Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Friday, 14 February 2014

Cara Nak Daftar Ahli Shaklee

Assalamualaikum..selamat berhujung minggu semua..

Pagi nie just nak share cara nak jadi ahli Shaklee…
ramai yang bertanya macam mana nak jd member Shaklee..
jadi member nie anda x semestinya join untuk berbisnes... 
daftar untuk makan sendiri pun boleh..
kalau nak buat full time pun boleh…terpulang pada anda..

Rata-rata yang berminat nak jadi ahli adalah mereka yang sudah
lama guna produk shaklee. jadi why not sign up for membership terus kan sebab memang terbukti produk shaklee berkesan dan sangat-sangat bagus…
ok..sebenarnya…nak jadi ahli shaklee sangat senang,
murah, mudah dan sangat2 best….

Ada 2 cara :



CARA 1

Dengan membayar yuran keahlian sebanyak rm65 untuk seumur hidup… tambah kos postage untuk semenanjung rm10 dan untuk sabah dan sarawak rm20.
Lepas register… anda akan menerima starter kit/beg shaklee direct  dipos  dari HQ Shaklee ke alamat  anda… dengan mendaftar sebagai ahli, anda sudah pun bergelar Pengedar Sah Shaklee di samping boleh beli  semua produk shaklee pada harga ahli… jimat berganda-ganda…..

CARA 2

Untuk keahlian percuma pula…. setiap pembelian barang  shaklee minimum
rm680 dan ke atas iaitu 200 points, anda secara automatic dapat menjadi ahli shaklee untuk seumur hidup. yang lagi best, bukan sahaja dapat jimat yuran keahlian yang berharga rm75/rm85 tu anda juga akan dapat cash back bonus pada 15hb bulan berikutnya.direct ke akaun bank anda.. best kan??

KENAPA KENA JADI AHLI SHAKLEE?

Kebiasaannya, mereka menjadi ahli shaklee adalah untuk membolehkan mereka membeli sebarang produk shaklee pada harga ahli iaitu up to 30% less dari harga retail price…dan ada juga yang ingin membuat side income dengan shaklee…
kebanyakkan dari mereka mula menyedari untuk buat bisnes shaklee selepas menggunakan produk shaklee dan merasai kesan yang sangat menakjubkan selepas mengambilnya. sebabnya perbezaan sangat ketara dirasai jika dibandingkan sebelum menggunakan shaklee dan selepas menggunakan shaklee.

BAGAIMANA MASA DEPAN DALAM BISNES SHAKLEE?

Tahap kesedaran rakyat malaysia terhadap kepentingan mengamalkan gaya hidup yang sihat semakin tinggi… jadi, kalau buat bisnes shaklee ni kadang-kadang tak perlu explain panjang-panjang sebab semua sudah sedia maklum… tambahan lagi, nama Shaklee sebagai syarikat supplements di malaysia semakin popular dan menjadi fenomena di facebook, twitter, blog, instagram, whatsapp dan semua platform media massa.

Pengalaman saya sendiri…bila deal dengan customers rata-rata antara mereka sudah pernah mendengar nama produk shaklee ini dan mengakui keberkesanannya tapi masih tidak tahu dari mana hendak mendapatkan produk... jadi.. disini lah fungsi anda sebagai Pengedar Shaklee yang sah. ..anda tidak perlu paksa orang untuk beli barang tapi sebaliknya anda hanya perlu berkongsi khasiat pengambilan vitamin-vitamin ini dengan ikhlas tanpa mengharapkan apa-apa balasan.

Jika anda berhajat untuk berbisnes dengan shaklee secara serius…boleh hubungi saya… selain anda akan mendapat financial freedom, anda juga dapat kebebasan dengan masa kerana anda langsung tidak terikat pada sesiapa kerana dalam bisnes shaklee ini… anda adalah bos kepada bisnes anda sendiri. ..kalau anda tak nak buat bisnes atau ambil cuti panjang.. tiada siapa yang nak marah. kalau anda decide nak buat betul-betul, anda yang akan dapat lebih. semuanya YOU DECIDE! nak atau tak nak.

Ok..macam mana?...Nak daftar jadi member sekarang???..
Boleh…Hubungi saya  untuk uruskan pendaftaran anda…



Your Shaklee Independent Distributor
 
Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com


Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee
di Fan Page Mamaanisshop dan Facebook saya juga,
kalau sudi add la saya :)


No comments:

Post a Comment