Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Monday, 9 June 2014

Kurus Dengan Gaya Sihat

Assalamualaikum semua..dan selamat pagi..
 semoga anda ceria selalu dan dapat menjalankan tugas harian dengan happy hendaknya..

Pagi nie nak cerita pasal kurus...kurus dengan gaya yang betul dan sihat...
Adakah anda mengalami situasi begini :) Baju dah makin ketat?
Rasa tak selesa semasa berjalan? Fobia nak naik penimbang?
Rasa stress sebab berat dah makin naik….



Jangan risau..
Jom diet dengan produk Shaklee untuk dapatkan badan langsing dan ramping serta menawan.

Ok..sebelum tue…nak tanya… Mesti ada yang diet dengan cara yang macam kat bawah ni.

Skip breakfast.. lunch dan dinner.
Guna produk yang cepat turunkan berat badan.. tapi lepas tu badan naik balik dengan cepat je…
Makan sikit dalam erti kata lain berlapar.
Skip lunch sebab tak sempat tapi dinner ambik lebih sebab terlalu lapar.

Betul kan?
Kalau YA.. bermakna cara diet kawan-kawan kurang berkesan untuk kurus sebab badan kita Allah dah reka dengan fungsi istimewa untuk kurangkan berat badan kita.

Tetapi…produk Shaklee inshaAllah dapat membantu kita untuk diet dengan betul tanpa perlu berlapar sepanjang hari.

Superhero Pemecah Lemak


Superhero yang sangat powerful untuk memecahkan lemak degil ditubuh kita.
Contohnya lemak di perut, pinggul dan peha. Dan…Jangan tak tahu ada banyak manfaat lain yang kita boleh dapat dari superhero nie... Pengemulsi lemak yang superb dan penghidap darah tinggi dan pesakit jantung pun boleh mengambil superhero untuk pecah lemak nie...

Lechitin juga berfungsi sebagai penguat memori manakala Omega Guard yang kaya dengan DHA pula membantu dalam menguatkan daya ingatan…

Secret Agent Penghapus Lemak Dan Toksin


Herb-Lax dan Alfafa adalah  agent untuk mengangkut lemak-lemak yang telah dipecahkan oleh superhero pemecah lemak  dan juga toksin serta sisa-sisa makanan yang terlekat di dinding usus keluar dari badan dengan cara membantu badan membuang air besar dengan lawas. Herb-Lax tidak boleh diambil oleh ibu menyusu kerana dikhuatiri baby boleh terkena cirit-birit…ibu menyusu boleh consume Alfalfa ye..

Agent Membina Otot
  

Diet yang sihat memerlukan protein yang bertujuan untuk menjaga otot. Lemak yang telah disingkirkan dari badan akan meninggalkan ruang-ruang yang perlu untuk diisi dengan membina otot baru supaya kulit akan menjadi tegang dan nampak lebih cantik.

Cinch Shake Mix dan Energizing Soy Protein (ESP) adalah produk yang mengandungi protein yang tinggi… Dengan mengamalkan … kita akan rasa kenyang lebih lama dan secara tidak langsung nafsu makan kita akan dapat dikawal secara konsisten.

Untuk mendapatkan kesan untuk kurus yang lebih cepat…
jaga disiplin makan iaitu kurangkan makan makanan berlemak dan rajinkan diri untuk bersenam serta minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari iaitu 2 botol besar air mineral…semoga misi kurus dengan sihat anda semua Berjaya!!!!

Testimoni Set Kurus klik di sini


Hubungi saya segera untuk dapatkan suplemen Anda:

Your Shaklee Independent Distributor
Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com
Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop danFacebook saya juga, kalau sudi add la saya :)

No comments:

Post a Comment