Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Monday, 5 May 2014

Kelebihan Set Berpantang Shaklee Dan Testimoni Set Berpantang Shaklee

Alhamdulillah…antara produk terhangat yang mendapat tempat 
di hati pengguna Shaklee ialah Set Bersalin/Berpantang Shaklee…Set Berpantang Shaklee terbaik untuk ibu berpantang kerana ia membantu menyembuhkan luka bersalin dengan cepat dan membantu susu ibu meriah sekaligus bertindak sebagai milk booster…


Kelebihan Set Berpantang Shaklee

 badan ibu kembali cergas selepas bersalin
 luka-luka cepat sembuh
 bayi terhindar dari jaundis / kuning
 vitamin yang tidak panas
 sangat sesuai untuk ibu-ibu yang tak suka makan jamu
 sesuai untuk ibu bersalin secara pembedahan
 kulit ibu lebih cantik lepas berpantang, kulit bayi juga gebuss
 elak sembelit, buang angin dalam badan
 tidak mengganggu penyusuan susu ibu
 susu lebih lancar, banyak..(sekiranya ibu tidak mengabaikan konsep penyusuan susu ibu)
 mengurangkan keguguran rambut
 mengembalikan berat badan ideal..turunkan berat badan
 hilangkan kebas2 urat, tangan kaki
 mengawal emosi atau lebih jelas 'meroyan' sewaktu berpantang

TESTIMONI DARI PENGGUNA SET BERPANTANG SHAKLEE

Eizan Adzan
Salam semua
Sy nk share pengalaman sndiri menggunakan set bersalin shaklee ni. Sejak deliver baby no 2 semggu yg lepas, sy rasa bdn sihat bertenaga berbanding kali pertama dulu. Kuarga pun perasan keadaan sy ni. Kali ni sy bersalin melalui kaedah czer dan sy amat bersyukur sbb ditemukan dgn produk ni. Wlpun bb ada jaundis tp ianya amat membantu dgn penghasilan susu yg bnyk dan bb dpt minum dgn bnyk dan menurunkan bacaan jaundisnya. Di samping itu luka cepat baik dan yg plng sy suka keadaan parut czer tu xla seteruk yg pernah diceritakan oleh kwn2. Dgn pngambilan oste sy rase bdn amat bertenaga dan bgn pg dlm keadaan yg cergas. Sy amat berpuas hati dgn keadaan ni dan bersykur sgt.

Puan ana
Salam..
just nak share ttg shaklee set berpantang..honestly mmg superb!sangat berbeza ngan kelahiran pertama dahulu thn 2010.b4 this,saya tetlalu fobia nak bersalin 2nd baby kali nih coz waktu anak pertama sembelit teruk,jahitan lmbt baik,susu badan amik masa betminggu baru nak ad tu pun lepas berurut..n yg paling xbesh badan sgt lesu n lemah x bertenaga.so bersalin kali neh decide amek set trial berpantang shaklee lepas berbulan survey testimoni org n baca info kat blog..alhamdulillah saya selamat bersalin br2 nih.
Hari ni genap 6 hari saya berpantang dan 6 hari jugak saya try set berpantang shaklee dan ostematrik untuk cegah sembelit..syukur segalanya dipermudahkan..sy x sembelit langsung buat masa sekarang,jahitan tak rasa sakit sangat dan luka lebih cepat baik dari dulu n yang paling besh hari ke 3susu dah ada n cim b pon mula membengkak walo tak berurut..famili pun perasan..saya lebih bertenaga kali nih berbanding dulu,memang best set nih..

Anie Arie
Salam ..nak share la jugak set berpantang shaklee..memang terbaik tambah ostematrik..now saya dah 31 pantang..luka bersalin alhamdulillah dah sembuh..rahim pn kecut cepat sgt berbanding first bby..nak buang air besar pn x de rasa takut2 ag.semua berjaln lancar..alhamdulillah..b4 bersalin berat 63.5 kg..now dah 52.5 kg..hihi bestkan dah trn 11 kg..badan jadi cergas n sihat aja.selain tu ambik gak vit e..kulit n rambutjadi sihat je.thanks shaklee..pasni nak mkn sampai bila2..hihi

Ziela
Assalam sis..
saya dah seminggu berpantang..memang best ambil set berpantang shaklee nih..susu mencurah2..luka pun dah baik,benang dah ada yang tertanggal..memang best badan pun segar je tak macam berpantang baby first dulu...saya dah buat keje sendiri basuh baju n lampin baby.masa sidai baju kat luar jiran depan rumah tanya mak saya dia tak jait ke..tengok cergas je siap sidai baju lagi.mak cakap banyak jait luka dia..entah lah dia makan ubat ape ke dalam pantang kali ni..hehe

Suaida Binti Mohamad
sharing : setahun setengah yg lalu...sewaktu di dalam pantang melahirkan afini.. sukarnye nk berpijak di lantai tanpa berstokin kerana sakit tumit kmgkinn lntai yg sejuk.. dan demand yg tinggi krn xboleh baring di atas toto nk kena tilam yg empuk. Namun setelah makan Ostematrix (1st time kenal shaklee) sy xperasan yg sy bjln tnpa stokin dan boleh baring dpn tv hanya beralaskan tikar buluh. sakit ngilu tiada sakit pinggang pun hilang. Terima kasih ya Allah, kerana temukan aku dgn penawar sakitku yg ku makan sehingga sekarang.


SET IBU HAMIL SHAKLEE

Kini.. lebih mudah sekali nak order suplemen Shaklee.. hanya Klik pada “ORDER NOW” dibawah ini sahaja, anda boleh membuat pesanan terus kepada Shaklee. Ianya Mudah, Cepat dan Ringkas!!! Anda pasti teruja. Order sekarang dan “Happy shopping”…

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=6734fa703f6633ab896eecbdfad8953a

Untuk maklumat lanjut &
Free consultation

Hubungi :
Your Shaklee Independent Distributor
Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com

Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop dan Facebook saya juga, kalau sudi add la saya :)


No comments:

Post a Comment