Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Tuesday, 25 March 2014

Nak Harga Ahli Shaklee ???

Assalamualaikum..
salam sayang semua pengunjung blog Mamaanis….

Malam nie nak buat coret2 sikit tentang harga ahli…
ramai pulak customer yang PM, SMS nak beli dengan harga ahli… hehe…boleh..dan mudah je..Ok..ni nasihat dari saya kepada pengguna tegar produk Shaklee dan selalu beli dekat member sebab dapat harga ahli…anda boleh daftar sendiri sebagai ahli Shaklee... 


Jika anda merasakan anda UNTUNG membeli dengan member anda dengan harga ahli...
anda SILAP
Tahu tak dengan pembelian melebihi 150 uv anda layak mendapat bonus minima RM 23.00. Banyak tu.. siapa nak bagi RM 23.00 kan??? Beli produk Shaklee kerana nak pakai sendiri lepas tu dapat bonus pulak… Shaklee yang bayar... Kan best tu? Kalo lebih dari 150uv pembelian sebulan …lebih jugak la bonus yang akan dapat..boleh buat beli 1 lagi vitamin Shaklee…hehe

Lagi satu…Bila dah jadi ahli Shaklee lagi senang nak order barang sebab 
sekarang ni dah ada shopping online di www.shaklee2u.com.my . Klik.. klik… bayar dan tunggu aje barang sampai depan rumah. Kita dah tak payah nak survey-survey harga kat Shaklee Independent Distributor (SID) lain sampai menghabiskan masa dan menghabiskan SMS sebab memang dah tentu dapat harga ahli produk Shaklee. 
Kan JIMAT dan MENGUNTUNGKAN..



BAGAIMANA NAK JADI AHLI SHAKLEE?

CARA PERTAMA: Untuk pendaftaran, anda perlu membayar yuran pendaftaran ahli Shaklee RM 65.00 untuk starter kit dan tambahan RM 10 untuk ke semenanjung dan RM 20 untuk ke Sabah dan Sarawak...

CARA KEDUA: Beli barang atau kongsi order dengan rakan-rakan minima sehingga RM 680- RM 700 (200uv) dan anda layak mendapat keahlian Shaklee PERCUMA

***Hubungi saya untuk uruskan pendaftaran anda..*** 


PERLU MAINTAIN POINT KE?
TIDAK PERLU kerana keahlian anda seumur hidup. Jika anda membeli barang kurang daripada 150 UV anda tetap ahli Shaklee yang tidak dapat hanyalah bonus sahaja.



KENAPA PERLU JOIN GROUP KAMI?

Haa..yang nie penting..jangan main register je…
Pemilihan group sangat penting sebagai mentor dan support anda untuk mencapai kejayaan… Sekarang ni kita mungkin fikir ala.. nak beli untuk makan aje.. Kalo nak jual-jual barang ni..x reti la…. Takpe nak makan aje pun boleh.. tak jadi masalah ... tapi mana tahu satu hari nanti terdetik hati nak buat bisness… kan dah senang…ada group yang boleh bantu dan beri tunjuk ajar…nak online atau offline pun boleh.. kami tidak memaksa orang membeli produk Shaklee tetapi orang yang cari dan datang beli pada kita...

Group kami di bawah naungan leader yang supportive

Fikir lagi???

X perlu fikir lama2..
Bertindak sekarang!!!!





Hubungi saya segera:

Untuk maklumat lanjut
Free consultation

Your Shaklee Independent Distributor
Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com

Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop danFacebook saya juga, kalau sudi add la saya :)



No comments:

Post a Comment