Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Tuesday, 11 February 2014

Kenapa Saya Nak Buat Bisnes Shaklee???

Bermula Jun 2013, saya dah mula start untuk teruskan bisnes Shaklee…
Alhamdulillah…sekarang…dah berada di step kedua dalam rank Shaklee…bermula dari SID hingga dah capai senior supervisor... saya semakin bahagia dengan Shaklee dan income yang semakin memberangsangkan….sedang berusaha untuk terus berjaya dalam bisnes ini..inshaAllah…


Kenapa saya suka bisnes Shaklee nie…???

♥  Tak perlu nak buat loan
Saya tak perlu pun nak buat loan@sebarang pinjaman kewangan…modal permulaan…Hanya register Rm85 (nie untuk S/S ye) kalo S/M nak register Rm75..

  Tak perlu simpan stok
Tak perlu stok yang melambak2 kat rumah…bila customer nak order..customer transfer duit untuk order barang yang dikehendaki…kita just buat order melalui sistem online dan shaklee akan poskan ke alamat customer..haa..mudahkan??? hanya di hujung jari..

  Halal
Tak perlu risau tentang Halal Shaklee…shaklee dah pun 20 tahun di Malaysia…dan 52 tahun worldwide..Diiktiraf oleh badan yang diperakui oleh JAKIM..gunakan tanpa was2..selamat …berkesan dan semulajadi…

  Bonus tengah bulan
Yang nie paling best…dikala tengah sengkek menunggu hujung bulan..dapat pulak bonus di pertengahan bulan..hasil usaha dan keringat buat bisnes Shaklee…Alhamdulillah…sekarang dah merasa income 4 angka bersama shaklee..dan jumlah semakin bertambah...berusaha untuk 5..6 angka dan tidak mustahil untuk 10 angka...anda nak jugak merasa income seperti saya…jangan tunggu lama2..cepat2 hubungi saya…

  Product based, bukan head hunting
Shaklee memang adil…siapa yang kerja keras…yang banyak sale…inshaAllah hasil yang dituai pun boleh buat senyum sampai ke telinga…

  Dapat bantu mereka yang nak tingkatkan tahap kesihatan
Paling bahagia apabila customer bagi feedback yang positif lepas ambil suplemen..syukur dapat bantu orang lain...dapat share kebaikan produk...memang satu kepuasan..alhamdulillah..dengan izin Allah jua..

Macam mana ??
Berminat tak nak daftar ahli dan jana pendapatan sampingan…???
Boleh hubungi saya…

Pasti tak menyesal…


Anda akan dibimbing bersama group Shaklee kami yang hebat…

Your Shaklee Independent Distributor
Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 FB Page : http://www.facebook.com/Mamaanisshop Email : salmiah80@gmail.com

Baca lagi Keistimewaan Menjadi Ahli Shaklee

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee




No comments:

Post a Comment