Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Wednesday, 28 September 2016

Kebaikan Esp Shaklee Yang Ramai Tak Tahu

Assalamualaikum ..salam sayang buat semua..

Lama dah tak bersiaran di blog..:) 
Esok last day promosi Esp untuk bulan September…bagi yang belum sempat order tu cepat-cepat sebelum promosi berakhir…mungkin ramai lagi yang diluar sana belum kenal dengan minuman feveret kami sekeluarga..saya share sekali lagi apa kebaikan Esp nie k…nak tengok resepi esp shaklee DI SINI k..


ESP ataupun nama panjangnya Energy Soy Protien adalah antara hot item yang sentiasa mendapat permintaan yang tinggi… Jadi, kenapa ye ESP Shaklee ni terlalu mendapat permintaan yang tinggi???  Walaupun sebenarnya banyak minuman berasaskan soya yang ada dijual dipasaran.

ESP Shaklee adalah serbuk minuman protein yang berkualiti tinggi. ESP Shaklee telah melalui kajian klinikal berkali-kali bagi memastikan ianya adalah protien terbaik. ESP Shaklee mengandungi kacang soya non-GMO dan mengandungi 22 jenis asid amino, yang penting rendah lemak serta rendah kolestrol.

Jom lihat faedah serta kebaikan ESP?

1. Kekal Muda - Asid Amino membina otot manusia, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan lain-lain. Pengambilan Energizing Soy Protein Shaklee adalah kunci untuk mengekalkan kulit muda dan otot serta memastikan kita sentiasa bertenaga. 

2. Hormon Berasaskan Tumbuhan Semulajadi – kacang soya adalah tumbuhan yang hanya kaya dalamisoflavon yang sama dengan fungsi hormon wanita. Ia membantu dalam mengurangkan paras kolesteroldan mencegah osteoporosis dan penyakit jantung.

3. Memulihkan Fungsi Prostat Lelaki - genistein dalam kacang soya telah membuktikan bahawa ia mempunyai keupayaan untuk menghalang pertumbuhan dan mencegah sel kanser daripada merebak. Ia memusnahkan radikal bebas dalam sel-sel kita sebelum radikal bebas bermutasi DNA sel-sel menjadi sel-sel kanser. Ia juga menjaga rahim dan ovari, kitaran haid dan prostat.

4. Kulit berseri dan anjal – Merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka dan menghilangkan parut.

5. Pemberi tenaga segera – Membekalkan tenaga segera dan meningkatkan sistem imun, dengan itu ia memulihkan keletihan, migrain, insomnia dan tekanan gejala yang berkaitan seperti kemurungan, kebimbangan, ketakutan, dll.

6. Memulihkan Pigmentasi – Melambatkan proses uban, rambut gugur, masalah keadaan rambut, pigmentasi, freckles.

7. Memperbaiki Memori – Menguatkan ingatan, kecergasan, keupayaan seksual, dan sebagainya.




Beli 6 PERCUMA 1
Beli 2 DISKAUN 5 %

Setiap rumah memang perlu ada sebotol ESP Shaklee…




Untuk order dan sebarang pertanyaan...
Hubungi saya segera:

Your Shaklee Independent Distributor

Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com


Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop danFacebook saya juga, kalau sudi add la saya :)

No comments:

Post a Comment