Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Sunday, 13 July 2014

Testimoni Berjaya Hamil Dengan Set Kesuburan Shaklee

Hari nie saya nak share dengan anda semua testimoni Set Kesuburan Shaklee… Alhamdulillah… banyak feedback positif dari customer yang telah mencuba…. Mana yang nak stabilkan hormon dan period…dah pun mendapat hasilnya. …Yang nak kecutkan cyst dan ketumbuhan sekitar ovari pun dah berjaya…. Paling best ramai yang dah berjaya hamil….customer happy..kita lagi happy…..

Sebelum mengambil Set Kesuburan Shaklee nie..Ramai customer yang akan bertanyakan kepada saya beberapa 'soalan cepumas':

Soalan 1: "Confirm ke lepas makan Set Kesuburan Shaklee ni saya akan mengandung?"


Soalan 2: "Berapa lama saya kena ambil Set Kesuburan Shaklee ni baru saya akan mengandung?"


Soalan 3: "Saya dah cuba macam-macam ubat ni, tapi tak pregnant2 lagi pun.. Set Kesuburan Shaklee ni boleh jamin saya akan mengandung ke?"


Ok..inilah antara soalan2 yang sering ditanya oleh pasangan2 yang ingin mencuba Set Kesuburan nie..Cuma pesanan dari saya...

Bahawa rezeki untuk menimang cahaya mata itu adalah RAHSIA ALLAH S.W.T
Set KesuburanShaklee hanyalah sebagai salah satu ikhtiar sahaja. Di mana ia adalah ikhtiar yang tidak memudaratkan…malah menjadikan anda & suami semakin sihat… Apabila kita sihat… hormon dalam badan kita akan stabil. Bila hormon stabil.. haid pun teratur… maka mudahlah untuk kita merancang dan berusaha untuk mendapatkan cahaya mata.. InshaAllah…

Jom kita tengok beberapa testimoni mereka yang telah berjaya hamil dengan set kesuburan shaklee ni:










Bagaimana ?? Teruja lepas baca testimonie..? Nak cuba set kesuburan shaklee?
Set kesuburan Shaklee terdiri daripada set untuk isteri dan set untuk suami..


Set Wanita:

Gla :
• Menstabilkan hormon
• Menstabilkan period/haid yang tak normal
• Atasi masalah senggugut
• Membantu wanita menghasilkan lendiran kesuburan supaya sperma dapat hidup lebih lama sehingga 5 hari dan melancarkan perjalanan sperma untuk persenyawaan. Lendiran ini seakan putih telur namun tidak semua wanita menghasilkan lendiran yang "subur". 
Dengan bantuan GLA, lendiran ini membantu untuk meningkatkan kesuburan seorang wanita. 
Membantu wanita yang mempunyai masalh cyst dan pcos.

Alfalfa Complex :
• Membantu mengatur kitaran haid
• Membantu merawat masalah keputihan yang mengganggu hubungan suami isteri
• Mengetatkan vagina agar suami merasa lebih selesa

Esp
• Membantu membentuk tisu rahim serta sel ovum dan sel sperma yang sihat. 
• Protein ESP menggalakkan proses pemulihan sel rosak kepada sel sihat untuk fungsi badan yang sempurna 
• ESP membina sel otot, kulit dan hormone yang seimbang 
• Menyokong kesihatan prostat (lelaki) 
• Memberikan tenaga berpanjangan kepada tubuh badan• Meningkatkan tahap kesihatan berada pada tahap optimum

Set Lelaki:

Zinc 
• Meningkatkan bilangan sperma
• Menghasilkan sperma yang lebih active dan tidak malas/statik
• Meningkatkan kualiti sperma yang terhasil
• Meningkatkan hormon testosteron

Vitamin E
• Vitamin E Shaklee merupakan gabungan bersama-sama selenium dan komposisi 400iu sememangnya meningkatkan kesuburan kaum lelaki
• Gabungannya membantu menghalang kerosakan atau kecacatan sperma
• Meningkatkan ketangkasan sperma
• Menghasilkan sperma yang lebih berkualiti dalam menghasilkan janin yang sempurna

Kelebihan Set Kesuburan Shaklee

• Sperma akan menjadi kuat dan mampu untuk bertahan lama.Selain itu ia juga meningkatkan nafsu seks suami bagi membolehkan hubungan intim berjalan lama.

• Hormon yang tidak stabil yang kerap terjadi pada isteri boleh diseimbangkan.Contohnya isteri yang sering mengalami Sengugut ketika PMS.

• Set ini juga dapat meningkatkan hormon estorogen bagi wanita dan testosterone bagi lelaki.

• Set kesuburan shaklee dapat mengecutkan cyst tersebut untuk meninggikan kehamilan seorang isteri..

Gabungan lengkap set kesuburan ini pastinya akan membantu anda semua dalam memiliki cahaya mata. Cara makan yang tepat.. usaha yang berterusan dan doa yang tidak pernah putus inshaAllah menjanjikan rezeki cahaya mata buat anda...

Sekiranya anda berminat untuk mencuba Set Kesuburan Shaklee boleh hubungi saya atau Order Secara Online dengan Klik di bawah...





 Your Shaklee Independent Distributor

Salmiah Othman

 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com

Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di   
Fan Page Mamaanisshop dan Facebook saya juga, kalau sudi add la saya :)

No comments:

Post a Comment