Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Sunday, 27 November 2016

Anak-Anak Sihat Ceria Dan Cergas Dengan Set Kanak-Kanak Shaklee

Sweet..
Perfect..

Funny...LIKE ME !!! hehe
...tu Hello Kitty said..hihi..



Bukan nak cerita pasal Hello Kitty..
Tapi syok tengok anak2 happy je dalam gambar nie...sihat..cergas..pintar...
Tambah2 lagi bila bawak p jalan2..betul x?
Nampak keceriaan d wajah2 anak2...

Kalau ank2 tak sihat..demam..mula la kita mak2 bpk2 risau..gelisah kan??.. Kalau boleh x nak dieorg jatuh sakit...nak bawak dieorg keluar pegi jln2 pun kita rasa khuatir je..

So..salah satu ikhtiar kita.. bagi mknan yang berkhasiat utk ank2..ada duit lebih laburkan sedikit utk beli suplemen utk ank2...berbaloi jugak untuk kesihatan mereka..utk tingkatkan sistem imun badan supaya x mudah jtuh sakit...jangan asyik kita mak2 je yang nak melaram..hihi..

Tapi carik suplemen yg terbaik tau..yang ada kajian..yang memang dah lama dipasaran..jangan main beli je ok !!! 

Set Pilihan Saya untuk Anak-anak tersayang...


1) Mealshakes
2) Omegaguard

3) Chewable vita c

4) Vitalea for kids



1) Tambah selera makan  
2) Atasi mslh sembelit 
3) Tingkatkan sistem pertahanan tubuh badan 
4) Membantu perkembangan otak 

5) Untuk ank yg selalu jatuh sakit, demam, batuk & selesema



Berkesan..Selamat..Semulajadi 

Jadilah ibu bapa yang bijak untuk masa depan ank2..sudah pasti impian kita nak tengok ank2 membesar dengan sihat..cergas & ceria setiap hari... 


Your Shaklee Independent Distributor

Salmiah Othman

 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com

Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di   
Fan Page Mamaanisshop dan Facebook saya juga..

2 comments:

  1. Wahhh best penulisan awak...suka membaca 😘😘😘

    ReplyDelete
  2. hihi..terima kasih Noor Fatihah...

    ReplyDelete