Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Thursday, 1 May 2014

Saya Tak Nak Buat Bisnes..Perlu Ke Register Ahli??

Assalamualaikum..

Saya nak kongsi dalam entry hari nie..
tentang persoalan mendaftar keahlian sebagai member Shaklee…
Ramai yang salah faham… kalau jadi ahli Shaklee perlu berniaga..perlu buat bisnes…Haa..salah tue… tak perlu pun kalau anda tak minat nak berniaga... Kalau anda daftar untuk makan untuk diri sendiri dan ahli keluarga je pun boleh… Macam juga anda daftar keahlian Avon, Cosway, Tupperware…. Ada yang daftar memang untuk berniaga, ada pula yang sekadar nak dapatkan harga ahli yang sudah tentu lebih menjimatkan.... 

Anda tak rugi pun mendaftar ahli kerana…

1) Bayaran keahlian sekali seumur hidup.

Pembayaran keahlian hanya sekali seumur hidup… Tak perlu nak renew setiap tahun untuk kekalkan keahlian. Jika anda tidak membeli dalam masa setahun akaun anda akan bertukar menjadi ‘tidak aktif’, walau bagaimanapun, sebaik sahaja anda buat pembelian automatik ia akan menjadi aktif semula. Tak perlu buat apa-apa.  Keahlian hanya RM69 sahaja untuk seumur hidup (Tambahan postage RM10 untuk semenanjung dan RM20 untuk sabah sarawak untuk penghantaran memberkit)

2) Jimat 20-30% dengan setiap pembelian produk


Sekarang ni dengan taraf hidup yang semakin meningkat… sudah tentu segalanya kita nak dengan harga yang murah kan?? Dengan mendaftar sebagai ahli… anda berhak mendapat harga ahli yang sudah tentu lebih murah dan menjimatkan. Dan yang lebih jimat lagi produknya memang tahan lama. Ada yang boleh guna sebulan, 2 bulan, 4 bulan sampai 6 bulan pun ada.

3) Pembelian berulang

Kebanyakan yang dah guna Shaklee… biasanya akan repeat order sebab tersangatlah berpuas hati dengan hasilnya. Jadi tak rugi pun daftar ahli sebab anda akan membeli lagi dan lagi dengan harga yang jimat. Bila dah sendiri sihat.. cantik.. ..takkan tak nak share dengan ahli keluarga kan. Tentu kita nak mak ayah, suami, adik-beradik dan anak-anak kita pun sihat…

4) Berpeluang dapat bonus


Walaupun tak nak buat bisnes, tapi mana tau ada satu bulan anda beli banyak sebab nak beli untuk mak ayah dan ahli keluarga sekali. Untung-untung dapat bonus. Best kan. Beli untuk kesihatan diri tapi dapat pula bonus.

5) Tak perlu nak survey harga

Tak perlu lagi nak tanya 2-3 pengedar untuk survey harga sebab anda sendiri dah dapat harga ahli…. Dan tentunya itu harga yang termurah. Tak perlu lagi nak bertanya sana sini. sekarang pun dah mudah.. beli secara online dari website shaklee. klik-klik dan shaklee akan pos ke rumah.

Best kan...??
Tak rugi pun daftar ahli untuk kegunaan sendiri… 
Kalau nak bisnes pun dialu-alukan. Kami akan berikan guide yang terbaik….
 Dengan coaching secara online dan offline...
anda juga akan dimasukkan dalam GROUP Ekslusif kami d Fb…




Hubungi saya segera :)

Your Shaklee Independent Distributor
Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com
Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop danFacebook saya juga, kalau sudi add la saya :)

No comments:

Post a Comment