Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Friday, 15 May 2015

Kenapa Anda Perlu Menjadi Ahli Shaklee?

Salam sayang kepada anda semua…:)

Ramai yang bertanya kepada saya..Apa kelebihan jadi ahli nie…??Wajib ke jadi ahli Shaklee???
Hehe..jawapan saya..eh..banyak sangat kelebihannya..dan takde siapa pun yang paksa nak jadi ahli atau pun tak..tapi bagi yang memang suka makan vitamin Shaklee atau pun yang  consume produk Shaklee.. memang dapat banyak faedah bila dah register jadi ahli Shaklee….


Apa faedah yang bakal anda dapat bila jadi Ahli Shaklee?

Ermmmm..banyak sangat !!! Saya senaraikan satu persatu ok..

1) MEMBELI PADA HARGA YANG LEBIH JIMAT!

Yang pertamanya..bila anda dah register..secara automatik anda boleh beli semua produk yang Shaklee tawarkan pada harga ahli… Kalau bandingkan dengan harga kat pasaran, anda boleh jimat sehingga 25%! Biasanya diskaun dalam range 15-25%. Tu belum lagi kalau waktu Shaklee buat promosi buy 6 free 1... Saya memang suka offer regular customer saya untuk jadi ahli sebabnya walaupun dengan bayar yuran RM69 (x termasuk postage starter kit lagi ye) tapi bila dikira..memang jimat kalau jadi ahli terus…

2) KUMPUL POINT SAMBIL MEMBELI dan TUKARKAN KEPADA CASH!

Haaaaa..konsep yang sama macam kita guna Jusco Card, Bonus Link Card dan sebagainya… Setiap produk Shaklee ada point dia sendiri. Jadi, setiap kali anda beli anda akan dapat point. Bila dah cukup point tertentu, Shaklee akan terus masukkan jumlah cash yang anda layak dapat. Tengah bulan.. 14 or 15hb biasanya..boleh check akaun bank masing-masing… Saya percaya..bila anda dah guna produk Shaklee..anda akan setia jadi pengguna produk sebab kesannya yang best! Dan..pastinya anda boleh share dengan ahli keluarga yang lain…saudara mara..& juga kawan-kawan...Ramai customer saya yang asalnya jadi ahli sebab nak beli murah je untuk makan sendiri..tup tup..terpaksa dapat CASH BONUS!

3) SUPPORT GROUP ONLINE & OFFLINE DISEDIAKAN
 
Okey..yang ni special dan khas bagi anda yang minat nak buat bisnes, once anda dah register dengan saya..anda akan diserap masuk ke dalam SECRET & EXCLUSIVE GROUP kami. Kat situ lah kami share segala rahsia kejayaan..tips marketing, info tentang produk, discussion, announcement dan sebagainya. Bukan je boleh apply dalam bisnes tapi banyak sangat perkara hebat yang boleh anda apply dalam kehidupan seharian. Mentor-mentor kami pun cukup hebat dan anda yang register dengan saya secara automatik berada di bawah group Master-master yang telah berjaya dalam bisnes Shaklee…

KALAU TAKNAK BISNES, MACAM MANA???

Ok..ramai yang salah faham..jadi ahli shaklee mesti kena buat bisnes ke.? Tak perlu..daftar ahli untuk makan sendiri pun boleh..Cumanya…manalah tahukan akan datang..tiba-tiba teringin nak buat bisnes…anda pun takkan menyesal sebab dah register dalam group yang betul… Kalau register dengan ntah siapa2 ..dan tak tahu pula susur galur mana..bila tiba2 nak bisnes..dah tak tahu nak contact siapa untuk guide bisnes..kan rugi sangat2…

4) BOLEH ORDER SENDIRI MELALUI WEBSITE SHAKLEE

Sekarang nie mudah sangat semenjak dah ada website Shaklee2u … korang boleh je log in sendiri ke www.shaklee2u.com.. lepas tu boleh membeli belah sendiri bila-bila masa yang anda suka…Cuma tunggu je abang GDEx or CITYLINK hantar parcel dekat pintu rumah anda…mudahkan??

Ada banyak lagi sebenarnya kelebihan yang anda akan dapat..terutamanya bila terjebak dengan bisnes Shaklee …

So..bagi pengguna-pengguna produk Shaklee..buatlah keputusan yang menguntungkan anda ye


Nak jadi ahli Shaklee? Jangan segan-segan contact saya….

Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com

Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee
di Fan Page Mamaanisshop dan Facebook saya juga:)


No comments:

Post a Comment