Ostematrix Shaklee : Promosi April 2014

21:04 0 Comments A+ a-



APRIL  is the month of OSTEMATRIX !
Jom Kita Terjah Apakah Rahsia disebalik OSTEMATRIX SHAKLEE



Ostematrix-Membantu Mengurangkan Risiko Osteoporosis

Kalsium dan Vitamin D yang mencukupi sepanjang hayat yang merupakan sebahagian daripada diet yang seimbang berupaya mengurangkan risiko osteoporosis. Sebagai tambahan bagi membina tulang dan gigi yang kuat, 
nutrisi yang terdapat di dalam OsteMatrix berupaya:

  Membantu mengekalkan tekanan darah yang normal
  Membantu dalam pengecutan otot dan pelancaran saraf
  Menolong mengurangkan simptom-simptom senggugut seperti perut kembung, kekejangan, retensi air, mudah eradang dan kemurungan.

OsteMatrix Membekalkan:

 1,000 mg (100% DV) unsur kalsium daripada sumber-sumber yang mempunyai tahap kepekatan yang tinggi dan mudah diserap dari alam semula jadi
 400 mg (100% DV) magnesium untuk membantu menggabungkan kalsium ke dalam tulang serta menguatkannya
 400 IU (100% DV) vitamin D untuk merangsang penyerapan kalsium

Kaplet bersalut yang mudah ditelan
Sajian harian hanyalah sebanyak empat Tablet
Untuk hasil yang lebih baik, ambil dua biji tablet, dua kali sehari berserta makanan.

 
KESIMPULANNYA


 Jika anda adalah seorang yang mudah STRESS, migrain,
mudah kejang, ada masalah water retention, sembelit dan pra haid, pastikan anda memberi peluang diri anda mengubah nasib anda dengan Ostematrix.



Jika anda seorang pengidap BUASIR tegar dan sering mengalami kesakitan atau sembelit setiapkali membuang air besar, Ostematrix menbantu anda dari terus dibelenggu kisah Ngeri itu.

Jika anda seorang yang bekerja dan sering KELETIHAN, ostematrix antara jawapan terbaik membantu anda kekal bertenaga dan bersemangat!


Jika anda seorang IBU MENGANDUNG, ostematrix membantu mengelakkan kekejangan dan sakit tulang belakang.

Jika anda seorang IBU YANG MENYUSUKAN anak, ostematrix membantu pengeluaran susu anda dengan lebih baik provided prinsip utama penyusuan diamalkan.

Jika anda seorang WANITA dan LELAKI, ostematrix membantu mengurangkan risiko kereputan tulang ( osteoporosis)



Jika anda mempunyai masalah OBESITI (berat badan berlebihan), anda perlukan ostematrix demi memastikan kepadatan tulang anda mengampu tubuh badan anda








 



Untuk maklumat lanjut &
Free consultation

Your Shaklee Independent Distributor
Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com


Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop dan Facebook saya juga, kalau sudi add la saya :)

HOTTTT!!!!Pengedar Sah Shaklee Anda Di Kota Samarahan !!!!

12:17 0 Comments A+ a-

Salam sayang semua….
Hari ni tetiba nak bagi heboh2 kat semua orang...
ya...sebelum ni maybe ada yang tahu atau yang x pasti kan...
so hari ni dengan sukacitanya..
saya nak umumkan sekali lagi...



SAYA ADALAH PENGEDAR SAH SHAKLEE DI KOTA SAMARAHAN!!!!



Bermula dari hanya sebagai pengguna dan setelah saya merasai sendiri keberkesanan produk ini… membuatkan saya terdorong untuk menjadi pengedar AKTIF dan membantu semua orang di luar sana yang ingin turut merasai kehebatan produk ini. ...
malahan ianya sangat bersifat natural dan semulajadi..
Malah saya kini telah mula menjana income 4 angka melalui Shaklee!!!

Haaa???
Apa yang menariknya jika menjadi pelanggan tetap Mamaanis...???

1) Setiap pelanggan akan di berikan konsultasi percuma dan panduan cadangan pengambilan setiap vitamin yang di ambil termasuklah jika kalian mengalami healing crisis.

2) Konsultasi dan sebarang permasalahan yang berkaitan dengan pengambilan produk ini bukan sahaja mendapat konsultasi jarak pendek tetapi ianya berterusan...

3) Panduan memilih supplement dan supplement yang sesuai dengan bajet anda….

So, nak cuba vitamin natural terbaik???

Jom contact saya..!!!!

Dan bagi mereka yang berada di sekitar Kuching juga  boleh membeli secara COD atau pembelian secara langsung... Sila hubungi saya untuk temujanji...:-)

Kalau nak jadi pengedar Shaklee pun boleh......Jom Jom Jom...sertai kami hari ini!!!
Ramai yang telah menjana income 4-5 angka bersama Shaklee!!!




