Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Wednesday, 5 March 2014

Kenapa Saya Jatuh Cinta Dengan Esp Shaklee



Energizing Soy Protien atau lebih mesra di panggil ESP
memang minuman kegemaran saya. Suami saya pun sukakan ESP nie...Esp memberi saya tenaga yang berpanjangan..mengenyangkan..bangun pagi pun rasa lebih cergas je..yang menggembirakan saya parut jeragat di muka dah semakin pudar...

Khasiat Esp bukan sekadar menjadi buah mulut penggemarnya.. malahan mereka yang dahulunya tak sukakan Shaklee.. terus jatuh hati bila mencuba ESP ..tambah ada customer yang selepas ambil ESP ni dapat soalan.. " Wah, kulit ko nampak lain lah...Apa yang awak makan ye?" " Dulu muka ko ada jeragat..sekarang dah putih?? Ko pakai apa sekarang ?? Seronok kan..bila orang nampak perubahan pada diri kita…Nak cuba ESP…cuba lah…InshaAllah… 
pasti tidak akan menghampakan anda :)


ESP Untuk Siapa???

1. Orang yang ingin kekal sihat.

2. Orang yang lanjut umur, yang tidak upaya kerana kekurangan tenaga.

3. Kanak-kanak bersekolah

4. Ibu-ibu mengandung dan menyusu anak --- sebagai milk booster TERBAIK!

5. Pesakit yang dalam proses pemulihan selepas pembedahan

6. Pesakit seperti ulcer perut, jantung, kanser, sakit kulit,
rambut gugur, tidak ada selera makan, gastrik,

7. Ahli sukan dan bina badan

8. Soy Protein ini adalah untuk semua orang yang ingin membina
dan mengekalkan badan yang sihat serta inginkan
kulit yang cantik

KEBAIKAN ESP

1. Kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri

2. Membantu hilangkan parut jerawat di muka.

3. Memberi tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih.

4. Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur.

5. Cepat kenyang dan membantu dalam pengurusan berat badan.

6. Menyokong kesihatan imunisasi badan.

7. Mengawal paras kolesterol.

8. Menyokong kesihatan jantung dan prostat.

9. Membantu meningkatkan penghasilan susu ibu lebih cepat dan banyak

10. Membantu menghasilkan susu yang lebih pekat dan berkrim menjadikan bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam.

11. Membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum.

12. Untuk yang alami masalah kesuburan, ESP bantu membentuk tisu rahim serta sel ovum dan sel sperma yang sihat dan sempurna sekaligus menaikkan tahap kesuburan dan meningkatkan peluang untuk hamil.


Cepat ambil peluang BULAN INI SAHAJA!

FREE 1 botol dgn setiap 6 botol ESP
FREE MEMBERSHIP dengan setiap 6 botol ESP
FREE CASH (BONUS) bernilai RM35 (bulan depan)

Best kan? Menarik, tertarik, ESP memang da bommm!!!

Rebut peluang untuk mendapatkan kualiti kesihatan yg lebih baik dengan Shaklee!



Hubungi saya untuk order dan sebarang pertanyaan...


Your Shaklee Independent Distributor

Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com

Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop danFacebook saya juga, kalau sudi add la saya :)

No comments:

Post a Comment