Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Wednesday, 28 December 2016

Harga Vivix Mahal?? : Setanding Dengan Khasiatnya

Rm475 sebotol..
Haaa..!!!

Mahal kan ?? memang mahal tetapi mahal lagi kesihatan kita kan..?

Taaapiii bila difikirkan balik dengan kebaikan yang ada pada #Vivix nie sangat berbaloi dengan harga..dengan khasiatnya yg melimpah ruah..hanya ambil 1 sudu teh je sehari..


Walaupun mahal..tapi ramai je yang memborong sirap shaklee nie..sebab #Vivix ni all in ONE supplemen..
  • Untuk kecantikan kulit..awet muda..badan yang langsing..
  • Menyokong kesihatan kardiovaskular..sendi dan otak..
  • Immune booster..tenaga & kesihatan berpanjangan...
Kalau dah ambil Vivix nie..nak maintain dengan vivix saja pun dah ok as a daily supplemen..yang lain2 boleh ambil ikut keperluan & bajet..

Korang nak tau kenapa Vivix mahal?

Sudah tentulah pada ramuan & kandungan di dalam Vivix...
Ada 4 ramuan utama yang hebat di dalam Vivix nie iaitu:

Anggur Muscadine


Anggur nie bukan sebarang anggur..takde jual kat supermarket atau kedai buah tepi jalan. Sebiji anggur muscadine ni pun harganya dah RM100 sebiji tau bukan sekilo...

Anggur hebat ini adalah satu-satunya anggur di alam semulajadi ciptaan ALLAH yg mempunyai ciri-ciri menghentikan kimia penyebab kanser.. anti-virus & anti-bakteria...

Anggur muscadine dan bijinya adalah salah satu daripada sumber terbaik antioksidan dan mempunyai ciri anti radang...Jika dibandingkan dengan anggur lain..ia mempunyai 40 kali ganda lebih polifenol yang terbukti berfaedah bagi kesihatan kardiovaskular, menurunkan tahap gula dalam darah selain melambatkan proses penuaan...

Purple Carrot



Sumber terbaik Vitamin A dan mengandungi phytochemical termasukla carotenoids, phenolics, polyacetylenes, isocoumarins dan sesquiterpenes. Ia juga mengandungi anthocyanins, antioksidan yang mustajab. Anthocyanins bertindak sebagai anti-radang, anti-mikrob dan anti-carcinogen yang juga berupaya mengurangkan risiko #penyakit jantung dan #kanser.
Asid klorogenik adalah antioksidan paling banyak dalam semua carrot termasuklah purple carrot..Ia bertanggungjawab mengurangkan risiko penyakit #diabetes.

Elderberry


Berry yang bertaraf premium high class kalau dalam salasilah keluarga berry...Elderberry merupakan buah yang popular dan telah lama digunakan dalam perubatan tradisional.

Antara manfaat yang sangat penting dari elderberry :

  • Kemampuannya untuk mencegah dan mengubati kanser...Fakta ini dikaitkan dengan antioksidan yang terkandung di dalamnya
  • Meningkatkan sistem imunisasi tubuh serta sangat membantu dalam mengubati penyakit AIDS dan kanser 
  • Berupaya untuk menurunkan kadar kolesterol untuk mencegah penyakit jantung
  • Membantu mengatasi dan merawat masalah diabetes
  • Meningkatkan kesihatan jantung dan ginjal
Polygonum Cuspidatum


Sejenis tumbuhan perenial yang besar berasal dari Asia, juga banyak ditemui di Amerika Utara dan Eropah. Polygonum Cuspidatum atau Knotweed Jepun ni adalah sumber komersial Resveratrol.

Polygonum Cuspidatum mempunyai banyak manfaat untuk kesihatan dan digunakan untuk merumuskan supplement anti penuaan. Kesimpulan dari ujian demi ujian menunjukkan resveratrol di dalamnya membantu melambatkan proses penuaan, merendah kolesterol, merendahkan tekanan darah, meninggikan prestasi atlet dan mengurangkan berat badan...

Kalau dgn sebotol kesihatan bertambah baik.. instead of korang kena ulang alik pergi hospital..kena jumpa specialist..kena pergi operate..tak ke perlu keluarkan duit ribu riban...So Vivix ni sangatlah berbaloi untuk kesihatan kita..setanding dengan harganya..

Saya memang mengesyorkan #VivixShaklee untuk sesiapa saja yg pentingkan kecantikan.. kesihatan dan kecergasan...Lebih2 lagi jika korang atau ahli keluarga ada menghadapi masalah kesihatan...Highly recommended!!!

Testimoni  

 
 
Untuk order dan sebarang pertanyaan...
Hubungi saya segera:
Your Shaklee Independent Distributor
Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com
Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop dan Facebook saya juga, kalau sudi add la saya :)
 

No comments:

Post a Comment