Untuk maklumat lanjut &
Free consultation

Your Shaklee Independent Distributor
Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com

Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop dan Facebook saya juga, kalau sudi add la saya :)

Apa Maksud Anti-Oksidan?

11:55 0 Comments A+ a-

Ada yang bertanya kepada saya apa maksud anti-oksidan?
Sebab ada sesetengah vitamin Shaklee yang mana mempunyi sifat anti-oksidan 
yang sangat tinggi contohnya Vitamin E, Carotomax & Vita C


Antioksidan adalah vitamin, mineral, atau sejenis nutrisi yang berperan dalam menjaga dan memperbaiki sel-sel tubuh yang rusak akibat radikal bebas. Sementara radikal bebas itu bisa disebabkan oleh polusi, asap rokok, senyawa kimia, dan pola makan yang buruk.


Makanan

Contoh makanan yang mempunyai antioksidan adalah seperti:

Beta-carotene dan carotenoid lain: bayam, ketela pohon, tomat, apricot, asparagus, bit, brokoli, labu, wortel, jagung, kale, mangga, persik, anggur merah

Vitamin C: paprika (merah, kuning atau hijau), strawberry, tomat, buah berry, brokoli, labu, kembang kol, grapefruit, melon, kale, jeruk, pepaya

Vitamin E: brokoli, wortel, paprika merah, bayam, lobak hijau, kacang, biji bunga matahari

Zinc atau seng: tiram, daging merah, daging unggas, buncis, kacang, makanan laut, gandum, sereal, produk susu

Selenium: kacang Brazil, tuna, daging iga, daging ayam, dan produk gandum



Fungsi

Berbagai penelitian menyebutkan antioksidan baik bagi kesihatan
termasuk menurunkan risiko serangan kanker tertentu dan penyakit jantung. Selain itu, antioksidan berupa vitamin C dan E juga baik bagi kesihatan mata
Ada juga teori yang mana mengatakan apabila tinggi nilai antioksidannya maka ini mampu memercepatkan risiko wanita untuk hamil.

Kesimpulannya, mengambil makanan atau suplemen yang mempunyai 
sifat antioksidan ternyata bagus untuk kesihatan. Namun jangan jadikan nutrisi tersebut sebagai satu-satunya tumpuan untuk terhindar dari berbagai macam penyakit. 

Pola pemakanan yang sihat adalah makanan yang kaya serat, rendah kalori, rendah lemak, dan pastinya enak lazat berkhasiat.



Set Antioksida Shaklee


Untuk maklumat lanjut &
Free consultation

Your Shaklee Independent Distributor
Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com

Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop danFacebook saya juga, kalau sudi add la saya :)

Set Combo Esp Yang Patut Anda Cuba

09:07 0 Comments A+ a-

Untuk info ESP adalah produk paling glamour dan hot product Shaklee. …
Ramai yang telah jatuh cinta pandang pertama apabila merasai ESP ni. …Wah betulke? ….ESP adalah cinta pertama saya dengan produk dari SHAKLEE….

Jom tengok gabungan Esp dengan vitamin-vitamin Shaklee yang lain..



1. ESP + Vita-E Complex
- Untuk kecantikan kulit
- Hilangkan parut
- Awet muda

2. ESP + OmegaGuard
- Untuk ibu hamil
- Baik untuk perkembangan otak dan visual bayi

3. ESP + Vita-Lea Iron Formula
- Untuk kesihatan menyeluruh
- Vitalea ialah multivitamin dengan zat besi

4. ESP + Lecithin
- Untuk slimming
- ESP memberi rasa kenyang yang lama, manakala Lecithin untuk pecah lemak

5. ESP + Alfalfa Complex
- Sebagai milkbooster
- Juga untuk keintiman

6. ESP + GLA Complex
- Untuk kesuburan wanita

7. ESP + Ostematrix
- Memberi tenaga
- Baik untuk mereka yang sering penat, lenguh2

8. ESP + Zinc Complex
- Untuk sembuhkan luka selepas bersalin, baik bersalin normal atau ceasarean

9. ESP + Performance Drink
- Untuk kekal bertenaga sepanjang hari
- Baik untuk mereka yang sedang berpuasa atau aktif bersukan



Apa faedah ESP?

Faedah ESP mmg banyak. Antaranya:

Kekal Muda 
Asid Amino membina otot manusia, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan lain-lain. Pengambilan Energizing Soy Protein Shaklee adalah kunci untuk mengekalkan kulit muda dan otot serta memastikan kita sentiasa bertenaga.

Hormon Berasaskan Tumbuhan Semulajadi
Kacang soya adalah tumbuhan yang hanya kaya dalam isoflavon yang sama dengan fungsi hormon wanita. Ia membantu dalam mengurangkan paras kolesterol dan mencegah osteoporosis dan penyakit jantung.

