Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Sunday, 13 November 2016

Pencuci Muka Nutriwhite Shaklee Yang Jimat Dan Best !!!

Shaklee bukan sahaja mengeluarkan supplement makanan tambahan (dalaman)..malahan shaklee juga mempunyai produk tersendiri untuk pemakaian dari segi penggunaan luaran...Salah satunya ialah Pencuci Muka Nutriwhite Shaklee iaitu Gentle Deep FoamingCleanser..

Bila bangun pagi setiap hari..saya cuci muka dgn pencuci muka Nutriwhite Shaklee #gentledeepfoamingcleanser dulu...Saya mula guna pencuci muka nie sejak tahun 2015..Tak tukar dah pencuci muka jenis lain..Mmg best pakai pencuci muka nie..kulit muka rasa lebih bersih & lembut..lebih segar..

Muka saya jenis berjeragat lepas bersalin..alhamdulillah..jeragat dah semakin hilang..saya happy sangat...Paling best..jimat..tahan pakai sehingga 9 bulan haa..memang sangat berpuas hati pakai..muka pun dah kurang berminyak..sangat moist..


Kalau korang tengah mencari pencuci muka...memang saya rekemen utk cuba nutriwhite cekli nie..
Antara ingredients yang digunakan supaya kulit muka lagi extra bersih dan menyegarkan :

1) RUMPAI LAUT menanggalkan kotoran yang tersumbat dalam pori2..mengelupaskan sel-sel mati dan menegangkan kulit.

2) ALGA HIJAU melembapkan kulit dan membersih jauh ke dalam liang2 kulit untuk menghapuskan toksin. Toksin ialah punca kepada jerawat.


3) STRAWBERRY BEGONIA mencerahkan dan meratakan tona kulit. Bayangkan selama ini korang cuci muka guna strawberry setiap pagi. Patutlah cantik dan manis macam stoberi...

Jom lihat testimoni mereka yang telah menggunakan Pencuci Muka Nutriwhite Shaklee nie :)






Jika anda berminat nak cuba set nutriwhite yang best ni, jangan lupa hubungi saya ye :)


Untuk maklumat lanjut &
Free consultation

Your Shaklee Independent Distributor

Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com


Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop dan Facebook saya juga, kalau sudi add la saya :)

No comments:

Post a Comment