Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Wednesday, 23 November 2016

Pertama Kali Jumpa Upline Shaklee @ Mak Shaklee Saya

Imbas kembali..
Bunyi teknik dalam kesusasteraan Melayu je..
Subjek feberet saya KM nie.. J

Cinta jarak jauh antara saya & upline saya nie..Beliau di Bangi sementara saya d Kuching sarawak...

Pertama kali jumpa upline @ mak shaklee saya @ bonda Adilah Manaf Celikvitamin iaitu masa event Bussines opportunity Meeting (BOM) d Grand Continental Kuching pada 4 Oct 2013...beliau turun Kuching time tu suprised tau..sebab saya tak tau pun dia nak datang..(cari2 gambar x jumpa plak) .. mmg happy sangat dapat jumpa upline yang sebelum tu..hanya berhubung melalui pm di inbox & sms je..

Segala ilmu dlm shaklee sy belajar dr beliau dan suami nya Fahmy Shuhaimi dr jarak jauh je..belajar buat fanpage..belajar buat blog...semuanya coaching dari jauh secara online..tetap tak mematahkan semangat saya walaupun tak jumpa face to face..nk seribu daya..x nak seribu dalih..betul x ?? Think positif...dan yang penting kita NAK buat..

Gambar kat bawah iaitu kali ke-2 bonda dan suaminya trun ke Kuching utk curahkan ilmu buat group Sy di Kuching..terharu sgt sbb mreka sanggup korbankan masa & tenaga untuk datang bagi idea & support untuk kami d Kuching...terima kasih Bonda & sifu kami yg hebat...


Ingin sangat ikut jejak langkah kalian berdua..doakan saya ye bonda...
Ingin bersama group kami yang super duper hebat..boleh aje..come join us !!!!


Untuk maklumat lanjut &
Free consultation
Your Shaklee Independent Distributor

Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com

Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop dan Facebook saya juga, kalau sudi add la saya :)


No comments:

Post a Comment