Memulihkan Fungsi Prostat Lelaki 
Genistein dalam kacang soya telah membuktikan bahawa ia mempunyai keupayaan untuk menghalang pertumbuhan dan mencegah sel kanser daripada merebak. Ia memusnahkan radikal bebas dalam sel-sel kita sebelum radikal bebas bermutasi DNA sel-sel menjadi sel-sel kanser. Ia juga menjaga rahim dan ovari, kitaran haid dan prostat.

Kulit berseri dan anjal
 Merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka danmenghilangkan  parut.

Pemberi tenaga segera 
Membekalkan tenaga segera dan meningkatkan sistem imun, dengan itu ia memulihkan keletihan, migrain, insomnia dan tekanan gejala yang berkaitan seperti kemurungan, kebimbangan, ketakutan, dll.

Memulihkan Pigmentasi
Melambatkan proses uban, rambut gugur, masalah keadaan rambut, pigmentasi, freckles.

Memperbaiki Memori 
Menguatkan ingatan, kecergasan, keupayaan seksual, dan sebagainya.

Jadi apa tunggu lagi?? Perkara yang baik tak elok kita tangguhkan. Jangan berlengah untuk merasai kebaikan ESP ini. Dapatkan ESP ini bukan untuk anda seorang sahaja tetapi untuk seisi keluarga!




Hubungi saya segera:

Untuk maklumat lanjut &

Free consultation

Your Shaklee Independent Distributor
Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com

Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop danFacebook saya juga, kalau sudi add la saya :)


Nak Harga Ahli Shaklee ???

08:12 0 Comments A+ a-

Assalamualaikum..
salam sayang semua pengunjung blog Mamaanis….

Malam nie nak buat coret2 sikit tentang harga ahli…
ramai pulak customer yang PM, SMS nak beli dengan harga ahli… hehe…boleh..dan mudah je..Ok..ni nasihat dari saya kepada pengguna tegar produk Shaklee dan selalu beli dekat member sebab dapat harga ahli…anda boleh daftar sendiri sebagai ahli Shaklee... 


Jika anda merasakan anda UNTUNG membeli dengan member anda dengan harga ahli...
anda SILAP
Tahu tak dengan pembelian melebihi 150 uv anda layak mendapat bonus minima RM 23.00. Banyak tu.. siapa nak bagi RM 23.00 kan??? Beli produk Shaklee kerana nak pakai sendiri lepas tu dapat bonus pulak… Shaklee yang bayar... Kan best tu? Kalo lebih dari 150uv pembelian sebulan …lebih jugak la bonus yang akan dapat..boleh buat beli 1 lagi vitamin Shaklee…hehe

Lagi satu…Bila dah jadi ahli Shaklee lagi senang nak order barang sebab 
sekarang ni dah ada shopping online di www.shaklee2u.com.my . Klik.. klik… bayar dan tunggu aje barang sampai depan rumah. Kita dah tak payah nak survey-survey harga kat Shaklee Independent Distributor (SID) lain sampai menghabiskan masa dan menghabiskan SMS sebab memang dah tentu dapat harga ahli produk Shaklee. 
Kan JIMAT dan MENGUNTUNGKAN..



BAGAIMANA NAK JADI AHLI SHAKLEE?

CARA PERTAMA: Untuk pendaftaran, anda perlu membayar yuran pendaftaran ahli Shaklee RM 65.00 untuk starter kit dan tambahan RM 10 untuk ke semenanjung dan RM 20 untuk ke Sabah dan Sarawak...

CARA KEDUA: Beli barang atau kongsi order dengan rakan-rakan minima sehingga RM 680- RM 700 (200uv) dan anda layak mendapat keahlian Shaklee PERCUMA

***Hubungi saya untuk uruskan pendaftaran anda..*** 


PERLU MAINTAIN POINT KE?
TIDAK PERLU kerana keahlian anda seumur hidup. Jika anda membeli barang kurang daripada 150 UV anda tetap ahli Shaklee yang tidak dapat hanyalah bonus sahaja.



KENAPA PERLU JOIN GROUP KAMI?

Haa..yang nie penting..jangan main register je…
Pemilihan group sangat penting sebagai mentor dan support anda untuk mencapai kejayaan… Sekarang ni kita mungkin fikir ala.. nak beli untuk makan aje.. Kalo nak jual-jual barang ni..x reti la…. Takpe nak makan aje pun boleh.. tak jadi masalah ... tapi mana tahu satu hari nanti terdetik hati nak buat bisness… kan dah senang…ada group yang boleh bantu dan beri tunjuk ajar…nak online atau offline pun boleh.. kami tidak memaksa orang membeli produk Shaklee tetapi orang yang cari dan datang beli pada kita...

Group kami di bawah naungan leader yang supportive

Fikir lagi???

X perlu fikir lama2..
Bertindak sekarang!!!!





Hubungi saya segera:

Untuk maklumat lanjut
Free consultation

Your Shaklee Independent Distributor
Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com

Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop danFacebook saya juga, kalau sudi add la saya :)