Pengedar Shaklee Kuching : Jana Pendapatan Dengan Shaklee…

21:27 0 Comments A+ a-

Assalamualaikum..

Alhamdulillah..bulan lepas, Mei  2014 genap setahun saya bersama Shaklee..
bisnes yang tidak pernah saya sangka akan memberikan saya income 4 angka tiap pertengahan bulan…syukur sangat2..dengan bonus shaklee nie..banyak benda saya dapat buat..dapat bantu suami…dapat  reward untuk anak2, suami dan diri sendiri..dapat bagi mak..dapat  bantu orang lain...memang satu kepuasan..memang ada perubahan dalam nilai tambah kehidupan.. Syukur…Allah menggerakkan hati saya untuk menceburi bisnes Shaklee …


Jadi..saya memang galakkan anda di luar sana yang berminat untuk cari pendapatan sampingan..surirumah..yang bekerjaya pun boleh…saya pasti ramai yang belum nampak jalannya…dan tak tau apa bisnes yang boleh membantu untuk tambah pendapatan… Bersama bisnes Shaklee..inshaAllah..anda boleh dan anda juga tidak akan dibiarkan keseorangan…

Kepada yang berminat mencuba bisnes shaklee…sangat2 dialu2kan…
bisnes dibuat 100% secara online..semuanya di hujung jari..
Sangat jarang berjumpa customer…
kecuali customer yang nak cod atau nak ambil sendiri order…


Modal??  Daftar ahli cuma rm 90 @ Free Membership dengan pembelian dalam RM680 bersamaan dengan 200UV…dan anda akan diberi satu Starter Kit dimana di dalamnya ada panduan tentang produk.. detail harga pengedar.. harga ahli..cara kira bonus dan macam-macam lagi..

Berikut ialah kebaikan daftar ahli
dan jika anda serius,…semua bonus berikut akan anda nikmati:

Bonus dalam bentuk Cash – Bonus akan diberikan pada anda setiap 15hb.. Tengah-tengah bulan dapat duit..memang best.. Hujung bulan dapat lagi gaji..

Bonus Kereta – bagi yang serius, anda akan dapat menikmati bonus kereta bila dah mencapai target tertentu… Boleh beli kereta baru..

Percutian – Percutian VVIP 5 Star yang ditaja sepenuhnya oleh Shaklee… Bagi Muslim, anda berpeluang pergi Umrah dengan pakej VVIP…

Apa pula KELEBIHAN jika mendaftar dengan saya?

Anda akan saya ADD ke dalam SECRET GROUP yang hanya boleh dimasuki oleh downline saya sahaja… Dalam group ini ada banyak info tentang bisnes online, tips marketing, bagaimana menarik ramai customer dan banyak lagi RAHSIA PERNIAGAAN akan diberikan pada anda…

Anda akan dibimbing sehingga berjaya InshaAllah.. “Personal Coaching” juga akan diberikan berdasarkan permintaan..

Yang nak belajar buat blog, kami akan beri tunjuk ajar... Teknik marketing, bagaimana mengunakan fb dengan cara yang betul…semuanya akan diberikan, janji anda sendiri ada KEMAHUAN untuk berjaya.

Anda boleh menjalankan perniagaan ini secara part time atau full time...
Yang penting…Anda betul2 nak buat..perlu berusaha dan konsisten. ..

Tiada kejayaan tanpa USAHA…InshaAllah…
Alhamdulillah moga Allah terus limpahkan rezeki yang melimpah ruah untuk saya.. semua anak cucu shaklee saya dan juga ANDA yang bakal menyertai kami…!!!

Berminat ????
Hubungi Saya 

Your Shaklee Independent Distributor

Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com
Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di   
Fan Page Mamaanisshop dan Facebook saya juga, kalau sudi add la saya :)


Set Ibu Menyusu Berpuasa Kekal Cergas Dan Bertenaga

18:59 0 Comments A+ a-

Seperti yang dinyatakan.…set ni dicadangkan untuk ibu yang menyusu ….
khususnya di bulan puasa nie...
Ada yang bising kenapa dah ambik set ni pun… susu still tak bertambah… 
Kita kena selalu berpegang pada konsep demand & supply untuk penyusuan susu ibu…. Kalau takde demand & supply ni, makan la sebanyak mana vitamin pun… memang takkan menjadi...

 
Tujuan set untuk ibu menyusu ni adalah untuk memberi kesihatan yang lebih kepada ibu… 
Siapa cakap menyusukan anak senang? Tidur tak cukup... makan minum tak menent... 
bekejar nak buat kerja rumah... layan suami...layan anak2 lain lagi… 
Jadi sangat sesuai untuk ibu2 yang menyusukan anak mengambil vitamin-vitamin nie.

 Set 3M mengandungi :

VITA LEA
Merupakan multivitamin dan multimineral, yang mengandungi 23 jenis vitamin mineral yang lengkap untuk keperluan harian. Membekalkan tubuh ibu dengan nutrient yang perlu agar ibu sentiasa sihat, cergas dan bertenaga. Dilengkapi dengan zat besi yang amat diperlukan oleh ibu yang menyusukan anak.

