Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Tuesday, 11 October 2016

Khasiat Vivix Untuk Penyakit Kronik

Seronok sangat baca pasal Vivix nie.. Banyak ilmu terma saintifik yang tak pernah dengar sebelum nie... Macam polifenol, resveratrol, muscadine grape dan macam-macam lagi… Apa yang paling teruja sangat apabila banyak testimoni vivix  telah membantu ramai pesakit kronik seperti kencing manis (diabetes), darah tinggi, jantung, kanser, strok, lumpuh dan sebagainya…

Tu belum termasuk lagi awet muda, jerawat atau sebarang masalah kesihatan yang dapat diatasi dengan Vivix…Dan yang pastinya dengan izin Allah…


Antara Kebaikan Vivix Shaklee

1) Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan.

2) Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius.

3) Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung.

4) Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis.

5) Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf.

6) Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhemeir.

7) Membantu merawat penyakit parkinson.

8) Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar.

9) Meningkatkan kesihatan imum badan.

10) Menggalakan kesihatan keseluruhan.

Bagaimana Vivix Berfungsi?

Vivix mempunyai fungsi yang sangat bagus dalam  memperbaiki sel, menghapuskan radikal bebas dan memperbaiki DNA. Ia juga membantu meningkatkan tenaga sel dan membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi.

1) Memperbaiki DNA

Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA. Salah satu puncanya adalah disebabkan oleh radikal bebas yang berada di dalam makanan dan alam sekitar kita. Contohnya dari asap rokok, pencemaran, cahaya matahari dan juga makanan-makanan yang menggunakan bahan pengawet (banyak lagi punca radikal bebas). Kerosakan DNA menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat.

Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.

Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.

2) Meningkatkan Tenaga Sel

Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

3) Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. 

Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.


Jom kita lihat review dan testimoni daripada mereka yang telah menggunakannya.
Orang kata tak kenal maka tak cinta….Vivix bukan hanya untuk mereka yang berpenyakit tapi juga untuk kita semua bagi mengekalkan kesihatan…Jangan tunggu sakit baru nak makan… Kesihatan kita harus dijaga sebelum kita jatuh sakit lagi…. Orang kata prevention is better than cure . 

Beberapa Testimoni Mereka yang Pernah menggunakan Vivix Shaklee.







Harga pasaran Vivix ialah RM 475. Harga memang premium. Mahal? Apalah sangat RM 475  untuk kegunaan 1-2 bulan berbanding kos untuk pembedahan bypass jantung yang boleh mencecah RM 50,000 kan? Kalau nak jimat yang berganda-ganda, boleh dapatkan harga istimewa dengan menjadi ahli




Untuk order dan sebarang pertanyaan...
Hubungi saya segera:

Your Shaklee Independent Distributor

Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com

Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop danFacebook saya juga, kalau sudi add la saya :)

No comments:

Post a Comment