Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Wednesday, 12 February 2014

Rahsia Badan Yang Langsing Dan Sihat

Bila cerita bab badan yang langsing ni…mesti semua suka ..
ye lah kan..?? sapa tak nak body yang perfect..cun..
haa..macam artis gitew..tapi..biarpun tak dapat body
yang macam artis tu..xpe..yang penting badan kita ni sihat..
dan taklah overweight sangat..risau jugak kan ..
kalau overweight nanti..macam2 pulak penyakit yang datang..
sendiri yang susah..kan??? kalau dah sakit2....
sapa nak tengok anak2 dan suami nanti..al maklumlah..

kita nie kan supermom..hehe…




ok..nak cite pendek je nie..just nak share apa yang saya
sendiri consume dengan produk Shaklee.
Produk yang saya yakini selamat dan berkesan...
now berat badan still maintain ( saya nie jenis yang kuat makan jugak)
masih menyusukan anak lagi..sekarang dah berusia 1 tahun 5 bulan..
susu still lagi meriah dengan
Badan pun bertenaga sepanjang hari..
walau pun seharian di tempat kerja.. memang awesome!!!

Ditambah lagi dengan consume Lecithin..agen pemecah lemak…
Lecithin ni mampu memecahkan lemak menjadi molekul-molekul lemak yang lebih kecil…So..senang la dibawa keluar oleh agen detox..
agen detox yang saya ambil iaitu alfalfa..Lecithin ni juga bagus utk otak..!
Untuk kuatkan daya ingatan.. bukan pecahkan lemak semata-mata..
Haa ..best tak..??

Rasa nak try tak..???
Rugi kalau tak nak cuba..
Especially yang nak turunkan berat badan tu..
InshaAllah..konsisten..pasti dapat hasilnya..





Your Shaklee Independent Distributor
 
Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com


Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee
di Fan Page Mamaanisshop dan Facebook saya juga,
kalau sudi add la saya :)

No comments:

Post a Comment