Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Monday, 12 December 2016

Hobi Saya Pada Masa Lapang Bersama Anak-Anak



Hobi Di Masa Lapang.. 

Saya suka membaca buku...dulu2 masa muda remaja suka baca novel..kalau dah mengadap novel..memang melekat selagi tak habis...sebab nak cepat tau endingnya..sekarang..tak minat dah baca novel..

Time membaca pun agak terhad..sekarang lebih suka baca buku motivasi..buku2 keagamaan..dapat tambah ilmu akhirat..selalunya membaca time hujung minggu..di dalam kereta biasanya..sebab saya memang letak satu atau dua buah buku dalam kereta..bila saya dating awal kat tempat kerja..saya ambil peluang baca 2-3 muka surat…

Dannn....bila hari cuti...

Biasa kalau d rumah..
Anak2 layan Astro ceria je..
Upin ipin..Thomas & fren..ultraman..Didi n fren..Robocar Poli..Super wing..haa..macam2 lagi lah...

Maknya pun layan sama..inilah hobi saya bersama anak2..menonton bersama-sama.. anak2 bukan main semangat lagi kalau saya duduk tengok tv sekali ngan dieorg...semangat dieorang bercerita...padahal maknya pun tonton sekali...

Kawan2 mesti ada yang syok nonton tv bersama anak2 macam saya...hihi..
Cerita pagi semalam nie.. tgh layan Didi n Fren.. syok tengok anak2 nyanyi...:)





Your Shaklee Independent Distributor
Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com
Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop danFacebook saya juga, kalau sudi add la saya :)

No comments:

Post a Comment