Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Sunday, 20 April 2014

Idolaku Di Master Celebration Shaklee 2014...

Assalamualaikum… & selamat malam semua…

Wah..tajuk nie macam saya sendiri berada di sana…hehe

Walau pun sebenarnya..saya tak berkesempatan untuk menghadiri 
Majlis Master Coordinator celebration shaklee …saya nak jugak buat entry tentang mascel inspirasi  saya nie…Master Celebration “nanny Shaklee” saya, Master Azrin & suami, Master Azmie sabtu lepas 19/4/2014  berlangsung di Pullman Putrajaya...

Ni nanny shaklee saya..cantik kan??? hehe
Master Coordinator ni adalah rank tertinggi dalam Shaklee dimulai dengan Distributor, Supervisor, Senior supervisor, Coordinator, Senior coordinator, Key Coordinator, Senior Key Coordinator dan akhir sekali Master Coordinator... Kalau kerja biasa.. nak naik pangkat kena la tunggu bertahun-tahu.. itupun belum tentu… Tapi dengan Shaklee.. nak naik rank setiap bulan pun boleh..Ini bergantung dengan usaha masing2…. Dan tentulah bila naik pangkat.. bonus pun bertambah la…

Berbalik kepada Master Celebration ni… diringkaskan jadi MasCel…majlis ini ditaja sepenuhnya oleh pihak Shaklee… Shaklee juga menaja Master yang diraikan ini untuk tinggal di hotel yang dipilih sendiri oleh master untuk tinggal satu malam… Bestkan dapat duduk hotel 5 bintang secara percuma… Tarikh, tempat dan konsep dipilih sepenuhnya oleh orang yang diraikan…memang best...

Walaupun saya tidak hadir … saya dapat merasai bagaimana hebatnya majlis yang dianjurkan oleh Shaklee... Alhamdulillah saya merasa sangat  teruja dan bersyukur kerana berada di group yang betul didalam Shaklee ini untuk saya juga merasakan hasil yang sama kelak…bimbingan dan tunjuk ajar memang x pernah jemu2 dari mereka..


Mereka2 ni adalah inspirasi saya...(bertudung hitam tue Mak shaklee saya..orangnya sungguh hebat..) Kedua-duanya banyak memberi bimbingan dan tunjuk ajar kepada saya selama menceburi perniagaan Shaklee ini… Terima kasih dan tahniah kepada  “Mak & Nanny Shaklee” saya..Rasa bangga dan kagum sangat2…

Sori bonda culik gambar dekat group...hehe

Semoga suatu hari nanti saya jugak dapat capai rank tertinggi shaklee seperti inspirasi2  saya…sangat2  teruja untuk menghadirinya dan merasai sendiri suasana dan aura majlis tersebut. ..inshaAllah..tunggu mascel “Mak Shaklee”  saya nanti…J

Shaklee Independent Distributor
Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com

Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop danFacebook saya juga, kalau sudi add la saya :)

No comments:

Post a Comment