Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Monday, 26 May 2014

Cara Makan Set Bajet Kurus Shaklee : Alfalfa Dan Lecithin

Assalamualaikum..dan selamat malam J
Dah makan malam semua?? Alhamdulillah..saya pun baru lepas dinner bersama keluarga..berselera ye makan malam nie..hehe..tak takut lemak-lemak tue berkumpul ke?.. Tapi saya tak risau..lepas makan saya ada teman setia yang  bantu pecahkan balik lemak-lemak yang dah di ambil tue..nak tahu..?? pastinya dengan Alfalfa dan Lecithin Shaklee…

Tapi ada jugak yang mengadu pada saya..

"kak, x berkesan pun saya makan set bajet kurus nie?.".

"sis, set bajet ni x turunkan berat badan pun.. tapi rasa nya tahap kesihatan makin baik..badan rasa cergas dan bertenaga..x letih.."

"akak x nak dah nak beli set ni …. sebab xde effect pun,"

Haaa….nak kurus cepat dengan set bajet bukan lah mustahil untuk LEMAK yang bertahun2 kita simpan kan..TAPI kena ada usaha jugak..
kena exercise dan control makan..ni x, fast food je memanjang bila nak kurus..yang TERBAIK vitamin Shaklee ni bukan setakat kurus je dapat tapi banyak faedah kesihatan lain..

ok..kita tengok satu2 cam mana cara makan yang betul..

Jika dilihat pada botol Alfalfa Complex, jumlah maksima yang diperlukan ialah 10 biji Alfalfa setiap hari. Namun ingat air kosong yang perlu minum pun mesti banyak ye..

Kenapa perlu minum air yang banyak?

Ada pengguna yang mengadu pening kepala (tekanan darah meningkat) selepas mengambil Alfalfa, ketahuilah bahawa air berperanan penting bagi melancarkan pembuangan toksin dari badan dan membolehkan penyerapan nutrien secara optimum daripada vitamin oleh badan.

Alfalfa Complex mengandungi Vitamin K. Bermakna ia akan menyebabkan kepekatan darah kita meningkat… Maka pengambilan air kosong yang banyak sangat disarankan.

Asasnya… minum 1 liter air kosong bagi setiap 25kg berat badan…. Andai berat badan 75kg, minum air kosong sebanyak 3 liter sehari.

Usah panik atau putus asa…. Dah ramai yang berjaya mendapatkan bentuk badan yang baik selepas mengamalkan set asas kuruskan badan Shaklee ini.




Bila Waktu Yang Sesuai Ambil Alfalfa Dan Lecithin?

Lepas makan tengahari:
3-5 biji Alfalfa Complex
3 biji Lecithin

Lepas makan malam:
3-5 biji Alfalfa Complex
3 biji Lecithin

Di peringkat awal pengambilan Alfalfa, cuba 3 biji dahulu. Bila dah biasa (1-2 minggu), ambil 5 biji.

KENAPA AMBIL SELEPAS MAKAN?

Kedua-dua makanan tambahan ini berfungsi sebagai detox. Lecithin mengecilkan lemak terapung di dalam badan dan Alfalfa Complex bertindak melawaskan perut. Maka, proses detox berjalan lancar selepas makan.

Jelas x kenapa perlu minum air yang banyak...?

Nak kurus dengan cara yang cepat susah...yang penting kena NEKAD dan berusaha untuk hapus kan lemak2 yang lama tersimpan tu.

Set Kurus Bajet: Alfalfa + Lecithin

Kalau anda benar-benar nak bajet, boleh cuba Alfalfa + Lecithin….
Kalau retail price lebih kurang dalam RM107 sahaja. Untuk kegunaan 1 hingga 2 bulan atau lebih.. bergantung kepada penggunaan masing-masing. Satu botol Alfalfa saiz kecil mengandungi 330 pil tablet manakala Lecithin mengandungi 180 kapsul.

Testimoni yang berjaya dengan SET BAJET SLIMMING



Untuk maklumat lanjut & Free consultation

Your Shaklee Independent Distributor
Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com

Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop dan Facebook saya juga, kalau sudi add la saya :)

No comments:

Post a Comment