Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Monday, 28 November 2016

Perubahan Dalam Hidup Yang Dirasai Semenjak Bershaklee

Shaklee lagi..pagi nie..
X habis2 cerita pasal cekli dia puan Salmiah Binti Othman nie..haha...its my passion..



Nak cite tentang SYUKUR..The Power Of Gratitude based on perubahan dalam hidup semenjak bershaklee...pertama2..syukur sangat2 bertemu dengan produk & bisnes shaklee nie..cari produk untuk anak pada mulanya then serasi utk seisi keluarga..kesihatan bertambah baik..alhamdulillah..

Ke2..bisnes nie banyak ajar saya bersyukur..tengah bulan dapat BONUS..dpt byk alhamdulillah..dapat sikit alhamdulillah...rezeki Allah bagi..dapat share dengan orang lain dengan bersedekah..walaupun sedekah kecik je..tetap syukur...dapat memberi..

Ke3..Saya lebih disiplin diri dalam beramal & beribadah..bila kita buat bisnes..ingat CEO kita adalah ALLAH...so..jaga hubungan dengan Allah..Allah pasti jaga hubungan kita dengan orang lain..especially customer kite..

Ke4..syukur dapat jumpa ramai orang..customer khususnya...berbagai ragam..saya dapat belajar dari pengalaman..bak kata pepatah pengalaman itu mendewasakan..customer order then cancel order..customer mintak harga murah..mana nak cover duit postage dan duit minyak akak lagi..hehe..semua nya mengajar erti sabar, tabah..let it go coz inshaAllah Allah will replace it dengan yang leeebih baik...

Syukur bertemu insan2 hebat yang berjaya..positif..yang sentiasa memberi inspirasi dalam group shaklee saya..dengan sendirinya kita pun dapat upgrade diri kita dengan ilmu..bukan hanya ilmu tentang bisnes..bahkan tentang banyak perkara lain...

Ke5..Rasa syukur & seronok sangat bila dapat tolong customer..dapat tolong selesaikan masalah dieorg..bila customer bagitau..alhamdulillah kak..period saya dah stabil lepas ambik Gla Complex..alhamdulillah kak..isteri saya hamil lepas ambil set kesuburan tue..terima kasih puan..set ibu berpantang shaklee memang membantu sy..dah x sembelit..lebih bertenaga..feedback2 nie bila kita terima..Allahu..syukur...rasa puas sangat dapat bantu orang lain..so semakin bersungguh2 nak orang2 diluar sana tahu kebaikan produk shaklee...

Kalau nak tulis tentang shaklee memang x kan habis..cukup setakat nie dulu..hihi..harap kawan2 x jemu la membaca entry-entry saya..
P/s : Jadikan dirimu pohon yang rendang dimana insan lain dapat berteduh..inshaAllah...



Untuk order dan sebarang pertanyaan...
Hubungi saya segera:
Your Shaklee Independent Distributor
Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com
Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop danFacebook saya juga, kalau sudi add la saya :)

#tsunamishaklee

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Kalau belum cuba, kena mulai guna produk Shaklee utk dpt effects..yg kita tak nak pun dapat.

    ReplyDelete
  3. Betul..sejak saya bershaklee bukan takat kesihatan y berubah..tp segi emosi, jasmani dan rohani jugak berubah..malhamdulillah

    ReplyDelete