Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Sunday, 25 May 2014

Pengedar Shaklee Kuching : Kenapa Saya Pilih Meal Shakes Untuk Anak-Anak...

Assalamualaikum…dan selamat tengahari semua..
semoga anda semua dikurniakan kesihatan yang baik pada hari ini..
dan diberkati Allah selalu…

Baru lepas lunch sebenarnya..biasa la..lepas makan..perut dah kenyang..mata pun mula lah mengantok..tak nak la lepas makan nak tidur pulak..kang bertambah lemak2 dalam badan..hehe…untuk hilangkan mengantok nie ..meh saya nak cerita & kongsi sedikit tentang kebaikan Mealshakes….Promosi Mealshakes masih berlangsung ye..sampai ujung bulan nie …

 Ok..Apa yang best sangat tentang Mealshakes..
rasanya dah banyak entry tentang kebaikan Mealshakes yang telah saya kongsi dalam blog nie..tapi tengahari nie..saya just nak share pada anda semua sekali lagi..apa kebaikan Mealshakes nie pada anak2 saya..sebelum kenal Shaklee & ambil Mealshakes nie..anak-anak saya sebenarnya selalu demam, selesema..kalo dah demam..batuk pulak menyusul...dalam sebulan..boleh dikatakan 2 kali sebulan jenguk klinik..x cukup klinik kerajaan..g pulak klinik berbayar…memang bingung..tiap kali batuk..memang kena neb lagi..kesian sangat kat anak-anak..belum cerita bab cuti yang saya kena ambil lagi..memang x cukup la cuti tahunan tue..


Alhamdulillah..dengan izin Allah…selepas saya amalkan Mealshakes untuk anak2 saya..setiap pagi..saya campurkan 1 sudu kecil sehari dalam susu..secara konsisten.. di samping tue..saya bagi jugak anak-anak saya Omega Guard dan Chewable Vitamin C..dalam masa sebulan..saya perasan..xde demam..sampai 6 bulan saya noticed..memang saya pantau..kesihatan anak-anak semakin baik..jarang demam..selesema & batuk pun kurang..kalo demam pun..2,3 hari dah ok balik….syukur sangat2..memang membantu tingkatkan system immune anak-anak..dan masalah kesihatan yang melanda anak-anak saya telah berkurangan...seronok sangat tengok anak-anak ceria..sihat dan bertenaga sepanjang hari…

Dan anak saya yang no 2..
ada masalah sukar nak membuang @ sembelit…sampai merah muka kalo time nak membuang..tapi lepas amalkan Mealshakes dah xde masalah…Alhamdulillah..sejak dari itu.. kami menjadi pengguna tegar Set Vitamin kanak-kanak ni… Tapi..perlu diingat,..pengambilan supplement tidak menjanjikan result serta-merta… Ia memerlukan masa juga untuk sesuaikan dengan badan.. kalo tak dapat result dalam masa sebulan..jangan putus asa.. bagi je secara konsisten..InshaAllah..

Ketiga-tiga anak saya minum mealshakes nie.. satu canister boleh tahan dalam sebulan lebih… Sangat berbaloi! Mealshakes diperkaya dengan vitamin-vitamin dan mineral tambahan yang diperlukan oleh badan dan memudahkan tanggungjawab seorang ibu untuk memastikan anak-anak dibekalkan dengan nutrien lengkap sehari-hari!...Banyak kebaikan Mealshakes nie..

Jadi..Ibu-ibu..Bapa-bapa..jangan tunggu lagi..
Jika anda tercari-cari vitamin untuk anak.. Cubalah Meal Shakes.. Bukar sekadar saya promo sebab saya jual.. Saya nak anda rasa kegembiraan yang saya lalui ini...


Promosi bulan May ini…beli 6 canister Mealshake Shaklee.. dan dapatkan percuma 1!!! 
Masih ada 5 hari lagi.. Jangan tunggu lama-lama untuk mencuba! Inilah masa yang sesuai.. Harga Mealshake Shaklee satu canister ialah RM113.75. Sangat jimat!.. satu canister biasanya boleh tahan sampai 2-3 bulan! Belum lagi kalau beli pada harga ahli.. lagiii jimat!





Klik Di Bawah Untuk Online Order Set Kanak-kanak Shaklee

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=82edc5c9e21035674d481640448049f3





Untuk maklumat lanjut &
Free consultation

Hubungi :
Your Shaklee Independent Distributor

Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com

Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop dan Facebook saya juga, kalau sudi add la saya :)

No comments:

Post a Comment