. B COMPLEX
B Complex mengandungi semua jenis vitamin B termasuk yang famous, asid folik. Seorang ibu menyusu memerlukan vitamin B untuk metabolisma, menukarkan makanan kepada tenaga, mengurangkan stess dan menghasilkan susu. Bukan saja ibu hamil, ibu menyusu juga perlukan asid folik.

VITAMIN C
Keunikan vitamin C Shaklee ialah, ia Sustained Released iaitu dilepaskan secara perlahan-lahan. Vitamin C tidak dapat bertahan lama dalam badan kita, jadi badan kita perlukan vitamin sebegini untuk memenuhi keperluan harian.

ALFALFA
Alfalfa ialah milk booster (makanan penambah susu) yang telah digunakan sejak turun-temurun di Amerika Selatan. Ia adalah tumbuhan yang sangat kaya dengan protein, kalsium dan klorofil.
*Alfalfa tidak boleh diambil oleh pesakit SLE dan mereka yang alergi terhadap alfalfa.

OSTEMATRIX
Dalam susu ibu, antara komposisi mineral yang tinggi ialah kalsium. Kalsium penting untuk bina darah, bina tulang, gigi dan saraf dalam tubuh manusia. Bagi ibu yang menyusu, pengambilan kalsium tidak boleh dipandang remeh. Bagi ibu2 yang tidak menjaga dan mementingkan pengambilan kalsium dalam diet harian, maka kalsium untuk penghasilan susu ibu akan diserap dari yang sedia dalam tubuh ibu. Jika perkara ini berlarutan dan si ibu tidak menggantikan semula kalsium ini maka si ibu tadi akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua. Pengambilan Ostematrix juga dapat membantu ibu yang mengalami masalah susu merudum ketika period.

ESP – Energising Soy Protein
Antara komposisi utama dalam susu ibu ialah protein. Protein adalah makanan sel. Protein berfungsi mengekalkan pertumbuhan normal dan pemeliharaan tisu. Mengawal atur keseimbangan bendalir dalam badan. Pembinaan hormon, enzim dan antibodi memerlukan protein. Selain itu protein dikatakan membantu mengawal keseimbangan asid bes untuk mengangkut nutrien dan sumber tenaga.

ESP membantu memekatkan susu, memberi tenaga berkekalan yang tahan selama berjam-jam lamanya. Selain itu ESP membantu ibu memperolehi kesan yang optimum untuk pengambilan vitamin-vitamin lain. Kulit juga menjadi lebih licin, gebu dan anjal...


 Your Shaklee Independent Distributor

Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com

Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di   
Fan Page Mamaanisshop dan Facebook saya juga, kalau sudi add la saya :)

Salam Ramadhan Dan Selamat Berpuasa

15:50 0 Comments A+ a-

Assalamualaikum dan selamat pagi semua…
Selamat berpuasa saya ucapkan kepada semua pengunjung 
blog Mamaanisshop yang beragama Islam…  
Semoga amal ibadat kita diterima oleh Allah & puasa kita berjalan lancar….


Rasulullah s.a.w bersabda :
Barangsiapa yang berpuasa pada bulan Ramadhan
dengan penuh keimanan dan mengharapkan pahala daripada Allah,
dosanya yang telah lalu telah diampuni (oleh Allah)”
(Diriwayatkan oleh al-Bukhari dalam Shahih al-Bukhari, Kitab al-Iman – no: 38)

Rasulullah s.a.w bersabda :
Demi Dzat yang jiwaku berada dalam genggaman-Nya,
bau mulut orang yang berpuasa lebih baik di sisi Allah
daripada aroma (haruman) minyak kasturi

(Diriwayatkan oleh al-Bukhari dalam Shahih al-Bukhari, Kitab al-Shaum – no: 1894)

Rasulullah s.a.w bersabda :
Sesungguhnya di syurga terdapat pintu yang dinamakan al-Rayyan.
Orang-orang yang berpuasa akan masuk melalui pintu itu pada hari Kiamat.
Tidak ada seseorang pun yang akan masuk melalui pintu ini kecuali mereka .
Dikatakan: Mana orang-orang yang berpuasa?
Lalu mereka semua berdiri.
Tidak ada seorang pun yang masuk melalui pintu ini selain mereka.
Apabila mereka semua telah masuk,
pintu ini akan ditutup dan tidak ada seorang pun yang akan masuk melaluinya

(Diriwayatkan oleh al-Bukhari dalam Shahih al-Bukhari, Kitab al-Shaum – no: 1896)

Abu Umamah r.a berkata:
Aku bertanya kepada Rasulullah s.a.w: Ya Rasulullah!
Tunjukkan kepadaku satu amalan yang membolehkan aku memasuki syurga dengan cara itu.
Lalu Rasulullah s.a.w bersabda:
Kamu hendaklah berpuasa kerana sesungguhnya tidak ada satu cara pun yang mampu menandinginya

