Mencari Mentor Untuk Mulakan Bisnes Shaklee Anda ??

00:27 0 Comments A+ a-

Tak perlu tunggu 'Perfect' utk 'start'...
Kalau asyik tunggu..haa..tengok je la org lain berjaya..

Saya juga bermula dari zero..
Tapi berbekalkan semangat yang kuat dan hati yang kental..
Sikit-sikit saya mula melangkah..

Alhamdulillah..saya kini juga bergelar leader dalam team kecil saya..& dah berjaya lahirkan leader juga dlm team saya...inshaAllah..team kami bakal berada di puncak sikit masa lagi...

Harapan saya..anak2 bisnes akan terus usaha..capai target & impian mereka..Mak x paksa2..tapi mak boleh guide..semuanya datang dari dalam diri sendiri..dalam hati masing2..
Semangat perlu ada..“YA! Aku nak buat bisnes ni sampai berjaya & bukan setakat cukup2 makan @ "asalkan boleh’” ....

Saya nak mereka sendiri tentukan apa yang mereka nak & bukan apa yang orang lain harapkan dari mereka...

Yang penting..terus gandakan usaha.. jaga hubungan dengan Dia..& jangan toleh belakang kiri kanan lagi...Jalan terussssss ! Walaupun lambat tapi jangan pernah berhenti...kejayaan pasti ada bagi mereka yg berusaha..

Rakan2 yang lain..jika anda berminat nak join #bisnesshaklee..tapi masih tercari2 mentor yang sesuai...usah buang masa banyak.. pilihlah saya sebagai mentor anda...


Dengan pengalaman yang saya ada..InshaAllah..segala ilmu & tips akan dikongsikan bersama untuk membantu anda memulakan bisnes sehingga anda terus maju dan berkembang dalam bisnes Shaklee



Your Bisnes Mentor 

Salmiah Othman
 SMS | Call : 019-8769412
 Shaklee ID : 949800
 Email : salmiah80@gmail.com

Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop danFacebook saya juga, kalau sudi add la saya :)