Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Monday, 3 April 2017

Mencari Mentor Untuk Mulakan Bisnes Shaklee Anda ??

Tak perlu tunggu 'Perfect' utk 'start'...
Kalau asyik tunggu..haa..tengok je la org lain berjaya..

Saya juga bermula dari zero..
Tapi berbekalkan semangat yang kuat dan hati yang kental..
Sikit-sikit saya mula melangkah..

Alhamdulillah..saya kini juga bergelar leader dalam team kecil saya..& dah berjaya lahirkan leader juga dlm team saya...inshaAllah..team kami bakal berada di puncak sikit masa lagi...

Harapan saya..anak2 bisnes akan terus usaha..capai target & impian mereka..Mak x paksa2..tapi mak boleh guide..semuanya datang dari dalam diri sendiri..dalam hati masing2..
Semangat perlu ada..“YA! Aku nak buat bisnes ni sampai berjaya & bukan setakat cukup2 makan @ "asalkan boleh’” ....

Saya nak mereka sendiri tentukan apa yang mereka nak & bukan apa yang orang lain harapkan dari mereka...

Yang penting..terus gandakan usaha.. jaga hubungan dengan Dia..& jangan toleh belakang kiri kanan lagi...Jalan terussssss ! Walaupun lambat tapi jangan pernah berhenti...kejayaan pasti ada bagi mereka yg berusaha..

Rakan2 yang lain..jika anda berminat nak join #bisnesshaklee..tapi masih tercari2 mentor yang sesuai...usah buang masa banyak.. pilihlah saya sebagai mentor anda...


Dengan pengalaman yang saya ada..InshaAllah..segala ilmu & tips akan dikongsikan bersama untuk membantu anda memulakan bisnes sehingga anda terus maju dan berkembang dalam bisnes Shaklee



Your Bisnes Mentor 

Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com

Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop danFacebook saya juga, kalau sudi add la saya :)

No comments:

Post a Comment