(Diriwayatkan oleh Ibn Hibban – no: 3494)

Sabda Rasulullah s.a.w :
“(Allah s.w.t berfirman) :
Sesungguhnya dia (hamba) meninggalkan makan dan minum serta syahwatnya kerana-KU.
Puasa (yang dia kerjakan adalah) kerana-KU. Puasa adalah untuk-KU.
Sedangkan, AKU memberi balasan setiap kebaikan itu dengan sepuluh kali ganda
sehingga 700 kali ganda kecuali ibadah puasa.
Ini kerana, ia (puasa) adalah untuk-KU dan (sudah tentu)
AKU sendiri yang akan memberi balasannya

(Diriwayatkan oleh Imam Malik dalam al-Muwaththa’, Kitab al-Shiyam – no: 603)

Sabda Rasulullah s.a.w :
Setiap amal kebaikan anak Bani Adam pahalanya (dicatat oleh malaikat) kecuali puasa.
Sesungguhnya ia adalah untuk-KU dan AKUlah yang memberi pahala puasanya”

(Diriwayatkan oleh al-Bukhari dalam Shahih al-Bukhari, Kitab al-Libas – no: 5927)


Kelebihan Performance Drink Shaklee

08:53 0 Comments A+ a-

Assalamualaikum dan selamat malam..
pejam celik..pejam celik..esok dah nak puasa ye..selamat menjalani ibadah puasa buat semua umat islam… Dengan keadaan cuaca yang panas dan berjerebu sekarang ni  memang agak mencabar kan…. Lebih-lebih lagi untuk anak-anak kecil yang baru mula berlatih nak berpuasa nanti.

Malam nie nak share tentang Performance Drink..Apa kaitan cuaca sekarang… berpuasa dan Performance Drink? Ha… jangan tak tahu yang minuman performance drink ni antara minuman paling hangat ketika cuaca panas dan berpuasa.

Performance drink nie merupakan minuman elektrolit yang berperisa oren dan lazat… Tapi bukan minuman elektrolit biasa tau sebab performance drink ni tak bergas seperti minuman-minuman elektrolit yang lain… Antara elektrolit yang utama dalam badan adalah Sodium ion.. Chloride Ion.. Magnesium ion Calcium Ion.. Potassium ion..

Fungsi elektrolit adalah untuk mengawal keseimbangan air
dalam badan dan menghasilkan impuls elektrik yang digunakan oleh saraf-saraf dan otot otot badan.

Kalau nak tahu… minuman elektrolit ni penting untuk tubuh kita kerana jika kandungan elektrolit tak seimbang dalam badan atau terganggu… ia boleh membawa maut. Antara tanda-tanda badan kita ni sedang menghadapi tahap dehidrasi terlampau ialah rasa haus yang terlampau.. kulit bibir mengelupas atau rasa mual. Jika anda ada tanda-tanda begini.. cepat2 lah cari minuman elektrolit. Pilihan saya ?? Semestinya Performance Drink. Ia memberi tahap hidrasi lebih baik berbanding air biasa. Pasti berbaloi memiliki setin Performance Drink di rumah.


Selain rasanya yang lazat dan tak bergas…
 Performance Drink juga mempunyai beberapa kelebihan lain.
Antara kelebihan Performance Drink ialah:

☆ Ia terbukti secara klinikal dapat menyokong tahap hidrasi lebih cepat berbanding air.

☆ Performance Drink juga mempunyai lebih banyak elektrolit dan menyalurkan lebih banyak tenaga berbanding jenama minuman hidrasi lain.

☆ Campuran Elektrolit OPTI-LTYE™ proprietari dengan campuran unik karbohidrat dapat memberikan tenaga segera dan berkekalan bagi menyokong hidrasi optimum.

☆ Terbukti secara klinikal: Ujian makmal terhadap atlet dengan pencapaian cemerlang menunjukkan yang Performance Shaklee dapat mengurangkan kehilangan bendalir bagi meningkatkan hidrasi.. memelihara tahap gula dalam darah bagi mengekalkan keupayaan tenaga dalam meningkatkan stamina

☆ Tidak mengandungi perasa tiruan.. pemanis atau sebarang bahan pengawet tambahan.

Ha… beza kan?
Memang berbeza..apalagi esok dah nak start puasa...sediakan perisai anda untuk mengelakkan dehidrasi... Pastikan ada Performance Drink di rumah anda :)

Kini.. lebih mudah sekali nak order suplemen Shaklee.. hanya Klik pada “ORDER NOW” dibawah ini sahaja, anda boleh membuat pesanan terus kepada Shaklee. Ianya Mudah, Cepat dan Ringkas!!! Anda pasti teruja. Order sekarang dan “Happy shopping”…

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=eb0ecdb070a1a0ac46de0cd733d39cf3
 
 Your Shaklee Independent Distributor

Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com
Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop danFacebook saya juga, kalau sudi add la saya :)