Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Thursday, 6 March 2014

Pengedar Shaklee Kuching : Berminat Menjadi Pengedar Shaklee??



Assalammualaikum...
salam ceria :)
Salam sayang untuk semua pengunjung Mamaanisshop...

Saya amat mengalu-alukan anda untuk menjadi sebahagian 
dari keluarga kami dalam menjana pendapatan secara Full time / Part time dengan bisnes Shaklee… Dengan Shaklee.. anda bagaikan mempunyai perniagaan sendiri dan anda sendirilah yang menentukan pendapatan anda setiap bulan…anda rajin usaha..
anda dapat..

 Setelah join Shaklee..dari 2 angka..kepada 3 angka..dan dalam masa 4 bulan 
pertama saya mampu menjana pendapatan 4 angka…macam tak percaya je kan?? Tapi kena percaya..sebab saya dah dapat..hehe..  bisnes nie saya jalankan secara online dan juga offline… Tak perlu ada orang untuk memberi arahan kepada saya..Saya adalah bos kepada bisnes saya sendiri…

Alhamdulillah…dengan bonus shaklee nie…dapat bantu tambah pendapatan keluarga..
reward untuk diri..suami dan anak2..bagi kat mak…tambah lagi bonus dapat dipertengahan bulan..time kita tengah dok kira hari nak tunggu gaji hujung bulan..memang x pernah saya jangka akan dapat bonus 4 angka dengan bisnes Shaklee..dan sekarang..jumlah semakin bertambah setiap bulan..syukur sangat2 dipertemukan dengan Shaklee… Dan sememangnya telah ramai yang berjaya menjana pendapatan 4, 5 malah 6 angka dengan Shaklee..surirumah??.mereka yang bekerjaya?? Telah terbukti…

Anda bila lagi?


Bagaimana Untuk Daftar Pengedar Shaklee?

Untuk daftar pengedar shaklee, anda hanya perlu membuat pembayaran untuk Registration Fee sebanyak RM69 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (lebih kurang RM700) untuk mendapat keahlian PERCUMA… Saya akan uruskan pendaftaran anda atau anda juga boleh pergi mendaftar sendiri di mana-mana cawangan Shaklee dengan menggunakan ID saya 949800 sebagai sponsor/upline.

Yuran Keahlian Shaklee?

Registration fee adalah RM69 (jika mendaftar sendiri di cawangan dan pick-up sendiri Member Kit)… Tambahan postage RM10 semenanjung/ RM21 Sabah Sarawak diperlukan jika pendaftaran dilakukan melalui saya kerana Shaklee akan poskan Member Kit kepada anda…

Perlukah Untuk Maintain Point Dalam Shaklee?

Tidak perlu untuk maintain point sekiranya anda menjadi ahli untuk membeli produk bagi kegunaan sendiri. Melainkan anda mahu menjalankan bisnes Shaklee.. anda perlu mendapatkan points tertentu dan maintain points tertentu sebgaimana disyaratkan oleh Shaklee. Tapi jika untuk guna sendiri atau kongsi dengan keluarga atau rakan-rakan.. anda tidak perlu risau untuk maintain points atau membuat minimum purchase.

Wajib Membuat Pembelian Setiap Bulan Untuk Maintain Keahlian?

Tidak perlu membuat pembelian setiap bulan semata-mata
untuk maintain keahlian.

Apakah Kelebihan Daftar Pengedar Shaklee?

Boleh membeli produk dengan harga ahli (diskaun 25-30 % dari harga runcit)
Boleh mengumpul points anda sendiri untuk melayakkan anda mendapat bonus dalam bentuk tunai dan tidak perlukan downline. Bonus akan dikreditkan ke akaun setiap pertengahan bulan.
Jika berminat untuk menjalankan bisnes Shaklee,
ada kelas tertutup dan Support Group untuk membantu anda..
Shaklee menawarkan CASH (komisyen & bonus), CAR (insentif kereta) dan CONVENTION (percutian tempatan dan antarabangsa dengan layanan 5 star serta UMRAH bagi Muslim)

Apa Kelebihan Mendaftar Ahli Dengan Mamaanisshop?

Anda akan dijemput ke dalam Group FB tertutup dan Support Group untuk yang serius ingin berbisnes..yang mana hanya Ahli sahaja boleh masuk ke group ini.
Dalam Group2 ini… anda akan didedahkan dan diajar CARA MARKETING ONLINE, TIPS BERJAYA DALAM BISNES ONLINE, INFO DAN CARA PENGAMBILAN PRODUK, INFO TEKNIKAL DALAM MENGENDALIKAN BLOG, FB serta banyak lagi.

Pastikan anda menyertai kami untuk menjana pendapatan yang anda idamkan.


Hubungi saya untuk order dan sebarang pertanyaan...

Your Bisnes Mentor

Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com

Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop danFacebook saya juga, kalau sudi add la saya :)

No comments:

Post a Comment