Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget

Saturday, 26 August 2017

Aktiviti Hujung Minggu Bersama Keluarga

Salam hujung minggu sahabat MamaAnis tersayang..

Alhamdulillah..anak-anak dah mula cuti sekolah..mesti ramai yang dah buat planning nak bawak family bercuti..bawak g jalan-jalan..dan ada yang beristirehat di rumah je..apapun yang kita plan..semoga dapat dimanfaatkan bersama dengan yang tersayang sebaik-baiknya..

Hari nie..sebelah pagi..kami berehat je dirumah..sambil layan budak-budak comel nie..



Macam-macam je aksi dan karenah anak2..kakak, abang amer dan haziq..muka boring tu sebenarnya..dari pagi asyik tanya bapak bila nak g jalan-jalan..haha..si bapak tengah layan sukan sea kuala lumpur 2017...mmg x berganjak depan tv..maklum la bru hujung minggu nie ada kat rumah..kalau x time nie bizi dengan duty d outstation..

Sementara tue..saya prepare untuk lunch..sebenarnya jarang masuk dapur nie..sekali sekala tu bolehlah..hihi..menu terjun untuk tengahari nie..simple je..tempoyak goreng untuk dinner malam tadi pun masih ada lagi..memang membuka selera..alhamdulillah..



Yang penting anak2 dan suami suka..x gitew..😊 

Lepas solat zohor..plan bawak anak jalan2..so kami decide ke Plaza Merdeka..sampai d sana..cari kedai Celcom dulu..

Ke Celcom teman bapa 


Lepas settle urusan d celcom..masuk MPH Bookstore..apalagi budak2 nie..syok la dapat shopping buku..

Hasil Menyopping 😂
Dah penat bejalan..singgah minum petang di Teh Tarik Cafeteria..budak2 makan roti canai..saya dan hubby pesan Penang Char kotiew..kalau ada kwn2 yg mencari Penang Charkotiew d Kuching..bolehla dtg d Teh Tarik Cafeteria nie..boleh tahan juga sedapnyer...Rm6 satu pinggan..



Kekenyangan dah semua..time untuk balik rumah..nampak penat sudah anak2..ok..jumpa lagi nanti..😊

Happy holiday !!!

No comments:

Post a Comment