Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Saturday, 24 May 2014

Pengedar Shaklee Kuching : Memang Best Jadi Ahli Shaklee!!!!

Alhamdulillah & Tq Allah…
Petang ni seorang lagi baru mendaftar jadi member Shaklee @ “cucu” Shaklee saya.…

Jom baca faedah menjadi ahli Shaklee. 



♥  Peluang mendapat bonus setiap pertengahan bulan, jika anda layak.. Bonus tersebut akan masuk secara terus ke dalam akaun Maybank anda… sementara nak tunggu gaji hujung bulan bagi yang bekerja macam saya..memang best…!!!

♥  Peluang untuk bercuti… di taja penuh oleh Shaklee.. Dapat tajaan 5 bintang.. siapa yang tak nak?..Best kan ??

♥  Peluang menunaikan umrah bagi yang muslim, dan ia juga ditaja sepenuhnya oleh Shaklee dan tempat penginapan, sudah pastilah 5 bintang juga..bestkan..???

♥  Peluang mendapat car bonus.. Shaklee memberikan car bonus berbentuk cash… Jadi, jika anda merancang nak beli kereta idaman anda, terpulang kepada anda…tersangat2lah best ???...kereta idaman…

 Dapat peluang naik pentas untuk terima anugerah.. Banyak anugerah yang Shaklee tawarkan, istimewa untuk ahli yang berjaya…memang teruja bila saya dapat naik pentas..best sangat2..

 Anda juga berpeluang untuk bergelar MASTER.. walaupun upline anda hanya sekadar Distributor biasa… tak nak ke?.. Kiranya anda boleh naik pangkat, kejar upline anda…wow..best tak ??

♥  Sekiranya tak nak peluang di atas tapi nak beli untuk guna sendiri saje. Boleh..no problem sebab Shaklee tak pernah menyatakan yang ahlinya mesti aktif dalam bisnes...Peluang2 diatas tu, cuma untuk yang serius buat bisnes.. kalau setakat nak beli untuk guna sendiri… tak menjadi masalah & tak de kewajipan untuk ada sale setiap bulan, jika nak kekal sebagai ahli..BEST KANNNN???

Menarik bukan?

Cara untuk mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee sangat mudah!
Ada dua cara, anda boleh pilih salah satu cara tersebut:

1) Buat pembelian produk Shaklee minimum 200 points
• Anda hanya perlu melakukan pembelian minimum 200 points dari mana-mana produk Shaklee. Secara automatic, anda akan mendapatkan keahlian secara percuma! Senang kan? 200 points adalah bersamaan dengan pembelian berjumlah lebih kurang RM690

• Pembelian barang boleh dilakukan melalui saya dimana saya akan bantu anda order barang yang anda perlukan serta akan menguruskan pendaftaran anda.

2) Bayar registration fee
• Anda juga boleh mendaftar dengan hanya membayar RM79 (bagi Semenanjung) dan RM90 (bagi Sabah dan Sarawak) untuk yuran pendaftaran.

JADI....!!! Tunggu apa lagi? Sekiranya berminat, boleh hubungi saya….
Jom sama-sama kita jana side income (itu pun kalau anda nak buat bisnes..kalau tak nak boleh jadi ahli untuk makan sendiri saje J ).





 Untuk maklumat lanjut &
Free consultation

Hubungi :
Your Shaklee Independent Distributor

Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com

Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop dan Facebook saya juga, kalau sudi add la saya :)

No comments:

Post a Comment