10. Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor disebabkan jangkitan buah pinggang

11. Meneutralkan asid dalam badan

12. Merawat masalah keputihan pada wanita

13. Membesar dan menegangkan payudara

14. Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri

15. Memulihkan urat selepas bersalin

16. Membantu masalah penghadaman dan pencernaan

17. Meningkatkan stamina seorang suami

18. Melegakan sembelit

19. Membuang angin dalam badan


Jom lihat testimoni mereka yang telah mengambil Alfalfa Complex








Bagi mereka yang belum lagi mencuba dan
ingin mencuba Alfalfa Shaklee nie, jangan malu..jangan segan…

Hubungi saya untuk order SEKARANG!!!


Your Shaklee Independent Distributor

Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com

Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee
di Fan Page Mamaanisshop dan Facebook saya juga,
kalau sudi add la saya :)

No comments:

Post a Comment