Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Wednesday, 23 April 2014

Pengedar Shaklee Kuching : Ramainya Dah Buat Shaklee..Boleh ke Aku Buat Nie???

Assalamualaikum..
salam sayang semua pengunjung setia Mamaanisshop
Best x tajuk entry saya petang nie…hehe…


Mula2 saya join Shaklee Mei 2013..sebenarnya nak cari suplemen untuk antibody anak2..dan untuk keluarga je…x pernah terlintas langsung nak buat bisnes dengan Shaklee…ntah macam mana on the next month..tergerak pulak rasa hati nak tambah income dengan Shaklee nie..kalau ikutkan..memang ramai dah Shaklee Distributor di luar sana…dah beribu2 orang rasanya..dekat newsfeed facebook pun ada kawan2 yang dah share tentang shaklee…tapi dalam hati saya..apa salahnya kalau nak cuba kan?.. Tambahan pulak..sejak anak2 consume shaklee tahap kesihatan anak2 semakin baik..saya sendiri pun merasakan kebaikan setelah ambil Shaklee…jadi..saya semakin rasa teruja nak share kebaikan Shaklee nie…

Ok..Kalau kita asyik fikir boleh ke buat??…dah ramai dah yang buat..memang kita takkan dapat maju ke depan..takkan kemana kalau asyik fikir x boleh je..sebab rezeki nie..bukan kita yang tentukan…semuanya Allah yang tentukan..saya yakin dengan rezeki yang Allah bagi..dalam hati saya berkata ”kenapa lah dari awal lagi x buat bisnes Shaklee nie “..hehe..

Bisnes yang menyeronokkan
Dan Hasilnya alhamdulillah … sepanjang 11 bulan bersama Shaklee..dari 2 angka ke 3 angka dan bermula pertengahan September dengan 4 angka..betul2 saya x sangka..dan jumlah 4 angka nie lebih besar dari gaji hakiki saya..dan bertambah dari bulan ke bulan..saya terharu..bersyukur sangat2..saya dapat bantu ringankan masalah kewangan keluarga..dapat reward untuk anak2..bagi kat mak..memang 1 kepuasan…saya betul2 yakin dgn rezeki yg ditentukan dan saya juga tak kenal putus asa sbb push factor dalam bisnes nie adalah family dan anak2 saya.. saya nak beri yg terbaik utk mereka..inshaAllah…

My Push Factor

Alhamdulillah jua..dalam shaklee saya bersama group yg sentiasa support..ada offline dan online coaching.. selalu bagi tunjuk ajar tentang produk dan tentang bisnes nie.. Banyak yang saya belajar sepanjang buat shaklee ni dan masih terus belajar untuk majukan lagi bisnes saya…
Dengan Izin Allah jua…Shaklee telah banyak bantu ubah hidup saya..dari yang negatif ke positif dalam banyak perkara…

Jadi..yang berniat nak buat bisnes Shaklee nie..teruskan niat anda..belum terlambat..selagi anda yakin..anda NAK buat..kerana masih ramai yg belum tahu tentang Shaklee nie.. tugas kitalah  untuk berkongsi dengan orang ramai… rezeki ada untuk kita semua asalkan kita terus berusaha dan berdoa…InshaAllah..The More We Give, The More We Get Back



Berminat nak buat Shaklee ??

Boleh Hubungi saya:)

Your Shaklee Independent Distributor
Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com
Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop danFacebook saya juga, kalau sudi add la saya :)

No comments:

Post a Comment