Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Monday, 23 June 2014

Cergas Bertenaga Di Bulan Puasa : Set Mighty 3 Gems Shaklee

Assalamualaikum…selamat petang semua..

Alhamdulillah…
tak lama lagi Ramadhan akan kunjung tiba…tinggal 5 hari lagi yer ?? 
Bagaimana persediaan anda untuk berpuasa?
Pastinya anda nak berpuasa dengan sihat dan cergas sepenuhnya kan?
Barulah dapat fokus beribadah dengan sempurna.. Tidak lah risau badan lesu.. anak-anak puasa pun x bertenaga… susu merudum dan macam-macam lagi..
Tak best la kan kalo puasa dengan macam-macam kebimbangan macam tu..

Jadi…sebelum tiba Ramadhan…jom kita buat persediaan yang rapi….
Bukan setakat beli baju raya… tapi persediaan fizikal untuk menghadapi bulan Ramadhan yang mulia.. Setahun sekali je.. tahun depan belum tentu bertemu lagi kan?!
Istimewa bulan Ramadhan kami menawarkan Energizing Soy Protein (ESP),  Performance Drink (PD)  dan Meal Shakes - untuk di amalkan sepanjang Ramadhan… bagi membantu anda sihat dan kekal bertenaga sepanjang berpuasa….. InshaAllah.


  
Energizing Soy Protein (ESP) 

Bantu kekal bertenaga sepanjang hari…. Pengambilan makanan berprotein tinggi di waktu sahur boleh membantu mengurangkan rasa lapar lebih lama kerana, kadar pencernaan & penyerapan protein adalah lebih lama berbanding makanan tinggi karbohidrat. Malah, sumber protein yang baik juga akan bantu menyerap kolesterol, mencantikkan kulit serta menganjalkan payudara. Tidakkah anda mahu tampil jelita di pagi AidilFitri nanti?

Performance Drink

Membantu mengelakkan dehidrasi, dan dalam masa yang sama mengawal paras cecair di dalam badan sepanjang berpuasa. Setelah berbuka pula, Performance Drink bantu anda untuk menambah semula tenaga. Pasti anda akan kekal ceria sepanjang puasa jika diamalkan sebelum tidur & sewaktu sahur. Rasa Oren yang menyegarkan!

Meal Shakes 

Multivitamin & multimineral, yang dilengkapi dengan protein, kalsium dan fiber. Sesuai bagi anda yang berasa sukar untuk menelan pelbagai jenis vitamin/ suplemen di sepanjang bulan Ramadhan ini. Fiber membantu sistem penghadaman berfungsi dengan baik, serta membuatkan anda berasa kurang lapar lebih lama. Hanya bancuhkan dengan segelas susu rendah lemak, dan anda boleh kongsikan khasiatnya seisi keluarga!

Ibu-ibu menyusu & mengandung juga boleh mengambil ketiga-tiga produk ini dengan selamat. Malah… saya turut mengamalkan minuman ESP+PD+ Meal Shakes semasa berpuasa ganti ….. Alhamdulillah memang kekal cergas walaupun berpuasa dan menyusukan anak saya….. 

 
Bagaimana nak dapatkan Set Berpuasa nie..???

Hubungi saya :

Your Shaklee Independent Distributor

Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com
Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop danFacebook saya juga, kalau sudi add la saya :)



No comments:

Post a Comment