Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Saturday, 22 July 2017

Kenapa Saya Ambil Suplemen Tiap Hari ??

Kenapa nak kena ambil vitamin..
Hari2 ko makan vitamin..
X makan benda lain ke..haha..

Ehh...makan..
Baru je lepas menikmati bubur ayam home made & cucur udang rangup..sedap aih..buat dgn kasih syg utk family mmg super duper sedap.. walaupun simple..😙😙

Apa yang kita buat mesti ada sebab kan..?
Saya ambil vitamin sebab saya tau diet seimbang harian memang ke laut..petang balik keja masak apa yangg sempat je..nutrien dlm badan pun x brapa nak lengkap..

So kenalah pilih utk topup nutrisi dalam badan dengan supplement..
Pagi2 nie saya ambik yg paling asas..Esp..Vita c & B complex...👍👍

Kita ikhtiar kan nak dpt bdn yg sihat..tahap kesihatan yg baik..bukan bererti dah makan suplement bagai.. x jatuh sakit..x pandai demam..

Sakit tu ujian dr Allah..kifarah dosa2 kita..
Kita hanya mampu berusaha utk dapatkan yg terbaik...

Dan..Jangan lupa makanan rohani..
Amalan2 sunat..Zikir dan doa..
Doa agr Allah bg kita kesihatan yg baik2..
InshaaAllah...

With ❤
MamaAnis 😊


Untuk order dan sebarang pertanyaan...

Hubungi saya segera:
Your Shaklee Independent Distributor

Salmiah Othman
♥ SMS | Call : 019-8769412
♥ Shaklee ID : 949800
♥ FB Page : http://www.facebook.com/Mamaanisshop
♥ Email : salmiah80@gmail.com

Saya selalu berkongsi mengenai kebaikan supplemen Shaklee di Fan Page Mamaanisshop danFacebook saya juga, kalau sudi add la saya :)



No comments:

Post a Comment