Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Sunday, 29 June 2014

Pengedar Shaklee Kuching : Jana Pendapatan Dengan Shaklee…

Assalamualaikum..

Alhamdulillah..bulan lepas, Mei  2014 genap setahun saya bersama Shaklee..
bisnes yang tidak pernah saya sangka akan memberikan saya income 4 angka tiap pertengahan bulan…syukur sangat2..dengan bonus shaklee nie..banyak benda saya dapat buat..dapat bantu suami…dapat  reward untuk anak2, suami dan diri sendiri..dapat bagi mak..dapat  bantu orang lain...memang satu kepuasan..memang ada perubahan dalam nilai tambah kehidupan.. Syukur…Allah menggerakkan hati saya untuk menceburi bisnes Shaklee …


Jadi..saya memang galakkan anda di luar sana yang berminat untuk cari pendapatan sampingan..surirumah..yang bekerjaya pun boleh…saya pasti ramai yang belum nampak jalannya…dan tak tau apa bisnes yang boleh membantu untuk tambah pendapatan… Bersama bisnes Shaklee..inshaAllah..anda boleh dan anda juga tidak akan dibiarkan keseorangan…

Kepada yang berminat mencuba bisnes shaklee…sangat2 dialu2kan…
bisnes dibuat 100% secara online..semuanya di hujung jari..
Sangat jarang berjumpa customer…
kecuali customer yang nak cod atau nak ambil sendiri order…


Modal??  Daftar ahli cuma rm 90 @ Free Membership dengan pembelian dalam RM680 bersamaan dengan 200UV…dan anda akan diberi satu Starter Kit dimana di dalamnya ada panduan tentang produk.. detail harga pengedar.. harga ahli..cara kira bonus dan macam-macam lagi..

Berikut ialah kebaikan daftar ahli
dan jika anda serius,…semua bonus berikut akan anda nikmati:

Bonus dalam bentuk Cash – Bonus akan diberikan pada anda setiap 15hb.. Tengah-tengah bulan dapat duit..memang best.. Hujung bulan dapat lagi gaji..

Bonus Kereta – bagi yang serius, anda akan dapat menikmati bonus kereta bila dah mencapai target tertentu… Boleh beli kereta baru..

Percutian – Percutian VVIP 5 Star yang ditaja sepenuhnya oleh Shaklee… Bagi Muslim, anda berpeluang pergi Umrah dengan pakej VVIP…

Apa pula KELEBIHAN jika mendaftar dengan saya?

Anda akan saya ADD ke dalam SECRET GROUP yang hanya boleh dimasuki oleh downline saya sahaja… Dalam group ini ada banyak info tentang bisnes online, tips marketing, bagaimana menarik ramai customer dan banyak lagi RAHSIA PERNIAGAAN akan diberikan pada anda…

Anda akan dibimbing sehingga berjaya InshaAllah.. “Personal Coaching” juga akan diberikan berdasarkan permintaan..

Yang nak belajar buat blog, kami akan beri tunjuk ajar... Teknik marketing, bagaimana mengunakan fb dengan cara yang betul…semuanya akan diberikan, janji anda sendiri ada KEMAHUAN untuk berjaya.

Anda boleh menjalankan perniagaan ini secara part time atau full time...
Yang penting…Anda betul2 nak buat..perlu berusaha dan konsisten. ..

Tiada kejayaan tanpa USAHA…InshaAllah…
Alhamdulillah moga Allah terus limpahkan rezeki yang melimpah ruah untuk saya.. semua anak cucu shaklee saya dan juga ANDA yang bakal menyertai kami…!!!

Berminat ????
Hubungi Saya 

Your Shaklee Independent Distributor

Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com
Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di   
Fan Page Mamaanisshop dan Facebook saya juga, kalau sudi add la saya :)


No comments:

Post a Comment