Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Thursday, 17 July 2014

Resepi Esp Yang Lazat Dan Berkhasiat...

Assalamualaikum...dan selamat pagi semua..
Alhamdulillah..hari nie dah masuk hari ke-20 ye..kita menjalani ibadah puasa..
cepat masa berlalu kan??

Pagi nie..saya nak share resepi ESP shaklee yang saya amalkan setiap hari..mungkin ada yang pernah cuba resepi2 nie..dan bagi yang belum lagi try ESP shaklee nie...
memang rugi..sesuai untuk semua..Sebabnya...
Esp shaklee banyak sangat khasiatnya yang tersendiri...


ok..sebelum saya share resepi Esp Shaklee saya..jemput baca khasiat Esp nie... 

Khasiat ESP yang menyebabkan ramai

yang sukakan ESP dan menjadi Hot Produk Shaklee?

1) ESP menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri
2) ESP menganjalkan semula payudara yang kendur dan mengembalikan kecantikkan payudara anda
3) ESP memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letih
4) Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak, ESP sangat-sangat membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat dan merupakan salah satu milkbooster yang hebat
5) ESP juga membantu menghaslkan susu yang lebih pekat dan berkrim, kesannya bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam
6) Bagi ibu-ibu mengandung, ESP membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu di tahap optimum
7) Cepat kenyang dan membantu dalam pegurusan berat badan.
8) Berupaya menghilangkan parut jerawat di muka, kerana terjadinya parut akibat kekurangan protein unuk membentuk sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati.
9) Berkesan mengurangkan eczema dan masalah kulit...

Tadaa..nie adalah antara minuman favourite saya +ESP :)
Memang marveles..!!!

 1 sudu bancuhan ESP + Meashake


 1 sudu bancuhan ESP + Oren Sunquick

  
1 sudu bancuhan ESP + FullCream Milk


 1 sudu bancuhan ESP + Milo
Ini memang daily saya buat sebab paling senang… minum sejuk2...ermm!!!!!



Jom tengok lain-lain resepi esp untuk anda cuba...

1) 1 sudu bancuhan ESP + Air Suam

2) 1 sudu bancuhan ESP + Fresh Milk + kurma
(kemudian blend)… dah penah try nie..memang mengenyangkan!

3) 1 sudu bancuhan ESP + Twister Oren
Ini pun dah cuba. Shake2 then minum.. Memang lazat :)

4) 1 sudu bancuhan ESP + Ribena

5) 1 sudu bancuhan ESP + Nesvita 3 in 1

6) 1 sudu bancuhan ESP + Susu Anmum

7) 1 sudu bancuhan ESP + campuran buah-buahan dan blend
(boleh pilih buah kegemaran anda)

8) 1 sudu bancuhan ESP + Horlicks

9) 1 sudu bancuhan ESP + Performance Drink/Cinch Shake
  

Haaa.. macam2 resepi ESP ni kan.. ada lagi tak?? 
boleh share kat ruang komen resepi ESP kegemaran anda.
 
Cadangan Sukatan Minum ESP
Sukatan : 1 sudu besar ESP + Air Kegemaran Anda (dicadangkan 2x sehari ye). Jadi 1 canister boleh bertahan untuk sebulan setengah ke 2 bulan.
  
TIPS Pengambilan ESP
Jangan bancuh dengan air panas, air kafein atau air berkarbonat sebab boleh hapuskan nutrisi
Jangan ambil lebih dari 3 sudu sehari kerana ini akan membebankan ginjal
Gunakan tumbler atau shaker atau botol tupperware untuk menggoncang/SHAKE bancuhan ESP untuk lebih mudah larut. Kalau guna sudu sahaja, pun boleh tapi nanti mungkin ada yang berketul-ketul
Individu yang ada masalah buah pinggang dan kesukaran memproses protein adalah tidak digalakkan ye...

Kepada anda yang selalu tak sempat nak breakfast... 
ambil ESP sebagai sarapan anda... 
Ianya sangat mudah dan sedap.

Selamat mencuba!
 
Nak order ESP sekarang...??? Boleh klik kotak di bawah..

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=b5baa9c23ac3e015ad287b17a3d4afa3
 

 Your Shaklee Independent Distributor
 
Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com

Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di   
Fan Page Mamaanisshop dan Facebook saya juga, kalau sudi add la saya :)






No comments:

Post a Comment