Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Sunday, 27 November 2016

Testimoni Omega Guard : Mak Dan Ayah boleh Jalan Tanpa Sakit Kaki

Happy kan bila org tua sihat..

" Alhamdulillah..lepas ambil Omega Guard, mak ayah dah boleh jalan tanpa rasa sakit2 kaki dah ...berat pun dah kurang " ....





Untuk mak dan ayah yang selalu sakit kaki..susah nak solat berdiri Omega Guard sangat la sesuai...Nak tau kenapa? Omega Guard bertindak sebagai pelincir di bahagian sendi badan kita dan bertindak mengurangkan reaksi keradangan dan juga masalah lenguh2. Perasan tak kalau kita susah nak bangun bahagian lutut akan keluarkan bunyi seolah-olah otot berlaga? Itu maksudnya otot kita kurang pelincir sehingga menyebabkan rasa sakit setiap kali nak bergerak...

Untuk mereka yang nak kurus pun sangat2 sesuai Omega Guard ni... Sebabnya Omega Guard ni tugasnya bakar lemak yang berlebihan dalam badan. Asid lemak Omega - 3 bantu badan bakar lemak dengan cara bertindak balas terhadap hormon yang dipanggil leptin (dalam bahasa yunani leptin bermaksud nipis). Leptin pula memberitahu otak untuk mengurangkan selera makan supaya kita dapat mengekalkan atau mengurangkan berat badan yang berlebihan. Metabolisme meningkat supaya pembakaran lemak lebih efektif. Lemak2 berlebihan dalam organ utama badan pun akan dikawal rapi.

Jangan tak tahu Omega Guard ni pun sesuai untuk mengawal dan menurunkan kolestrol dalam darah... Kandungan EPA dan DHA dalam Omega Guard membantu menurunkan kadar kolestrol "jahat"LDL dalam darah kita...

#Omegaguard minyak ikan terbaik..sesuai utk seisi keluarga...

Saya 1 family pun consume #Omegaguard.. Vitamin wajib dalam menu seharian...kalau anak2 demam @ batuk just bagi 1 bj omega sehari..batuk cepat hilang..

Cepatlah dapatkan omega guard anda hari nie !!!




Your Shaklee Independent Distributor

Salmiah Othman

 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com

Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di   
Fan Page Mamaanisshop dan Facebook saya juga..

#tsunamishaklee
#liveamazing
#redahje
#shakleeeffect

4 comments:

  1. Sepupu sy ambil omega guard untuk kolesterol..

    Bukan takat kolesterol je turun...
    Berat badan pon turun...mmg terbaik lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..omega guard memang bagus untuk kolestrol..bakar lemak..yang nak slim mlim tu wajib ambil omega guard...:)

      Delete
  2. Akak ambik Omega Guard utk darah tinggi. Lemak kat dinding arteri dapat dibuang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur alhamdulillah..omega guard bantu stabilkan tekanan darah normal..

      Delete