Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Monday, 28 November 2016

Sihat Tanpa Vitamin Sintetik : Shaklee Bantu Ubah Gaya Hidup Yang Sihat Dan Selamat

Dulu demam -->> cari panadol
Sekarang No No No...

Batuk -->> Omega Guard
Selesema
-->> Vita c 
Pening -->> B Complex & Vita C

Untuk anak-anak :
Batuk
-->> Omega Guard + mealshakes
Selesema..demam
-->> Nutriferon

Stok2 nie mesti ada kat rumah..tambah2 Omega & nutriferon..anak2 memang suka...kalau demam & batuk..alhamdulillah..x lama..cepat recover..

Sebelum kenal shaklee memang selalu la ke klinik..bila anak2 x sihat..asbab cari produk untuk anak2 jugalah makanya saya kini menjadi pengedar shaklee yang aktif ..set kanak2shaklee really2 rekemen untuk ibu2 yang alami masalah anak kerap demam..batuk & selesema..
Sambil amalkan shaklee nie..sambil2 tambah pendapatan..bonus bershaklee boleh top up vitamin sekeluarga..best kan??

Bonus pulak dapat tengah2 bulan..bolehlah topup barang2 dapur ke..maklumlah dgn ekonomi skrg..semua barang naik harga..semua perlu duit..dngan bonus cekli nie jugak dapat la reward utk diri..keluarga..anak2..kalau dulu x banyak dapat spend utk bawak anak2 jalan2..nak beli mainan ke..alhamdulillah sekarang dah boleh buat..haa..camtu..


Nampak kan SHAKLEE boleh bantu ubah GAYA HIDUP kita...
Jadi..sapa yang nak tambah side income tue...inshaAllah shaklee boleh bantu..saya akan guide anda..

P/s ---->>>  Amalkan gaya hidup sihat tanpa vitamin sintetik..cari yg semulajadi ok !
Apa2 pun semua bergantung pada diri kita...kita berhak utk tingkatkan kesihatan diri & insan2 tersayang..paling penting kita usaha..berdoa & tawakal..semoga Allah kurniakan kesihatan yg baik2 saja untuk kita semua...aamin..

Untuk dapatkan vitamin semulajadi shaklee yang bermutu tinggi nie..boleh hubungi saya k..
 
 
Untuk order dan sebarang pertanyaan...
Hubungi saya segera:
Your Shaklee Independent Distributor
Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com
Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop danFacebook saya juga, kalau sudi add la saya :)

*gambarsekadarhiasan 

2 comments:

  1. Tingkatkan kesihatan dan tambah pendapatan mlalui Shaklee. Badan sihat...prodiktiviti lagi mningkat.

    ReplyDelete
  2. Betul..shaklee dah bnyak ubah gaya hidup sy jugak

    ReplyDelete