Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Wednesday, 23 November 2016

Jatuh Cinta Dengan Produk Shaklee Sehingga Terjebak Untuk Buat Bisnes

Jatuh Cinta Dengan Produk Shaklee A.k.a Falling In Love

Kebanyakan yang jual dan buat bisnes shaklee nie sebab dah jatuh cinta dengan produknya..macam saya jugak...Saya sangat jatuh cinta dengan set kanak-kanak shaklee & set menyusu shaklee..2 set terawal yang saya ambil pada mulanya dengan pembelian yang melayakkan saya dpt FREE member pd 21 Mei 2013...dan pada tgh bulan Jun 2013 saya dapat cash back bonus rm30++..bonus pertama dalam Shaklee...Bonus sekarang ?? Alhamdulillah..tiap-tiap bulan dapat 4 angka..syukur rezeki dari Allah...

Saya ambik set kanak-kanak sebab saya memang mencari suplemen untuk kanak-kanak sebab pada masa tu ank-anak saya mmg kerap demam..selesema..batuk..sebulan sekali mesti jenguk klinik..so sy ikhtiar dgn produk shaklee & alhamdulillah ank2 serasi dgn set nie..dh jrg demam..selesema & batuk..yg saya happy dah jarang ke klinik..Set ibu menyusu buat sy lebih bertenaga..susu lebih meriah..memang sangat puas hati dan berbaloi..

Dalam hati saya " bagus produk nie..apa kata aku share kebaikannya pd org lain..& best jugak dapat bonus tgh2 bln mcm nie " dan pada saat itu lah terdetik why not saya cuba shaklee nie sebagai part time bisnes..boleh jana pendapatan sampingan...dari sejak tu..sy mulakan sharing dan gembira bila dpt bntu org lain yg nk ikhtiar sihat dgn produk shaklee & bntu mereka yg nk tambah income dalam bisnes shaklee...

Korang nak tau bisnes shaklee telah byk mengubah diri sy 360°...dari segi mental...jasmani.. rohani & ekonomi...byk mengajar sy berdikari..sabar..lebih positif..lebih byk mengisi masa terluang saya..saya ada fokus & impian utk menjadi supermom@ business woman yang berjaya...inshaAllah...


Gembira bila dapat tunaikan hajat anak2 ..dgn bonus dr bisnes shaklee alhamdulilah..dpt reward utk ank2..dpt bntu suami tingkatkan ekonomi keluarga..lebih2 lagi dgn keadaan ekonomi & lifestyle yg semakin meningkat sekarang...

Alhamdulillah..dlm shaklee bertemu dgn group yg menekankan amalan kerohanian..sentiasa mengingati untuk buat amalan rohani..bergantung sepenuhnya pada Allah..semoga trus istiqamah..

Kalau nk cerita pasal shaklee & saya memang x kan habis..hihi..kalau kalian ada kesempatan bolehlah jengok perjalanan bisnes shaklee & produk shaklee saya dalam blog nie...Jika kwn2 mahu upgrade diri..kewangan & semangat..inilah medannya.. Jangan lupa DAFTAR AHLI dulu :)

#MamaanisEmpire

Untuk maklumat lanjut &
Free consultation
Your Shaklee Independent Distributor

Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com

Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop dan Facebook saya juga, kalau sudi add la saya :)



No comments:

Post a Comment