Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Monday, 17 February 2014

Ingin Hamil Dengan Set Kesuburan Shaklee???

Assalamualaikum semua..:)

Pagi ni nak tulis entry sikit lagi pasal set kesuburan Shaklee…
Ramai pasangan yang sudah berkahwin beberapa tahun tapi masih belum dikurniakan anak…
jauh di sudut hati memang sentiasa mengharap dan berdoa agar dikurniakan zuriat..
memang kita dapat rasa dan menyelami perasaan mereka tapi tidaklah seperti mereka yang merasainya sendiri….


Ada yang berputus asa..dan ada juga yang masih mencuba..
tak salah mencuba dan terus mencubauntuk mendapatkan zuriat…
selebihnya kita serahkan semua kebergantungan kita kepada Allah S.W.T..

Kebanyakan pasangan juga yang saya tengok…
tidak sabar dengan menggunakan satu2 produk..biasalah kan..kita nak kesan yang cepat..ok..disini, saya nak cadangkan kepada pasangan yang dah ikhtiar pelbagai cara tapi masih belum mendapat hasil yang diinginkan…

Jom cuba
supplement shaklee …cepat atau lambat biarlah Allah yang menentukan....
yang penting kita berusaha..konsisten dengan pengambilan…
berdoa pada Allah..InshaAllah...

Entry sebelum nie saya ada ceritakan tentang set kesuburan shaklee untuk suami dan isteri..dan testimony untuk set kesuburan..korang boleh klik di sini



Your Shaklee Independent Distributor
Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com

Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop danFacebook saya juga, kalau sudi add la saya :)

No comments:

Post a Comment