Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Saturday, 17 May 2014

Semakin Cinta Semakin Sayang

Assalamualaikum dan selamat malam semua…
Alhamdulillah..malam nie berkesempatan jugak nak “mengupdate” blog kesayangan saya nie..setelah seminggu rasanya x menulis d sini…

Sebenarnya bulan nie genap setahun saya bersama Shaklee…. Bermula pada 21 Mei 2013, saya mengorak langkah bersama Shaklee… Di saat semua orang takut2 dan berpendapat bahawa sudah terlalu ramai yang buat bisnes Shaklee.. persaingan yang terlalu tinggi dan sebagainya…saya tetap nekad untuk terus menjadi PENGEDAR SAH SHAKLEE atau lebih mudah sebagai AHLI SHAKLEE….

Ok… sebenarnya pada mulanya saya pun tak adalah fokus sangat tentang income dalam shaklee nie… Sebab semasa saya mula-mula join ahli dulu… saya tidak pernah terfikir pasal income yang tinggi atau potensi yang ada dalam shaklee… Memang masa tu hanya terfikir nak cari suplemen untuk anak-anak dan juga keluarga…terus join dengan FREE MEMBERSHIP sebab pembelian dapat 200uv..dari cash back yang saya dapat dari pembelian pertama saya dapat rasakan …boleh sangat kalau nak cuba tambah pendapatan sampingan dengan bisnes nie..

Selepas sebulan pengambilan produk nie..saya dapat rasakan perubahan pada tahap kesihatan anak-anak yang seringkali demam dan anak saya yang no2 tu ada masalah sembelit…dan Alhamdulillah…anak dah jarang demam..pengambilan mealshakes juga amat2 membantu masalah sembelit anak saya…Lepas dah yakin dan rasa sendiri kualiti dan keberkesanan produk… barulah saya mula serius untuk berbisness…. sampailah ke hari ini saya terus aktif sharing kebaikan produk Shaklee d FB dan juga d BLOG saya nie…

Dan pada hari Isnin yang lepas… Anak sulung saya terkena HFMD..terdapat ulser dalam mulut dan sedikit ruam merah di tapak tangan dan kaki..memang saya risau sebab sebelum nie ada jugak dengar tentang HFMD nie..saya terus bawak ke klinik untuk pemeriksaan..Doktor bagitau memang terkena jangkitan virus HFMD...dan doktor bagi gel untuk ulcer dan calamine untuk sapu pada bintik2 ruam..keesokan harinya anak saya yang no 3 merengek2..bila saya cek..turut ada ulser dalam mulut..tapi x banyak macam si kakak..macam ada symptom..saya bawak jugak ke klinik..tapi doktor cakap ulser biasa..tapi dalam hati risau jugak..sebab saya nampak ada bintik2 ruam kat kaki..

Dua hari saya sapu dengan Herbal cream Shaklee..bintik2 ruam dah x kelihatan..tiap hari saya bancuh susu dengan Mealshakes..dan bagi Nutriferon untuk immune….masa mandi.. saya basuh dengan Basic H..alhamdulillah xde demam2..semalam dah boleh makan nasi.. Hari nie..saya tengok..Ulser dah hilang semuanya ..Anak-anak dah boleh makan dan minum… Berselera lagi... Syukur Ya Allah…

"Semakin Cinta..Semakin Sayang"

Di bawah ni adalah produk Shaklee yang saya guna dan bagi untuk anak2…. Memang berbaloi-baloi…. Saya memang sarankan setiap rumah kena ada produk nie…






Bagaimana hendak mendapatkan produk-produk di atas? 

 Hubungi saya segera:

Your Shaklee Independent Distributor
Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com


Ubat Chicken Pox Dewasa Sampai Dia Jadi Miss Universe Semula from iReach HD on Vimeo.
Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop danFacebook saya juga, kalau sudi add la saya :)

No comments:

Post a Comment