Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Wednesday, 21 December 2016

Vitamin Shaklee Yang Menjadi Kegemaran Anak-Anak Saya & Wajib Ada Stock Di Rumah

Semenjak 3 tahun lepas..
Nie lah vitamin shaklee kegemaran anak-anak saya..
Memang stock wajib ada d rumah...


Mealshakes
Omega Guard
Top up lagi dengan #Nutriferon #chewC



Mesti ada ibu2 dan bapa2 di luar sana yang berdepan dengan anak2 yang mempunyai masalah2 seperti di bawah :

1) Susah nak makan…picky eater
2) Asyik demam2..selesema..batuk2..
3) Dalam sebulan pasti jenguk klinik..
4) Asma..
5) Anak alergik..alahan..
6) Anak sembelit..

Mesti risau kan ??
Jadi..saya memang rekemen kan set kanak2 shaklee nie utk ibu2..bapa2 di luar sana..inshaAllah..sangat2 membantu..

Meh nak share bagaimana anak2 saya ambil vitamin2 nie :

  • Senang je nak bagi dieorang makan vitamin2 nie..Mealshakes nie setahun ke atas boleh minum..dalam bentuk serbuk..macam susu tepung..1 sudu kecil je setiap hari..boleh campur dalam susu atau air minuman anak..rasa pun sedap..macam susu perisa vanilla..anak2 saya memang suka..
  • Omega nie pulak dalam bentuk kapsul..2 tahun keatas dah boleh ambil..kalo anak2 yang masih belum pandai telan atau kunyah..boleh cucuk sikit dan titiskan dalam susu atau makanan anak2..kalo anak dah besar..boleh kunyah atau telan macam tue je..anak saya hari2 mintak Omega..terus masuk mulut..siap kunyah cam tue je..macam chewing gum..
  • Chewable vita c nie pulak..rasa masam2 manis..anak2 4 tahun ke atas dah boleh ambil..rasa macam makan gula2 je sebab boleh dikunyah2..kalo anak saya..satu tu x cukup..mesti nak lagi..
Suplemen shaklee untuk anak2 nie diperkaya dengan vitamin2 & mineral tambahan yg diperlukan oleh badan & sgt2 memudahkan ibu2 untuk memastikan anak2 dibekalkan dengan nutrien lengkap sehari-hari!...

Jadi..Ibu2..Bapa2...jangan tunggu lagi..
Jika anda tercari2 vitamin untuk anak2
Cubalah #SetKanak2Shaklee



Hubungi saya segera:
Your Shaklee Independent Distributor
Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com
Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop danFacebook saya juga, kalau sudi add la saya :)
#tsunamishaklee
#shakleeeffect
#liveamazing
#2wave
#shakleekuching
#shakleekotasamarahan
#pengedarshaklee
#shakleesarawak

No comments:

Post a Comment